Lediga kontorslokaler i Täby

Se alla lediga kontorslokaler i Täby nedan. Om du vill hitta kontor i Täby har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla kontorslokaler i Täby i vår databas. Hitta ditt nya kontorslokal i Täby här. Lycka till! Mer info om lediga kontorslokaler i Täby.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
150 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga kontorslokaler i Täby under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga kontorslokaler i Täby under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lediga kontorslokaler i Täby på datumet. Den den tredje kolumnen ser du antal nya kontorslokaler i Täby som annonserats på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal kontorslokaler i Täby som blivit uthyrda eller sålda på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga kontorslokaler i Täby över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler i Täby över tid, samlad statistik över uthyrda kontorslokaler i Täby över tid,samlad statistik över alla lediga kontorsfastigheter till salu i Täby över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler till salu i Täby över tid, samlad statistik över sålda kontorsfastigheter i Täby över tid.

Datum Alla lediga kontorslokaler Nya lediga kontorslokaler Uthyrda eller sålda kontorslokaler
12. april 2024 149 3 3
11. april 2024 149 0 3
10. april 2024 152 1 0
9. april 2024 151 2 3
8. april 2024 152 1 1
7. april 2024 152 5 0
6. april 2024 147 0 4
5. april 2024 151 0 3
4. april 2024 154 0 2
3. april 2024 156 8 0
2. april 2024 148 1 7
1. april 2024 154 1 1
31. mars 2024 154 1 0
30. mars 2024 153 3 6
29. mars 2024 156 1 0
28. mars 2024 155 1 0
27. mars 2024 154 1 1
26. mars 2024 154 2 7
25. mars 2024 159 4 6
24. mars 2024 161 3 0
23. mars 2024 158 1 2
22. mars 2024 159 2 1
21. mars 2024 158 0 1
20. mars 2024 159 4 0
19. mars 2024 155 1 7
18. mars 2024 161 0 0
17. mars 2024 161 2 2
16. mars 2024 161 0 0
15. mars 2024 161 5 0
14. mars 2024 156 0 5
13. mars 2024 161 1 0

Statistik över lediga kontorslokaler i Täby

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lediga kontorslokaler i Täby under den senaste månaden. Se också samlad statistik över alla lediga kontorslokaler i Täby över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler i Täby över tid, samlad statistik över uthyrda kontorslokaler i Täby över tid, samlad statistik över alla lediga kontorsfastigheter till salu i Täby över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler till salu i Täby över tid, samlad statistik över sålda kontorsfastigheter i Täby över tid.

Kontorslokaler
Antal lediga lokaler 150
Antal nya lokaler sedan igår 3
Antal uthyrda eller sålda lokaler sedan igår 3
Lediga m2 totalt 46 615
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 1 351
Högsta m2-pris 3 900
Lägsta m2-pris 3

Vad är en kontorslokal?

En kontorslokal är en kommersiell plats avsedd för arbetsuppgifter som administrering, möten och samarbete. Över hela Täby finns det lediga kontorslokaler, mest framträdande i kommersiella områden, affärscentra och i centrum.

Kontorslokaler kan variera i både storlek och utformning. Dessa kan antingen vara självständiga enheter eller del av större kontorskomplex.

Hur går man tillväga för att hitta lediga kontorslokaler i Täby?

Att söka efter och säkra lediga kontor i Täby kan innebära flera steg. Börja med att klargöra vad just du söker. Därefter kan du undersöka marknaden för lediga kontorslokaler och alla möjliga alternativ som passar dina kriterier.

Efter att ha identifierat passande alternativ kan du ta kontakt med fastighetsägarna eller mäklarna för en rundtur. Under besöket kan du bedöma om kontorslokalen möter dina arbetskrav.

För en utförlig beskrivning om hur man hittar sin nya lediga kontorslokal, se vår guide: Att hyra kontor - de 8 viktigaste stegen.

Hitta lediga kontorslokaler i Täby online

Ett kritiskt steg i sökprocessen är att få en översikt över vilka lediga kontorslokaler som finns tillgängliga. Denna information kan du hitta på Verksamhetslokaler.se. Med hjälp av översikten blir det enklare att hitta lediga kontor i Täby som uppfyller alla dina behov.

Verksamhetslokaler.se erbjuder ett brett sortiment av kontor över olika områden. Vare sig du är ute efter ett mindre kontor, större faciliteter, coworking space eller privat kontor, kan du enkelt finna relevanta val på Verksamhetslokaler.se.

Du kan även anpassa din sökning och sätta upp automatiska sökagenter som informerar dig om nya lediga kontorslokaler i Täby som matchar dina preferenser. Detta sparar tid och tillåter dig att snabbt nå ut till ägare när du hittar ett intressant alternativ.

Sätt att hitta billiga, lediga kontorslokaler i Täby

Om du söker efter ett kostnadseffektivt alternativ är det viktigt att utforska så många val som möjligt. Genom att engagera med olika fastighetsägare – såsom fastighetsföretag, privata ägare och mäklare – som har lediga kontorslokaler i Täby, ökar dina chanser.

Efter att ha mottagit olika prisförslag, kan du förhandla för bästa möjliga pris. Med många alternativ till hands ökar sannolikheten att hitta en prisvärd kontorslokal.

Det är även viktigt att minnas att pris ofta reflekterar utbud och efterfrågan. Genom att fokusera på områden med flera lediga kontor kan du öka dina chanser att hitta ett bra erbjudande.

Betydelsen av att hitta en ledig kontorslokal i en välskött fastighet

Det är avgörande för din verksamhet att din kontorslokal är funktionellt och pålitligt. Se därför till att lokalerna är i en välunderhållen byggnad med höga standarder.

Viktigt att se till att byggnadens tekniska system, som uppvärmning, ventilation och VVS, är i toppskick. Värme och ventilation är kritiska för en komfortabel arbetsmiljö, och VVS bör vara felfri för att undvika problem som läckor.

Det är även viktigt att de tjänster som sköter byggnadens underhåll håller en hög standard. En bra och pålitlig service säkerställer en ren och professionell arbetsplats.

Hitta lediga kontorslokaler med rätt storlek och planlösning

När du väljer din kontorslokal, se till att det möter både nuvarande och framtida krav. Det bör kunna hysa dina nuvarande anställda samt eventuella framtida anställningar.

Design och planlösning spelar en stor roll, inte bara i hur många som kan arbeta där, men också i skapandet av en arbetsmiljö som drar till sig rätt talanger.

Om du planerar för ett coworking-space, säkerställ att kontorslokalen stöder detta koncept. Granska även om det finns nödvändiga faciliteter som mötesrum, kök, förvaringsmöjligheter m.m.

För ytterligare råd om inredning av din kontorslokal, konsultera vår guide: 10 steg för att inreda ditt kontor - Skapa en produktiv och trivsam arbetsplats.

Hitta lediga kontorslokaler i Täby med rätt arbetsmiljö

Att välja rätt kontorsmiljö kan starkt påverka medarbetarnas trivsel, produktivitet och allmänna arbetsmiljö. Här är några nyckelfaktorer att beakta när du väljer ett kontor baserat på arbetsmiljön:

  • Välj en plats som är lätt för medarbetarna att nå med olika transportmedel. Tillgänglighet kan minska stress och den tid som läggs på att pendla.
  • Prioritera en plats med stora fönster och bra konstgjord belysning för att minska trötthet och ögonbelastning.
  • God ventilation och luftcirkulation är essentiellt för en sund arbetsmiljö. Dålig luft kan orsaka trötthet och minskad effektivitet.
  • Ta hänsyn till ljudnivån. Höga ljud kan vara störande. Isoleringsmaterial och ljudreducerande design kan vara lösningen.
  • Kontrollera att platsen uppfyller säkerhetsstandarder och har lämpliga åtgärder för nödsituationer.

Flytta till din nya kontorslokal

När du bestämmer dig för att flytta till en ny kontorslokal, och om du redan har ett kontor, är det viktigt att ordentligt planera flyttprocessen. Var uppmärksam på varje steg i flytten.

För att underlätta har vi satt ihop följande guide: Checklista vid flytt till ny kontorslokal.

Har du lediga kontorslokaler i Täby?

Om du har lediga kontorslokaler i Täby kan du hitta din nästa hyresgäst eller köpare via Verksamhetslokaler.se, en av Sveriges ledande onlineplattformar för lediga kontorslokaler. Många hyresvärdar och säljare förlitar sig på oss, inklusive fastighetsbolag, kommersiella mäklare och privata hyresvärdar och köpare.

Med över 40,000 användare och dagligen nya företag som besöker Verksamhetslokaler.se i jakt på lediga kontorslokaler. När du listar dina lediga kontorslokaler här, exponeras de för en stor del av potentiella hyresgäster och köpare, från nystartade företag till etablerade organisationer.

Du kan annonsera dina lediga kontorslokaler här. Du kan också aktivt söka efter företag som söker lediga kontorslokaler i Täby här. Har du funderingar och behöver nå oss? Kontakta oss då via mail på vip@verksamhetslokaler.se. Vi bistår även med råd, som prissättningsstrategier och kravspecifikationer för hyresgäster.

Vi har även sammanställt en guide för uthyrningsprocessen: Att hyra kontor - de 8 viktigaste stegen.

Värt att veta när du söker kontor i Täby

Täby är en växande företagsstad med en stark näringslivsstruktur. Kommunen har ett strategiskt läge i norra Stockholm med goda kommunikationsmöjligheter, både till Stockholms innerstad och till Arlanda flygplats. Täby har också en välutbildad arbetskraft och en attraktiv boendemiljö.

Täby kommun erbjuder ett brett utbud av transportalternativ för företag.

Täby kommun har ett väl utbyggt vägnät med goda förbindelser till Stockholms innerstad och Arlanda flygplats. Motorvägen E18 passerar genom kommunen och det finns även ett antal andra viktiga vägar, till exempel Norrortsleden och Roslagsbanan.

Företag som anlitar anställda med egen bil kan erbjuda dem subventionerade parkeringsplatser på företagsparkeringar. Kommunen erbjuder också subventionerade parkeringsplatser för företag som anställer många personer.

Täby är en växande kommun med ett brett utbud av företag. De viktigaste affärsområdena i Täby är:

Handel: Täby är en viktig handelsplats med ett stort antal butiker, restauranger och andra serviceföretag. Täby centrum är ett av Sveriges största köpcentrum.

Tillverkning: Täby har en stark tillverkningsindustri med företag inom en rad olika branscher, bland annat metall, plast och elektronik.

IT och teknik: Täby är ett viktigt IT- och teknikcentrum med företag inom bland annat mjukvara, hårdvara och spelutveckling.

Kontorsområden i Täby

De viktigaste kontorsområdena i Täby är:

Täby centrum: Täby centrum är kommunens centralort och här finns ett stort antal kontor.

Arninge: Arninge är en stadsdel under utveckling och här finns ett växande antal kontor, bland annat ett antal IT- och teknikföretag.

Roslags-Näsby: Roslags-Näsby är en stadsdel med ett antal kontor, bland annat ett antal bolag inom tillverkning och logistik.

Stadsdelar i Täby

Täby kommun är indelad i olika stadsdelar:

Täby centrum är kommunens centralort och här finns bland annat Täby centrum, Täby kyrka, Täby kommunhus och Täby station. 

Täby kyrkby är en historisk stadsdel med en vacker kyrka, Täby kyrka, och ett antal äldre villor. 

Täby strand är en populär badplats med en lång sandstrand och en campingplats. 

Gribbylund är en grön stadsdel med ett stort skogsområde, Gribbylunds skog, och ett antal badsjöar. 

Näsbypark är en stadsdel med villor och radhus. 

Mer information om Täby som affärsstad

Om du letar efter affärslokaler på Täby är det viktigt att du grundligt bekantar dig med villkoren för företag i staden. Vi har sammanställt en guide med all relevant information om Täby som en affärsstad för att ge dig en omfattande översikt. Läs mer om att driva företag på Täby i den här guiden: Täby: En växande businessstad med potential för alla.