Filtrera sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Filtrera sökningSök

Lokaler i Stockholm Gärdet/Djurgården

Hitta din nya lokal i Stockholm Gärdet/Djurgården på listan med lediga lokaler i Stockholm Gärdet/Djurgården nedan. Vi har ett stort urval av lokaler i Stockholm Gärdet/Djurgården, och är alltid uppdaterade med nya, lediga lokaler i Stockholm Gärdet/Djurgården. Vi är den stora sökmotorn och portalen inom området, så du kan tryggt börja din sökning här. Tryck på "Läs mer" under den enskilda lokalen för att få mer information om lokalen.
Se också: Lediga lokaler att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården

Du har sökt efter lokaler i Stockholm Gärdet/Djurgården.
Mer info om lokaler i Stockholm Gärdet/Djurgården .
Du har sökt efter lokaler i Stockholm Gärdet/Djurgården.
Mer info om lokaler i Stockholm Gärdet/Djurgården .

Hitta lokal att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården

Letar du efter lokal i Stockholm Gärdet/Djurgården? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Stockholm Gärdet/Djurgården som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Stockholm Gärdet/Djurgården - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Stockholm Gärdet/Djurgården,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Stockholm Gärdet/Djurgården

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Stockholm Gärdet/Djurgården. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Stockholm Gärdet/Djurgården som matchar dina sökkriterier.

Värt att veta när du vill hyra lokal i Stockholm Gärdet/Djurgården

Ön som Djurgården är belägen på hette tidigare Valdemarsön, men idag har namnet på stadsdelen även blivit namnet för själva ön. Stadsdelen angränsar till Östermalm, via Djurgårdsbron, och till Ladugårdsgärdet via Djurgårdsbrunnsvägen samt Lilla sjötullsbron. Djurgården består till största del av stora parker, museer, och ambassader, men här finns även viss stadsbebyggelse i de sydvästra delarna. Den fantastiska naturen kombinerat med ett brett urval av sevärdheter har gjort stadsdelen till en av huvudstadens mest attraktiva och står idag hem till bland annat prins Carl Philip och prinsessan Sofia. Prinsparets bostad heter Villa Solbacken och var tidigare prins Bertils och prinsessan Lilians privata bostad, men testamenterades till Carl Philip när prins Bertil avled 1997. Gränsande till Östermalm i öst och Djurgården i norr ligger stadsdelen Gärdet som fram till 1926 ingick i Östermalm. Förutom flera institutioner och offentliga byggnader ligger även Kungliga Musikhögskolan, Tekniska museet, Sjöhistoriska museet, och Käknästornet i denna stadsdel. Ytan har tidigare använts som militärt övningsfält men har nu kommit att bli ett stort bostadsområde, karakteriserat av tidig funktionalism och stora grönområden. Gärdet ingårtillsammans med Hjorthagen och Östermalm i stadsutvecklingsprojektet Norra Djurgårdsstaden som planerar byggandet av 12 000 nya bostäder och 35 000 nya atbetsplatser. Denna storsatsning mot huvudstadens rådande bostadsbrist har även lett till att Gärdet blivit en allt mer attraktiv stadsdel för såväl företag som privatpersoner.