Filtrera sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Filtrera sökningSök

Lokaler i Stockholm Hammarbyhamnen

Hitta din nya lokal i Stockholm Hammarbyhamnen på listan med lediga lokaler i Stockholm Hammarbyhamnen nedan. Vi har ett stort urval av lokaler i Stockholm Hammarbyhamnen, och är alltid uppdaterade med nya, lediga lokaler i Stockholm Hammarbyhamnen. Vi är den stora sökmotorn och portalen inom området, så du kan tryggt börja din sökning här. Tryck på "Läs mer" under den enskilda lokalen för att få mer information om lokalen.
Se också: Lediga lokaler att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen

Du har sökt efter lokaler i Stockholm Hammarbyhamnen.
Mer info om lokaler i Stockholm Hammarbyhamnen .
Du har sökt efter lokaler i Stockholm Hammarbyhamnen.
Mer info om lokaler i Stockholm Hammarbyhamnen .

Hitta lokal att hyra i Stockholm Hammarbyhamnen

Letar du efter lokal i Stockholm Hammarbyhamnen? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Stockholm Hammarbyhamnen som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Stockholm Hammarbyhamnen - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Stockholm Hammarbyhamnen,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Stockholm Hammarbyhamnen

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Stockholm Hammarbyhamnen. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Stockholm Hammarbyhamnen som matchar dina sökkriterier.

Värt att veta när du vill hyra lokal i Stockholm Hammarbyhamnen

Det finns två inlopp in till Hammarbyhamnen. Det ena är Danvikskanalen som mynnar ut vid Danvikstull i öster, och det andra är Hammarbyslussen som binder samman Hammarbysjön med årstaviken i väst. Området var länge karaktäriserat av stora industrier som huserade i hamnområdet, och det fanns länge endast ett fåtal bostäder i området. Förvandlingen från industriområde till bostadsområde kom igång först på 1990-talet, då många stora industrier flyttade från området på 1980-talet och rivningskontrakt erbjöds till mindre företag. Det ledde till bristande underhåll av området, vilket i sin tur ledde till en naturlig övergång till att förvalta området annorlunda. I utformandet av de första planerna för bostadsområden i södra Hammarbyhamnen hämtade man inspiration från Berlin och ganska snart började området bebyggas med ett stort antal bostäder. Inflyttningen till området kom igång på allvar först tidigt 2000-tal och har sedan dess lockat många Stockholmare till området, som idag är ett av de populärare bostadsområdena i huvudstaden. I Norra hammarbyhamnen, som ligger på Södermalm, kom dock förvandligen till bostadsområde igång lite tidigare. Här skedde de första inflyttningarna på 1980-talet och man kan än idag se spår av den forna industritiden i de järnvägsspår som, trots att de inte använts på många år, lämnats kvar i området. Den geografiskt uppdelade Hammarbyhamnen binds idag ihop av färjor som kör över Hammarbysjön, och i framtiden planeras även tunnelbanan att byggas ut hit.