Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Hyra lokal på Gärdet/Djurgården

Se alla lediga lokaler på Gärdet/Djurgården nedan. Om du vill hyra lokaler på Gärdet/Djurgården har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla lokaler att hyra på Gärdet/Djurgården i vår databas. Hitta din nya lokal att hyra på Gärdet/Djurgården här. Lycka till! Mer info om att hyra lokal på Gärdet/Djurgården.

Upprätta en sökagent och få besked om nya lokaler

335 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Vad är en kommersiell lokal?

En kommersiell lokal är en lokal som används för affärsändamål. Det kan vara allt från kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler, lagerlokaler, industrilokaler hotell, konferensrum och mycket mer. Kommersiella lokaler är ofta hyrda eller köpta för längre perioder, men det finns också möjlighet att hyra dem för kortare perioder. Kommersiella lokaler är ofta utformade för att möta specifika krav och behov som krävs för att driva en verksamhet. Det är viktigt att välja rätt lokal för att säkerställa att den uppfyller dina specifika krav.

Hyra lokal på Gärdet/Djurgården

Är du ett företag på jakt efter att hyra lokal på Gärdet/Djurgården så har du kommit helt rätt! Verksamhetslokaler.se är en stor lokalportal och sökmotor. Vi samlar nämligen stortset hela marknaden och alla lediga lokaler på Gärdet/Djurgården. Hitta din nya lokal att hyra genom att kolla listan med annonser ovan. Om du letar efter en bestämd typ av lokal att hyra på Gärdet/Djurgården till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lokalerna, så du ser de mest relevanta lokalerna på Gärdet/Djurgården först.

När du vill hyra lokal på Gärdet/Djurgården är det viktigt att du har en bra uppfattning om vad du letar efter innan du sätter igång. Fundera över vilken storlek du behöver, hur mycket du är villig att betala och vilket område du vill vara i. Ska du hyra lokal på Gärdet/Djurgården kommer det att hjälpa dig att hitta den perfekta lokalen för dina behov om du först definierar vilka dina önskemål är.

När du vill hyra en lokal på Gärdet/Djurgården är det viktigt att veta vilken typ av lokal på Gärdet/Djurgården som du vill hyra. Om du söker lokaler med bestämda kriterier kan du söka utifrån storlek och pris via sökfunktionen.

Det finns alla typer av lokaler på Gärdet/Djurgården, och du kan med fördel använda oss oavsett om du vill hyra kontorshotell på Gärdet/Djurgårdenhyra kontor på Gärdet/Djurgården, hyra klinik på Gärdet/Djurgården, hyra showroom på Gärdet/Djurgårdenhyra butikslokal på Gärdet/Djurgårdenhyra industrilokal på Gärdet/Djurgården, hyra lager på Gärdet/Djurgården eller hyra restaurang på Gärdet/Djurgården.

Guide: Så hittar du en lokal på Gärdet/Djurgården

Behöver du hjälp med att hitta en lokal på Gärdet/Djurgården? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av lokal på Gärdet/Djurgården. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta lokalen på Gärdet/Djurgården!

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för en lokal på Gärdet/Djurgården. Vilken storlek och hur många m2 ska lokalen vara? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var på Gärdet/Djurgården ska lokalen ligga – ska den ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en lokalsökning efter jakten på en lokal som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter lokal på Gärdet/Djurgården

Det finns många bra hemsidor med lediga lokaler att hyra där du kan söka efter lokaler på Gärdet/Djurgården. Kom ihåg att söka på fler olika lokalportaler för att hitta den bästa lediga lokalen till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av lokaler på vår lokalportal Verksamhetslokaler.se, som är en av de största svenska portalerna för lokaluthyrning och som ger en överblick över hela lokalmarknaden. Vi är lokalportalen för Gärdet/Djurgården. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter lokaler att hyra här.

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat en lokal på Gärdet/Djurgården som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska skriva ett mail till hyresvärden där du berättar lite om ditt företag och varför du vill hyra lokalen. Du kan också be om en visning av lokalen, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat din nya lokal på Gärdet/Djurgården ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, inflyttningsdatum och avtalsperiod. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr lokalen är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut lokalen i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på lokalen eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du börja använda lokalen? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya lokal. Kom ihåg att adressändra.

Hyr lokal Gärdet/Djurgården

När du har bestämt vilken typ av lokal att hyra du är ute efter är det dags att börja leta. Det finns många olika sätt att hitta lediga lokaler när du vill hyra lokal på Gärdet/Djurgården. Du kan till exempel leta på nätet.

När du har hittat några lokaler att hyra på Gärdet/Djurgården som du är intresserad av är det dags att börja jämföra. Jämför priser, storlek, läge och andra faktorer som är viktiga för dig. Se till att du får all information som du behöver innan du bestämmer dig för en lokal.

Hitta lokaler att hyra på Gärdet/Djurgården

Du kan använda vår sökmotor för att hitta en lokal att hyra på Gärdet/Djurgården som passar din verksamhet. Vi har ett brett utbud av lokaler att hyra på Gärdet/Djurgården.

Oavsett vilken typ av lokal att hyra på Gärdet/Djurgården som du letar efter, så hittar du det du söker hos oss. Vi har lokaler att hyra på Gärdet/Djurgården för alla typer av verksamheter.

När du söker en lokal att hyra på Gärdet/Djurgården är det viktigt att veta vilken typ av lokal på Gärdet/Djurgården som du vill hyra. Om du söker lokaler med bestämda kriterier kan du söka utifrån storlek och pris via sökfunktionen.

Lediga lokaler på Gärdet/Djurgården

Om du letar efter en ledig lokal på Gärdet/Djurgården finns det ett antal saker som du bör överväga. Först och främst måste du bestämma var den lediga lokalen på Gärdet/Djurgården ska ligga. Det finns många olika områden att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilket område på Gärdet/Djurgården som passar bäst för dina behov.

När du har bestämt var du vill att den lediga lokalen ska vara måste du bestämma vilken typ av lokal du behöver. Det finns många olika typer av lediga lokaler på Gärdet/Djurgården att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilken ledig lokal på Gärdet/Djurgården som passar dina behov bäst.

Om du letar efter lediga lokaler på Gärdet/Djurgården så finns det många olika alternativ att välja mellan. Priserna på de lediga lokalerna på Gärdet/Djurgården varierar beroende på storlek, läge och andra faktorer. Det är viktigt att du gör en noggrann jämförelse innan du bestämmer dig för vilken av de lediga lokalerna på Gärdet/Djurgården som passar bäst för dina behov.

Lokaler till företag på Gärdet/Djurgården

Om du letar efter lokaler för att starta ett företag, är det bra att hålla koll på de lokaler på Gärdet/Djurgården som finns ute på marknaden. Du kan typiskt välja mellan många olika typer av lokaler på Gärdet/Djurgården, beroende på vad du behöver.

När du vill hyra lokaler på Gärdet/Djurgården är det viktigt att veta vilken typ av lokaler på Gärdet/Djurgården som du vill hyra. Om du söker lokaler med bestämda kriterier kan du söka utifrån storlek och pris via sökfunktionen.

Jakten på lokaler på Gärdet/Djurgården

Att hitta en lokal på Gärdet/Djurgården kan i vissa tillfällen kännas som en utmaning. Följer du guiden längre upp på sidan kommer jakten på en lokal på Gärdet/Djurgården förhoppningsvis kännas enklare. Det handlar om att gå strukturerat fram i jakten på en ny lokal på Gärdet/Djurgården, för att i slutändan hitta den lokal på Gärdet/Djurgården som passar dig bäst.

Värt att veta när du vill hyra lokal i Gärdet/Djurgården

Ön som Djurgården är belägen på hette tidigare Valdemarsön, men idag har namnet på stadsdelen även blivit namnet för själva ön. Stadsdelen angränsar till Östermalm, via Djurgårdsbron, och till Ladugårdsgärdet via Djurgårdsbrunnsvägen samt Lilla sjötullsbron. Djurgården består till största del av stora parker, museer, och ambassader, men här finns även viss stadsbebyggelse i de sydvästra delarna. Den fantastiska naturen kombinerat med ett brett urval av sevärdheter har gjort stadsdelen till en av huvudstadens mest attraktiva och står idag hem till bland annat prins Carl Philip och prinsessan Sofia. Prinsparets bostad heter Villa Solbacken och var tidigare prins Bertils och prinsessan Lilians privata bostad, men testamenterades till Carl Philip när prins Bertil avled 1997. Gränsande till Östermalm i öst och Djurgården i norr ligger stadsdelen Gärdet som fram till 1926 ingick i Östermalm. Förutom flera institutioner och offentliga byggnader ligger även Kungliga Musikhögskolan, Tekniska museet, Sjöhistoriska museet, och Käknästornet i denna stadsdel. Ytan har tidigare använts som militärt övningsfält men har nu kommit att bli ett stort bostadsområde, karakteriserat av tidig funktionalism och stora grönområden. Gärdet ingårtillsammans med Hjorthagen och Östermalm i stadsutvecklingsprojektet Norra Djurgårdsstaden som planerar byggandet av 12 000 nya bostäder och 35 000 nya atbetsplatser. Denna storsatsning mot huvudstadens rådande bostadsbrist har även lett till att Gärdet blivit en allt mer attraktiv stadsdel för såväl företag som privatpersoner.

Sök efter lediga lokaler via väg- eller gatunamn i Gärdet/Djurgården