Filtrera sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Filtrera sökningSök

Lokaler i Västerås

Hitta din nya lokal i Västerås på listan med lediga lokaler i Västerås nedan. Vi har ett stort urval av lokaler i Västerås, och är alltid uppdaterade med nya, lediga lokaler i Västerås. Vi är den stora sökmotorn och portalen inom området, så du kan tryggt börja din sökning här. Tryck på "Läs mer" under den enskilda lokalen för att få mer information om lokalen.
Se också: Lediga lokaler att hyra i Västerås

Du har sökt efter lokaler i Västerås.
Mer info om lokaler i Västerås .
Du har sökt efter lokaler i Västerås.
Mer info om lokaler i Västerås .

Hitta lokal att hyra i Västerås

Letar du efter lokal i Västerås? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Västerås som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Västerås - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Västerås,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Västerås

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Västerås. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Västerås som matchar dina sökkriterier.

Värt att veta när du vill hyra lokal i Västerås

Som Sveriges femte största tätort och en stad med tradition av entreprenörsanda har Västerås kommit att etableras som en ledande plats för svenska företagare. Idag är de största arbetsgivarna i staden bland annat elkraft- och automationsteknikskoncernen ABB, ICA, Bombardier Transportation, och Seco Tools. Det geografiska läget endast 10 mil västnordväst och Stockholm gör Västerås än mer attraktivt för företagare. Näringslivet i staden har rört sig bort från industri och domineras framför allt idag av data- och elektronikföretagshandel, grafisk industri och handel.