Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Malmö Centrum

Du har sökt efter lokaler i Malmö Centrum. Mer info om lokaler i Malmö Centrum .
Du har sökt efter lokaler i Malmö Centrum. Mer info om lokaler i Malmö Centrum .

Värt att veta när du söker lokal till salu i Malmö Centrum

Centrum är beläget i den Norra stadsdelen och utgör den medeltida stadskärnan som består främst utav hamn- och industriområden. Sedan början av 2000-talet har många bostäder vuxit fram här. Inköpsmöjligheterna är stora här då det finns över 800 butiker och restauranger. Här finns ett stort antal yngre och förstagångsboende och av alla bostäderna här är 72 % hyresrätter och resten bostadsrätter.


Hitta lokal i Malmö Centrum

Letar du efter lokal i Malmö Centrum? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Malmö Centrum som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Malmö Centrum - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Malmö Centrum,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Malmö Centrum

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Malmö Centrum. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Malmö Centrum som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Malmö Centrum?

I Malmö Centrum hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Malmö Centrum baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Malmö Centrum kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Malmö Centrum?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Malmö Centrum.

Hur mycket kostar ett lokal i Malmö Centrum?

Priset på ett lokal i Malmö Centrum beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Malmö Centrum.