Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Kontorslokaler i Nykvarn

Se alla kontorslokaler och kontor att hyra i Nykvarn nedan. Om du vill hyra kontor i Nykvarn har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla lediga kontorslokaler i Nykvarn i vår databas. Hitta ditt nya kontor i Nykvarn här. Lycka till! Mer info om att hyra kontor i Nykvarn.

Upprätta en sökagent och få besked om nya kontorslokaler

10 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Vad är en kontorslokal?

Ett kontor är en plats där kontorsrelaterade verksamheter arbetar. Ett kontor kan vara utrustat med olika typer av teknisk utrustning, såsom datorer, skrivare, faxmaskiner och telefoner. Ett kontor kan också ha speciella föreskrifter för att skydda miljön. Det kan också ha speciella regler för att skydda kontorspersonalen. Inom ramen för kontorslokaler kan utöver ett fysiskt kontor även virtuella kontor eller mobila kontor räknas in.

Om du letar efter en kontorslokal att hyra kan det vara bra att undersöka vilka typer av lokaler som finns tillgängliga och vilka som passar bäst för din verksamhet. Det kan också vara bra att ta reda på vilka typer av tjänster som erbjuds i kontorslokalen, såsom internetuppkoppling, kopieringsmaskiner och telefonlinjer.

Hyra kontor i Nykvarn

Är du ett företag på jakt efter att hyra kontor i Nykvarn så har du kommit helt rätt! Verksamhetslokaler.se är en stor lokalportal och sökmotor. Vi samlar nämligen stortset hela marknaden och alla lediga kontor i Nykvarn. Hitta ditt nya kontor att hyra genom att kolla listan med annonser ovan. Om du letar efter en bestämd typ av kontor att hyra i Nykvarn till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lokalerna, så du ser de mest relevanta kontorslokalerna i Nykvarn först.

När du vill hyra ett kontor i Nykvarn är det viktigt att veta vilken typ av kontor i Nykvarn som du vill hyra. Om du söker kontor med bestämda kriterier kan du söka utifrån storlek och pris via sökfunktionen.

Guide: Så hittar du ett kontor i Nykvarn

Behöver du hjälp med att hitta ett kontor i Nykvarn? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av kontor i Nykvarn. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta kontorslokalen i Nykvarn!

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för en kontorslokal i Nykvarn. Vilken storlek och hur många m2 ska lokalen vara? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Nykvarn ska kontoret ligga – ska det ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en lokalsökning efter jakten på en kontorslokal som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter kontor i Nykvarn

Det finns många bra hemsidor med lediga kontorslokaler att hyra där du kan söka efter kontor i Nykvarn. Kom ihåg att söka på fler olika lokalportaler för att hitta den bästa lediga kontorslokalen till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av lokaler på vår lokalportal Verksamhetslokaler.se, som är en av de största svenska portalerna för lokaluthyrning och som ger en överblick över hela lokalmarknaden. Vi är lokalportalen för Nykvarn. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter kontor att hyra här.

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat ett kontor i Nykvarn som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska skriva ett mail till hyresvärden där du berättar lite om ditt företag och varför du vill hyra kontorslokalen. Du kan också be om en visning av lokalen, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat ditt nya kontor i Nykvarn ska du skriva under ett hyreskontrakt. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, inflyttningsdatum och avtalsperiod. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr lokalen är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut lokalen i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på lokalen eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du börja använda kontoret? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya kontorslokal. Kom ihåg att adressändra.

Hitta kontor att hyra Nykvarn

När du vill hyra kontor i Nykvarn är det alltså viktigt att du har en bra uppfattning om vad du letar efter innan du sätter igång. Fundera över vilken storlek du behöver, hur mycket du är villig att betala och vilket område du vill vara i. Ska du hyra kontorslokal i Nykvarn kommer det att hjälpa dig att hitta det perfekta kontoret för dina behov om du först definierar vilka dina önskemål är.

När du har bestämt vilken typ av kontor att hyra du är ute efter är det dags att börja leta. Det finns många olika sätt att hitta lediga kontorslokaler när du vill hyra kontor i Nykvarn. Du kan till exempel leta på nätet.

När du har hittat några kontorslokaler att hyra i Nykvarn som du är intresserad av är det dags att börja jämföra. Jämför priser, storlek, läge och andra faktorer som är viktiga för dig. Se till att du får all information som du behöver innan du bestämmer dig för ett kontor.

Kontorslokaler i Nykvarn

Du kan använda vår sökmotor för att hitta ett kontor att hyra i Nykvarn som passar din verksamhet. Vi har ett brett utbud av kontor att hyra i Nykvarn.

Oavsett vilken typ av kontor att hyra i Nykvarn som du letar efter, så hittar du det du söker hos oss. Vi har kontorslokaler att hyra i Nykvarn för alla typer av verksamheter.

Vill du hyra kontorslokaler i Nykvarn finns det ett antal olika alternativ att välja mellan. Det finns olika typer av kontorslokaler som är lämpliga för olika typer av verksamheter.

Om du letar efter en ledig kontorslokal i Nykvarn finns det ett antal saker som du bör överväga. Först och främst måste du bestämma var den lediga kontorslokalen ska ligga. Det finns många olika områden att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilket område i Nykvarn som passar bäst för dina behov.

När du har bestämt var du vill att den lediga kontorslokalen ska vara måste du också bestämma vilken typ av kontorslokal du behöver. Det finns många olika typer av lediga kontorslokaler i Nykvarn att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilken ledig kontorslokal i Nykvarn som passar dina behov bäst.

Priserna på de lediga kontoren i Nykvarn varierar beroende på storlek, läge och andra faktorer. Det är viktigt att du gör en noggrann jämförelse innan du bestämmer dig för vilken av de lediga kontoren i Nykvarn som passar bäst för dina behov.

Om du letar efter kontorslokaler för att starta ett företag, är det bra att hålla koll på de kontorslokaler i Nykvarn som finns ute på marknaden. Du kan typiskt välja mellan många olika typer av kontorslokaler i Nykvarn, beroende på vad du behöver.

Lediga kontor i Nykvarn

Att hitta ett kontor i Nykvarn kan i vissa tillfällen kännas som en utmaning. Följer du däremot guiden längre upp på sidan kommer jakten på ett kontor i Nykvarn förhoppningsvis kännas enklare. Det handlar om att gå strukturerat fram i jakten på ett nytt kontor i Nykvarn, för att i slutändan hitta det kontor i Nykvarn som passar dig bäst.

Värt att veta när du söker kontor i Nykvarn

Cirka 15 kilometer väster om Södertälje ligger Nykvarn. Nykvarn har något som lockar alla, alltifrån vacker och lugna naturområden till aktiviteter för hela familjen. Här kan du spela golf, rida häst eller bada i en av Sveriges renaste sjöar. Den mest kända aktiviteten i området är Taxinge Slott med sitt kak- och tårtbord med över 50 olika godsaker. En av de främsta fördelarna med Nykvarn är det strategiska läget och närheten till Mälarområdet med hela 3,5 miljoner människor. I kommunikationsväg är det bland annat möjligt att åka till Stockholm via Svealandsbanan på endast 28 minuter. Europaväg 20 löper strax utanför Nykvarn. I Nykvarn finns det 800 registrerade anställda, av dessa har endast 20 fler än 10 anställda. Exempel på dessa är Volkswagen och Tikkurila. De flesta är små företag med inriktning på service. Värt att nämna är att Nykvarn kommun är en del av regionala Stockholm Business Alliance under varumärket Stockholm the Capital of Scandinavia.

Sök efter lediga lokaler via väg- eller gatunamn i Nykvarn
Information om kommunen