Hyra lokal på Gärdet/Djurgården

Se alla lokaler att hyra på Gärdet/Djurgården nedan. Om du vill hyra lokal på Gärdet/Djurgården har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla lokaler som uthyres på Gärdet/Djurgården i vår databas. Hitta din nya lokal att hyra på Gärdet/Djurgården här. Lycka till! Mer info om att hyra lokaler på Gärdet/Djurgården.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
395 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga lokaler att hyra på Gärdet/Djurgården under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga lokaler att hyra i Gärdet/Djurgården under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lokaler att hyra i Gärdet/Djurgården på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya lokaler i Gärdet/Djurgården som lagts ut för uthyrning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal lokaler i Gärdet/Djurgården som hyrts ut på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga lokaler i Gärdet/Djurgården över tid, samlad statistik över nya lokaler i Gärdet/Djurgården över tid, samlad statistik över uthyrda lokaler i Gärdet/Djurgården över tid.

Datum Alla lokaler att hyra Nya lokaler att hyra Uthyrda lokaler
29. februari 2024 241 0 3
28. februari 2024 244 1 1
27. februari 2024 244 0 0
26. februari 2024 244 1 1
25. februari 2024 244 0 0
24. februari 2024 244 0 0
23. februari 2024 244 2 6
22. februari 2024 248 2 1
21. februari 2024 247 1 2
20. februari 2024 248 2 1
19. februari 2024 247 0 0
18. februari 2024 247 0 0
17. februari 2024 247 0 1
16. februari 2024 248 3 2
15. februari 2024 247 0 0
14. februari 2024 247 1 1
13. februari 2024 247 2 19
12. februari 2024 264 2 1
11. februari 2024 263 0 0
10. februari 2024 263 58 63
9. februari 2024 268 114 0
8. februari 2024 154 1 56
7. februari 2024 209 0 1
6. februari 2024 210 3 0
5. februari 2024 207 0 1
4. februari 2024 208 0 1
3. februari 2024 209 2 2
2. februari 2024 209 1 3
1. februari 2024 211 0 1
31. januari 2024 212 1 3
30. januari 2024 214 0 0

Statistik över lediga lokaler att hyra på Gärdet/Djurgården

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lokaler att hyra i Gärdet/Djurgården. Se också samlad statistik över alla lediga lokaler i Gärdet/Djurgården över tid, samlad statistik över nya lokaler i Gärdet/Djurgården över tid, samlad statistik över uthyrda lokaler i Gärdet/Djurgården över tid.

Totalt
Antal lediga lokaler 395
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal uthyrda lokaler sedan igår 3
Lediga m2 totalt 307 631
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 3 216
Högsta m2-pris 7 900
Lägsta m2-pris 11,23

Hyra lokal på Gärdet/Djurgården

När du ska hitta lokaler att hyra på Gärdet/Djurgården bör du gå igenom några specifika steg. Du kan se en detaljerad beskrivning av hur du hittar och hyr olika typer av lokaler via våra guider: hyra kontor, hyra butikslokal, hyra lager, hyra industrilokal.

Du bör alltid börja med att definiera dina krav och behov för din nya verksamhetslokal. Därefter bör du undersöka den aktuella marknaden för lediga lokaler.

Du kan få en översikt över lokaler att hyra på Gärdet/Djurgården via Verksamhetslokaler.se, som samlar lediga lokaler i Sverige. På Verksamhetslokaler.se kan du enkelt filtrera efter storlek, pris och läge och skapa sökagenter för lokaler att hyra som informerar dig om nya kommersiella lokaler som matchar dina kriterier. Detta sparar tid och ger dig möjlighet att snabbt kontakta hyresvärdar som har intressanta lokaler. När du har identifierat intressanta företagslokaler på marknaden kan du kontakta hyresvärdarna eller fastighetsmäklarna för att arrangera en visning.

Det finns olika typer av kommersiella lokaler:

Hyra kontor på Gärdet/Djurgården

Kontorslokaler är lokaler som typiskt används för skrivbordsarbete och administration. Läs mer om att hyra kontor på Gärdet/Djurgården genom att klicka på länken.

Hyra butikslokal på Gärdet/Djurgården

Butikslokaler är lokaler som typiskt används för att sälja varor direkt till kunder från gatan. Läs mer om att hyra butikslokal på Gärdet/Djurgården genom att klicka på länken.

Hyra lager på Gärdet/Djurgården

Lagerlokaler är lokaler som typiskt används för att förvara varor tills de skickas till kunder eller butiker. Läs mer om att hyra lager på Gärdet/Djurgården genom att klicka på länken.

Hyra industrilokal på Gärdet/Djurgården

En industrilokal eller en verkstadslokal är en lokal som typiskt används för att producera eller reparera varor. Läs mer om att hyra industrilokal på Gärdet/Djurgården genom att klicka på länken.

Hyra klinik på Gärdet/Djurgården

En klinik är en lokal som typiskt används för medicinska- eller skönhetstjänster. Läs mer om att hyra klinik på Gärdet/Djurgården genom att klicka på länken.

Hyra restaurang på Gärdet/Djurgården

En restaurang är en lokal som vanligtvis används för att servera gäster. Läs mer om att hyra restaurang på Gärdet/Djurgården genom att klicka på länken.

Kontorshotell på Gärdet/Djurgården

Ett kontorshotell är en typ av lokal som vanligtvis består av flera kontorsplatser och/eller kontorsrum som hyrs ut till många olika företag. Läs mer om kontorshotell på Gärdet/Djurgården genom att klicka på länken.

Hitta en billig lokal att hyra på Gärdet/Djurgården

Om du vill hitta ett billig lokal på Gärdet/Djurgården är det viktigt att utforska så många alternativ som möjligt. Detta kan uppnås genom att kontakta så många hyresvärdar som möjligt och ordna visningar av de olika lokalerna.

Efter att ha mottagit de olika hyresvärdarnas prisförslag, bör du förhandla priset genom att komma med ditt eget prisförslag. Genom att ha flera kommersiella lokaler och hyresvärdar i åtanke ökar du chanserna att hitta en hyresvärd som är villig att erbjuda ett pris som passar din budget.

Kom ihåg att priset du får också handlar om utbud och efterfrågan. Genom att välja ett område med många lediga lokaler kan du också på så sätt öka sannolikheten att få ett lågt pris.

Hyr lokal på Gärdet/Djurgården med rätt storlek och inredning

När du väljer din nya lokal på Gärdet/Djurgården är det viktigt att du säkerställer att den uppfyller både dina nuvarande och framtida behov. Lokalen bör alltså vara tillräckligt stort för de aktiviteter du har idag och de aktiviteter du förväntar dig inom den närmaste framtiden.

Det är viktigt att du är medveten om att inredningen och planlösningen kan ha stor betydelse för vilken lokal som kan uppfylla dina behov. Även om en lokal kan verka för liten kan du ofta med rätt inredning optimera användningen av lokalen.

Du kan läsa mer om hur man inreder sin kommersiella lokal optimalt via dessa guider: Inredningsguide för kontor, inredningsguide för butikslokal, inredningsguide för lager och inredningsguide för industrilokal.

Flytten till en ny lokal på Gärdet/Djurgården

När du har hyrt en ny kommersiell lokal på Gärdet/Djurgården kommer du i en snar framtid att flytta in i den nya lokalen. Det är viktigt att du organiserar själva flytten från den ena lokalen till den andra på ett optimalt sätt. Det är avgörande att du fokuserar på alla aspekter av flytten.

Flyttprocessen varierar mycket beroende på om du flyttar kontor, lager, industrilokal eller butik. Vi har utvecklat en rad guider som riktar sig till flytt till olika typer av lokaler, som du kan läsa här: Flyttguide: kontorslokaler, Flyttguide: lagerlokaler, Flyttguide: industrilokaler och Flyttguide: butikslokal.

Ska du hyra ut lokal på Gärdet/Djurgården?

Om du har lediga lokaler på Gärdet/Djurgården kan du hitta potentiella hyresgäster genom Verksamhetslokaler.se, som en onlineplattform för lokaluthyrning. Vi används av fastighetsbolag, förvaltare, företagsmäklare och privata hyresvärdar som söker lämpliga hyresgäster för deras kommersiella lokaler.

Med en databas på över 40.000 registrerade användare och ett stort antal dagliga besökare som vill hyra lokal, kan du genom att annonsera dina lediga verksamhetslokaler nå ut till en bred målgrupp av potentiella hyresgäster.

Du kan skapa en annons för dina lokaler på Gärdet/Djurgården eller söka hyresgäster direkt på vår hemsida. Du är också välkommen att kontakta oss via mail på vip@verksamhetslokaler.se för mer information eller hjälp.

Du kan läsa mer om de steg du vanligtvis behöver genomföra när ska hyra ut lokal i denna guide: 10 enkla steg till att framgångsrikt hyra ut lokal.

Värt att veta när du vill hyra lokal i Gärdet/Djurgården

Ön som Djurgården är belägen på hette tidigare Valdemarsön, men idag har namnet på stadsdelen även blivit namnet för själva ön. Stadsdelen angränsar till Östermalm, via Djurgårdsbron, och till Ladugårdsgärdet via Djurgårdsbrunnsvägen samt Lilla sjötullsbron. Djurgården består till största del av stora parker, museer, och ambassader, men här finns även viss stadsbebyggelse i de sydvästra delarna. Den fantastiska naturen kombinerat med ett brett urval av sevärdheter har gjort stadsdelen till en av huvudstadens mest attraktiva och står idag hem till bland annat prins Carl Philip och prinsessan Sofia. Prinsparets bostad heter Villa Solbacken och var tidigare prins Bertils och prinsessan Lilians privata bostad, men testamenterades till Carl Philip när prins Bertil avled 1997. Gränsande till Östermalm i öst och Djurgården i norr ligger stadsdelen Gärdet som fram till 1926 ingick i Östermalm. Förutom flera institutioner och offentliga byggnader ligger även Kungliga Musikhögskolan, Tekniska museet, Sjöhistoriska museet, och Käknästornet i denna stadsdel. Ytan har tidigare använts som militärt övningsfält men har nu kommit att bli ett stort bostadsområde, karakteriserat av tidig funktionalism och stora grönområden. Gärdet ingårtillsammans med Hjorthagen och Östermalm i stadsutvecklingsprojektet Norra Djurgårdsstaden som planerar byggandet av 12 000 nya bostäder och 35 000 nya atbetsplatser. Denna storsatsning mot huvudstadens rådande bostadsbrist har även lett till att Gärdet blivit en allt mer attraktiv stadsdel för såväl företag som privatpersoner.