Filtrera sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Filtrera sökningSök

Lokaler i Stockholm Kungsholmen

Hitta din nya lokal i Stockholm Kungsholmen på listan med lediga lokaler i Stockholm Kungsholmen nedan. Vi har ett stort urval av lokaler i Stockholm Kungsholmen, och är alltid uppdaterade med nya, lediga lokaler i Stockholm Kungsholmen. Vi är den stora sökmotorn och portalen inom området, så du kan tryggt börja din sökning här. Tryck på "Läs mer" under den enskilda lokalen för att få mer information om lokalen.
Se också: Lediga lokaler att hyra i Stockholm Kungsholmen

Du har sökt efter lokaler i Stockholm Kungsholmen.
Mer info om lokaler i Stockholm Kungsholmen .
Du har sökt efter lokaler i Stockholm Kungsholmen.
Mer info om lokaler i Stockholm Kungsholmen .

Hitta lokal att hyra i Stockholm Kungsholmen

Letar du efter lokal i Stockholm Kungsholmen? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Stockholm Kungsholmen som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Stockholm Kungsholmen - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Stockholm Kungsholmen,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Stockholm Kungsholmen

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Stockholm Kungsholmen. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Stockholm Kungsholmen som matchar dina sökkriterier.

Värt att veta när du vill hyra lokal i Stockholm Kungsholmen

Kungsholmen är indelad i fem mindre stadsdelar, beståendes av Kungsholmen, Marieberg, Fredhäll, Kristineberg och Stadshagen som tillsammans utgör ett av Stockholms mest populära bostadsområden. Ön, som i princip var obebyggd fram till 1700-talet, började ta sin nuvarande form först i slutet av 1800-talet. Det var under denna period som den nuvarande stadsplanen över Kungsholmen antogs och området som vi känner det idag började ta form. Mycket har dock hänt genom åren och Kungsholmen är än idag ett växande stadsdelsområde som fortsätter att erbjuda nya områden i eftertraktade omgivningar. Det har till exempel på senare år växt fram ett område mellan Kristineberg och Stadshagen nere vid Ulvsundasjön som fått namnet Hornsbergs strand – ett modernt bostadsområde som präglas av socialt liv längs med klipporna och strandpromenaden. Det har även blivit populärt bland kungsholmsborna att fortsätta strandpromenaden runt hela ön för att sedan avsluta med en brunch eller fika på någon av de många restauranger och caféer i området. Kungsholmens utveckling har karaktäriserats av en en blandning av kvarterskänsla och stadsprofil – där främst Hantverkargatan och Fleminggatan är de framstående gatorna i området. Här finns någonting för alla i form av butiker, restauranger, barer och mycket mer. Om sommaren finns det också flera ställen på Kungsholmen där man kan ta sig ett svalkande dopp i Mälaren, som exempelvis Rålambshovsparken eller från klipporna vid Fredhällsbadet.