Lediga kontorslokaler i Nyköping

Se alla lediga kontorslokaler i Nyköping nedan. Om du vill hitta kontor i Nyköping har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla kontorslokaler i Nyköping i vår databas. Hitta ditt nya kontorslokal i Nyköping här. Lycka till! Mer info om lediga kontorslokaler i Nyköping.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
84 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista
1 2 3 4 5 6

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga kontorslokaler i Nyköping under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga kontorslokaler i Nyköping under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lediga kontorslokaler i Nyköping på datumet. Den den tredje kolumnen ser du antal nya kontorslokaler i Nyköping som annonserats på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal kontorslokaler i Nyköping som blivit uthyrda eller sålda på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga kontorslokaler i Nyköping över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler i Nyköping över tid, samlad statistik över uthyrda kontorslokaler i Nyköping över tid,samlad statistik över alla lediga kontorsfastigheter till salu i Nyköping över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler till salu i Nyköping över tid, samlad statistik över sålda kontorsfastigheter i Nyköping över tid.

Datum Alla lediga kontorslokaler Nya lediga kontorslokaler Uthyrda eller sålda kontorslokaler
16. april 2024 90 0 0
15. april 2024 90 0 0
14. april 2024 90 0 0
13. april 2024 90 5 0
12. april 2024 85 0 5
11. april 2024 90 0 1
10. april 2024 91 0 0
9. april 2024 91 0 0
8. april 2024 91 0 0
7. april 2024 91 0 0
6. april 2024 91 1 0
5. april 2024 90 1 0
4. april 2024 89 6 0
3. april 2024 83 0 6
2. april 2024 89 6 0
1. april 2024 83 0 6
31. mars 2024 89 6 0
30. mars 2024 83 1 7
29. mars 2024 89 1 0
28. mars 2024 88 0 0
27. mars 2024 88 7 9
26. mars 2024 90 3 0
25. mars 2024 87 2 0
24. mars 2024 85 0 0
23. mars 2024 85 0 0
22. mars 2024 85 6 0
21. mars 2024 79 0 6
20. mars 2024 85 2 0
19. mars 2024 83 0 3
18. mars 2024 86 0 0
17. mars 2024 86 1 0

Statistik över lediga kontorslokaler i Nyköping

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lediga kontorslokaler i Nyköping under den senaste månaden. Se också samlad statistik över alla lediga kontorslokaler i Nyköping över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler i Nyköping över tid, samlad statistik över uthyrda kontorslokaler i Nyköping över tid, samlad statistik över alla lediga kontorsfastigheter till salu i Nyköping över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler till salu i Nyköping över tid, samlad statistik över sålda kontorsfastigheter i Nyköping över tid.

Kontorslokaler
Antal lediga lokaler 90
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal uthyrda eller sålda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 54 429
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 1 200
Högsta m2-pris 1 500
Lägsta m2-pris 800

Vad är en kontorslokal?

En kontorslokal är en kommersiell plats avsedd för arbetsuppgifter som administrering, möten och samarbete. Över hela Nyköping finns det lediga kontorslokaler, mest framträdande i kommersiella områden, affärscentra och i centrum.

Kontorslokaler kan variera i både storlek och utformning. Dessa kan antingen vara självständiga enheter eller del av större kontorskomplex.

Hur går man tillväga för att hitta lediga kontorslokaler i Nyköping?

Att söka efter och säkra lediga kontor i Nyköping kan innebära flera steg. Börja med att klargöra vad just du söker. Därefter kan du undersöka marknaden för lediga kontorslokaler och alla möjliga alternativ som passar dina kriterier.

Efter att ha identifierat passande alternativ kan du ta kontakt med fastighetsägarna eller mäklarna för en rundtur. Under besöket kan du bedöma om kontorslokalen möter dina arbetskrav.

För en utförlig beskrivning om hur man hittar sin nya lediga kontorslokal, se vår guide: Att hyra kontor - de 8 viktigaste stegen.

Hitta lediga kontorslokaler i Nyköping online

Ett kritiskt steg i sökprocessen är att få en översikt över vilka lediga kontorslokaler som finns tillgängliga. Denna information kan du hitta på Verksamhetslokaler.se. Med hjälp av översikten blir det enklare att hitta lediga kontor i Nyköping som uppfyller alla dina behov.

Verksamhetslokaler.se erbjuder ett brett sortiment av kontor över olika områden. Vare sig du är ute efter ett mindre kontor, större faciliteter, coworking space eller privat kontor, kan du enkelt finna relevanta val på Verksamhetslokaler.se.

Du kan även anpassa din sökning och sätta upp automatiska sökagenter som informerar dig om nya lediga kontorslokaler i Nyköping som matchar dina preferenser. Detta sparar tid och tillåter dig att snabbt nå ut till ägare när du hittar ett intressant alternativ.

Sätt att hitta billiga, lediga kontorslokaler i Nyköping

Om du söker efter ett kostnadseffektivt alternativ är det viktigt att utforska så många val som möjligt. Genom att engagera med olika fastighetsägare – såsom fastighetsföretag, privata ägare och mäklare – som har lediga kontorslokaler i Nyköping, ökar dina chanser.

Efter att ha mottagit olika prisförslag, kan du förhandla för bästa möjliga pris. Med många alternativ till hands ökar sannolikheten att hitta en prisvärd kontorslokal.

Det är även viktigt att minnas att pris ofta reflekterar utbud och efterfrågan. Genom att fokusera på områden med flera lediga kontor kan du öka dina chanser att hitta ett bra erbjudande.

Betydelsen av att hitta en ledig kontorslokal i en välskött fastighet

Det är avgörande för din verksamhet att din kontorslokal är funktionellt och pålitligt. Se därför till att lokalerna är i en välunderhållen byggnad med höga standarder.

Viktigt att se till att byggnadens tekniska system, som uppvärmning, ventilation och VVS, är i toppskick. Värme och ventilation är kritiska för en komfortabel arbetsmiljö, och VVS bör vara felfri för att undvika problem som läckor.

Det är även viktigt att de tjänster som sköter byggnadens underhåll håller en hög standard. En bra och pålitlig service säkerställer en ren och professionell arbetsplats.

Hitta lediga kontorslokaler med rätt storlek och planlösning

När du väljer din kontorslokal, se till att det möter både nuvarande och framtida krav. Det bör kunna hysa dina nuvarande anställda samt eventuella framtida anställningar.

Design och planlösning spelar en stor roll, inte bara i hur många som kan arbeta där, men också i skapandet av en arbetsmiljö som drar till sig rätt talanger.

Om du planerar för ett coworking-space, säkerställ att kontorslokalen stöder detta koncept. Granska även om det finns nödvändiga faciliteter som mötesrum, kök, förvaringsmöjligheter m.m.

För ytterligare råd om inredning av din kontorslokal, konsultera vår guide: 10 steg för att inreda ditt kontor - Skapa en produktiv och trivsam arbetsplats.

Hitta lediga kontorslokaler i Nyköping med rätt arbetsmiljö

Att välja rätt kontorsmiljö kan starkt påverka medarbetarnas trivsel, produktivitet och allmänna arbetsmiljö. Här är några nyckelfaktorer att beakta när du väljer ett kontor baserat på arbetsmiljön:

  • Välj en plats som är lätt för medarbetarna att nå med olika transportmedel. Tillgänglighet kan minska stress och den tid som läggs på att pendla.
  • Prioritera en plats med stora fönster och bra konstgjord belysning för att minska trötthet och ögonbelastning.
  • God ventilation och luftcirkulation är essentiellt för en sund arbetsmiljö. Dålig luft kan orsaka trötthet och minskad effektivitet.
  • Ta hänsyn till ljudnivån. Höga ljud kan vara störande. Isoleringsmaterial och ljudreducerande design kan vara lösningen.
  • Kontrollera att platsen uppfyller säkerhetsstandarder och har lämpliga åtgärder för nödsituationer.

Flytta till din nya kontorslokal

När du bestämmer dig för att flytta till en ny kontorslokal, och om du redan har ett kontor, är det viktigt att ordentligt planera flyttprocessen. Var uppmärksam på varje steg i flytten.

För att underlätta har vi satt ihop följande guide: Checklista vid flytt till ny kontorslokal.

Har du lediga kontorslokaler i Nyköping?

Om du har lediga kontorslokaler i Nyköping kan du hitta din nästa hyresgäst eller köpare via Verksamhetslokaler.se, en av Sveriges ledande onlineplattformar för lediga kontorslokaler. Många hyresvärdar och säljare förlitar sig på oss, inklusive fastighetsbolag, kommersiella mäklare och privata hyresvärdar och köpare.

Med över 40,000 användare och dagligen nya företag som besöker Verksamhetslokaler.se i jakt på lediga kontorslokaler. När du listar dina lediga kontorslokaler här, exponeras de för en stor del av potentiella hyresgäster och köpare, från nystartade företag till etablerade organisationer.

Du kan annonsera dina lediga kontorslokaler här. Du kan också aktivt söka efter företag som söker lediga kontorslokaler i Nyköping här. Har du funderingar och behöver nå oss? Kontakta oss då via mail på vip@verksamhetslokaler.se. Vi bistår även med råd, som prissättningsstrategier och kravspecifikationer för hyresgäster.

Vi har även sammanställt en guide för uthyrningsprocessen: Att hyra kontor - de 8 viktigaste stegen.

Värt att veta när du söker kontor i Nyköping

Nyköping är en företagsstad med en stark industritradition. Staden har ett brett utbud av företag inom olika branscher, bland annat industri, tjänsteföretag, IT och handel. Nyköping är också en viktig logistiknod med närhet till Stockholm och Mälardalen.

Nyköping har ett väl utbyggt transportnät med goda kommunikationer till övriga delar av Sverige och Europa. Staden är belägen vid E4:an, som är en viktig norrut-söderut led. Nyköping har också en järnvägsstation med direktförbindelser till Stockholm, Norrköping och Linköping.

De viktigaste områdena för företag i Nyköping är:

Centrum: Här finns ett brett utbud av företag, bland annat inom handeln, tjänstesektorn och industrin. Några framstående företag med huvudkontor i centrum är bland annat Volvo Aero, Scania och Atlas Copco.

Herrhagen: Detta är ett nytt område med många moderna företag, bland annat inom IT-branschen. Några framstående företag med huvudkontor i Herrhagen är bland annat Ikano Bank och Sörmlands Sparbank.

Pål Jungs Hage: Detta är ett handelsområde med många butiker och restauranger. Några framstående företag med huvudkontor i Pål Jungs Hage är bland annat Stadium och Rusta.

Kontorsområden i Nyköping

De viktigaste kontorsområdena i Nyköping är:

Herrhagen: Detta är ett nytt område med många moderna kontor, bland annat inom IT-branschen. Några av de största företagen med kontor i Herrhagen är Ikano Bank, Sörmlands Sparbank och Telia.

Centrum: Här finns ett brett utbud av kontor, bland annat inom handeln, tjänstesektorn och industrin. Några av de största företagen med kontor i centrum är Volvo Aero, Scania och Atlas Copco.

Pål Jungs Hage: Detta är ett handelsområde med många kontor, bland annat inom detaljhandeln. Några av de största företagen med kontor i Pål Jungs Hage är Stadium och Rusta.

Stadsdelar i Nyköping

Nyköping är indelat i 17 stadsdelar och omkring 40 delområden. Här är en kort beskrivning av några av de viktigaste stadsdelarna:

Centrum i Nyköping

Centrum: Nyköpings centrum är stadens hjärta och här finns det mesta som en stad har att erbjuda, bland annat butiker, restauranger, caféer, kulturinstitutioner och kommunikationer.

Gamla staden i Nyköping

Gamla staden: Gamla staden är Nyköpings äldsta stadsdel och här finns det många historiska byggnader, bland annat Nyköpings slott och kyrkan.

Herrhagen i Nyköping

Herrhagen: Herrhagen är en ny stadsdel som ligger norr om centrum. Här finns det många moderna bostäder och företag.

Mer information om Nyköping som affärsstad

Om du letar efter affärslokaler på Nyköping är det viktigt att du grundligt bekantar dig med villkoren för företag i staden. Vi har sammanställt en guide med all relevant information om Nyköping som en affärsstad för att ge dig en omfattande översikt. Läs mer om att driva företag på Nyköping i den här guiden: Nyköping: Affärslivets Nya Pärla.