Filtrera sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Filtrera sökningSök

Kontor i Stockholm Västerort

Hitta kontor i Stockholm Västerort på listan med lediga kontorslokaler i Stockholm Västerort nedan. Vi har ett stort urval av kontorslokaler i Stockholm Västerort, och är alltid uppdaterade med nya, lediga kontor i Stockholm Västerort. Vi är den stora sökmotorn och portalen inom området, så du kan tryggt börja din sökning här. Tryck på "Läs mer" under den enskilda lokalen för att få mer information om lokalen.
Se också: Kontor att hyra i Stockholm Västerort

Du har sökt efter kontor i Stockholm Västerort.
Mer info om kontor i Stockholm Västerort.
Du har sökt efter kontor i Stockholm Västerort.
Mer info om kontor i Stockholm Västerort.

Hitta kontor i Stockholm Västerort

Letar du efter kontor i  Stockholm Västerort? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontorslokaler , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontorslokaler i Stockholm Västerort som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga kontor i Stockholm Västerort på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontor i Stockholm Västerort, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om kontor i Stockholm Västerort

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontor i Stockholm Västerort. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontor i Stockholm Västerort som matchar dina sökkriterier.

Värt att veta när du söker kontor i Stockholm Västerort

Stockholm västerort är en del av Stockholms kommun och består av de områden som under de senaste seklet har förenats med Stockholm. Från och med 2007 tillhör Västerort Solna domsaga i rättsliga ärenden, samtidigt som området även har ett eget polismästardistrikt, vilket även omfattar Gotland. Bromma, som är en del av Västerort, sattes på världskartan redan år 1936 i och med färdigställandet av Bromma flygplats. Flygfältet, som det kallades på den tiden, var viktig för Stockholms dåvarande internationella kommunikationer och var den första landningsbanan i Europa med asfalt. Idag är flygplatsen Sveriges tredje största och användes av mer än 2,5 miljoner människor under 2016. Västerort binds idag samman med innerstaden genom Tranebergsbron i väst och gränsar i norr mot Solna och Sundbyberg. Här är kommunikationerna goda och tunnelbanans linjer täcker stora delar av stadsområdet – det som inte täcks kompletteras väl av tvärbanan, Nockeybybanan och bussar. Det finns även saker att se och göra i Stockholm västerort. Bland annat finns det unika Vällingby City som väckte uppmärksamhet redan vid uppförandet på 1950-talet. Detta då det byggdes enligt ABC-modellen, där visionen om att arbete, bostäder och centrum ska få plats i samma område. Med sina 125 butiker och 30 restauranger, caféer, nöjes- och kulturställen är Vällingby City än idag det största centrat i Västerort.