Filtrera sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Filtrera sökningSök

Kontor i Uppsala

Hitta kontor i Uppsala på listan med lediga kontorslokaler i Uppsala nedan. Vi har ett stort urval av kontorslokaler i Uppsala, och är alltid uppdaterade med nya, lediga kontor i Uppsala. Vi är den stora sökmotorn och portalen inom området, så du kan tryggt börja din sökning här. Tryck på "Läs mer" under den enskilda lokalen för att få mer information om lokalen.
Se också: Kontor att hyra i Uppsala

Du har sökt efter kontor i Uppsala.
Mer info om kontor i Uppsala.
Du har sökt efter kontor i Uppsala.
Mer info om kontor i Uppsala.

Hitta kontor i Uppsala

Letar du efter kontor i  Uppsala? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontorslokaler , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontorslokaler i Uppsala som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga kontor i Uppsala på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontor i Uppsala, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om kontor i Uppsala

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontor i Uppsala. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontor i Uppsala som matchar dina sökkriterier.

Värt att veta när du söker kontor i Uppsala

Uppsala är för många förknippat med att vara en universitetsstad och ett kyrkligt centrum i Sverige. Men, utöver det finns här också en mycket stark tradition av företagande och en kommun med stort fokus på näringslivet. Uppsala kommun har idag 211 000 invånare vilket förväntas växa med 100 000 fler invånare till 2050, vilket gör Uppsala kommun till en av landets mest expansiva kommuner. Idag är 19 000 företag registrerade i staden varav de allra största och mest internationellt kända är företag som GE Healthcare Bio-Sciences, Clean-tech och Lifco.