Lediga kontorslokaler i Norrköping

Se alla lediga kontorslokaler i Norrköping nedan. Om du vill hitta kontor i Norrköping har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla kontorslokaler i Norrköping i vår databas. Hitta ditt nya kontorslokal i Norrköping här. Lycka till! Mer info om lediga kontorslokaler i Norrköping.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
238 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga kontorslokaler i Norrköping under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga kontorslokaler i Norrköping under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lediga kontorslokaler i Norrköping på datumet. Den den tredje kolumnen ser du antal nya kontorslokaler i Norrköping som annonserats på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal kontorslokaler i Norrköping som blivit uthyrda eller sålda på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga kontorslokaler i Norrköping över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler i Norrköping över tid, samlad statistik över uthyrda kontorslokaler i Norrköping över tid,samlad statistik över alla lediga kontorsfastigheter till salu i Norrköping över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler till salu i Norrköping över tid, samlad statistik över sålda kontorsfastigheter i Norrköping över tid.

Datum Alla lediga kontorslokaler Nya lediga kontorslokaler Uthyrda eller sålda kontorslokaler
12. april 2024 235 1 5
11. april 2024 239 0 0
10. april 2024 239 0 1
9. april 2024 240 1 1
8. april 2024 240 1 1
7. april 2024 240 1 0
6. april 2024 239 10 11
5. april 2024 240 9 0
4. april 2024 231 0 6
3. april 2024 237 0 4
2. april 2024 241 14 0
1. april 2024 227 1 12
31. mars 2024 238 10 0
30. mars 2024 228 0 14
29. mars 2024 242 1 0
28. mars 2024 241 5 2
27. mars 2024 238 2 0
26. mars 2024 236 2 1
25. mars 2024 235 0 2
24. mars 2024 237 0 0
23. mars 2024 237 4 2
22. mars 2024 235 14 0
21. mars 2024 221 1 12
20. mars 2024 232 1 0
19. mars 2024 231 15 0
18. mars 2024 216 12 27
17. mars 2024 231 11 0
16. mars 2024 220 1 13
15. mars 2024 232 4 4
14. mars 2024 232 0 1
13. mars 2024 233 0 0

Statistik över lediga kontorslokaler i Norrköping

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lediga kontorslokaler i Norrköping under den senaste månaden. Se också samlad statistik över alla lediga kontorslokaler i Norrköping över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler i Norrköping över tid, samlad statistik över uthyrda kontorslokaler i Norrköping över tid, samlad statistik över alla lediga kontorsfastigheter till salu i Norrköping över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler till salu i Norrköping över tid, samlad statistik över sålda kontorsfastigheter i Norrköping över tid.

Kontorslokaler
Antal lediga lokaler 238
Antal nya lokaler sedan igår 1
Antal uthyrda eller sålda lokaler sedan igår 5
Lediga m2 totalt 129 731
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 1 947
Högsta m2-pris 6 000
Lägsta m2-pris 600

Vad är en kontorslokal?

En kontorslokal är en kommersiell plats avsedd för arbetsuppgifter som administrering, möten och samarbete. Över hela Norrköping finns det lediga kontorslokaler, mest framträdande i kommersiella områden, affärscentra och i centrum.

Kontorslokaler kan variera i både storlek och utformning. Dessa kan antingen vara självständiga enheter eller del av större kontorskomplex.

Hur går man tillväga för att hitta lediga kontorslokaler i Norrköping?

Att söka efter och säkra lediga kontor i Norrköping kan innebära flera steg. Börja med att klargöra vad just du söker. Därefter kan du undersöka marknaden för lediga kontorslokaler och alla möjliga alternativ som passar dina kriterier.

Efter att ha identifierat passande alternativ kan du ta kontakt med fastighetsägarna eller mäklarna för en rundtur. Under besöket kan du bedöma om kontorslokalen möter dina arbetskrav.

För en utförlig beskrivning om hur man hittar sin nya lediga kontorslokal, se vår guide: Att hyra kontor - de 8 viktigaste stegen.

Hitta lediga kontorslokaler i Norrköping online

Ett kritiskt steg i sökprocessen är att få en översikt över vilka lediga kontorslokaler som finns tillgängliga. Denna information kan du hitta på Verksamhetslokaler.se. Med hjälp av översikten blir det enklare att hitta lediga kontor i Norrköping som uppfyller alla dina behov.

Verksamhetslokaler.se erbjuder ett brett sortiment av kontor över olika områden. Vare sig du är ute efter ett mindre kontor, större faciliteter, coworking space eller privat kontor, kan du enkelt finna relevanta val på Verksamhetslokaler.se.

Du kan även anpassa din sökning och sätta upp automatiska sökagenter som informerar dig om nya lediga kontorslokaler i Norrköping som matchar dina preferenser. Detta sparar tid och tillåter dig att snabbt nå ut till ägare när du hittar ett intressant alternativ.

Sätt att hitta billiga, lediga kontorslokaler i Norrköping

Om du söker efter ett kostnadseffektivt alternativ är det viktigt att utforska så många val som möjligt. Genom att engagera med olika fastighetsägare – såsom fastighetsföretag, privata ägare och mäklare – som har lediga kontorslokaler i Norrköping, ökar dina chanser.

Efter att ha mottagit olika prisförslag, kan du förhandla för bästa möjliga pris. Med många alternativ till hands ökar sannolikheten att hitta en prisvärd kontorslokal.

Det är även viktigt att minnas att pris ofta reflekterar utbud och efterfrågan. Genom att fokusera på områden med flera lediga kontor kan du öka dina chanser att hitta ett bra erbjudande.

Betydelsen av att hitta en ledig kontorslokal i en välskött fastighet

Det är avgörande för din verksamhet att din kontorslokal är funktionellt och pålitligt. Se därför till att lokalerna är i en välunderhållen byggnad med höga standarder.

Viktigt att se till att byggnadens tekniska system, som uppvärmning, ventilation och VVS, är i toppskick. Värme och ventilation är kritiska för en komfortabel arbetsmiljö, och VVS bör vara felfri för att undvika problem som läckor.

Det är även viktigt att de tjänster som sköter byggnadens underhåll håller en hög standard. En bra och pålitlig service säkerställer en ren och professionell arbetsplats.

Hitta lediga kontorslokaler med rätt storlek och planlösning

När du väljer din kontorslokal, se till att det möter både nuvarande och framtida krav. Det bör kunna hysa dina nuvarande anställda samt eventuella framtida anställningar.

Design och planlösning spelar en stor roll, inte bara i hur många som kan arbeta där, men också i skapandet av en arbetsmiljö som drar till sig rätt talanger.

Om du planerar för ett coworking-space, säkerställ att kontorslokalen stöder detta koncept. Granska även om det finns nödvändiga faciliteter som mötesrum, kök, förvaringsmöjligheter m.m.

För ytterligare råd om inredning av din kontorslokal, konsultera vår guide: 10 steg för att inreda ditt kontor - Skapa en produktiv och trivsam arbetsplats.

Hitta lediga kontorslokaler i Norrköping med rätt arbetsmiljö

Att välja rätt kontorsmiljö kan starkt påverka medarbetarnas trivsel, produktivitet och allmänna arbetsmiljö. Här är några nyckelfaktorer att beakta när du väljer ett kontor baserat på arbetsmiljön:

 • Välj en plats som är lätt för medarbetarna att nå med olika transportmedel. Tillgänglighet kan minska stress och den tid som läggs på att pendla.
 • Prioritera en plats med stora fönster och bra konstgjord belysning för att minska trötthet och ögonbelastning.
 • God ventilation och luftcirkulation är essentiellt för en sund arbetsmiljö. Dålig luft kan orsaka trötthet och minskad effektivitet.
 • Ta hänsyn till ljudnivån. Höga ljud kan vara störande. Isoleringsmaterial och ljudreducerande design kan vara lösningen.
 • Kontrollera att platsen uppfyller säkerhetsstandarder och har lämpliga åtgärder för nödsituationer.

Flytta till din nya kontorslokal

När du bestämmer dig för att flytta till en ny kontorslokal, och om du redan har ett kontor, är det viktigt att ordentligt planera flyttprocessen. Var uppmärksam på varje steg i flytten.

För att underlätta har vi satt ihop följande guide: Checklista vid flytt till ny kontorslokal.

Har du lediga kontorslokaler i Norrköping?

Om du har lediga kontorslokaler i Norrköping kan du hitta din nästa hyresgäst eller köpare via Verksamhetslokaler.se, en av Sveriges ledande onlineplattformar för lediga kontorslokaler. Många hyresvärdar och säljare förlitar sig på oss, inklusive fastighetsbolag, kommersiella mäklare och privata hyresvärdar och köpare.

Med över 40,000 användare och dagligen nya företag som besöker Verksamhetslokaler.se i jakt på lediga kontorslokaler. När du listar dina lediga kontorslokaler här, exponeras de för en stor del av potentiella hyresgäster och köpare, från nystartade företag till etablerade organisationer.

Du kan annonsera dina lediga kontorslokaler här. Du kan också aktivt söka efter företag som söker lediga kontorslokaler i Norrköping här. Har du funderingar och behöver nå oss? Kontakta oss då via mail på vip@verksamhetslokaler.se. Vi bistår även med råd, som prissättningsstrategier och kravspecifikationer för hyresgäster.

Vi har även sammanställt en guide för uthyrningsprocessen: Att hyra kontor - de 8 viktigaste stegen.

Värt att veta när du söker kontor i Norrköping

Företag som vill transportera gods i Norrköping har ett antal olika alternativ att välja mellan. De vanligaste transportmedlen är väg, järnväg och sjöfart.

Vägtransport är det vanligaste transportmedlet i Norrköping. Staden är väl ansluten till det svenska vägnätet och har goda kommunikationer med omvärlden.

Företag som vill transportera gods med väg har ett antal olika speditörer att välja mellan. Speditörerna erbjuder olika typer av transporttjänster, bland annat styckegodstransport, partigodstransport och specialtransport.

Järnvägstransport är ett miljövänligt och effektivt transportmedel. Norrköping har en egen järnvägsstation som är ansluten till det svenska järnvägsnätet.

Företag som vill transportera gods med järnväg kan anlita ett järnvägsbolag eller en speditör. Järnvägsbolagen erbjuder direkta tågtransporter mellan Norrköping och andra städer i Sverige och Europa. Speditörerna kan hjälpa företag att ordna järnvägstransporter till och från Norrköping.

Sjöfart är ett viktigt transportmedel för Norrköpings hamn. Hamnen är en viktig exporthamn för trävaror, stål och andra produkter.

Företag som vill transportera gods med sjöfart kan anlita ett rederi eller en speditör. Rederier erbjuder direkta fartygstransporter mellan Norrköping och andra hamnar i Sverige och världen. Speditörerna kan hjälpa företag att ordna sjötransporter till och från Norrköping.

De viktigaste områdena för företag i Norrköping är:

 • Linden: Ett köpcentrum i centrala Norrköping med cirka 100 butiker och restauranger. Här finns bland annat huvudkontoren för Stadium Sweden och Qstar Försäljning.
 • Spiral: Ett köpcentrum i centrala Norrköping med cirka 60 butiker och restauranger. Här finns bland annat huvudkontoret för Lantmännen Biorefineries.
 • Gamla stan: Norrköpings historiska stadskärna med många butiker, restauranger och kulturinstitutioner. Här finns bland annat huvudkontoret för Norrköpings kommun.

Utöver dessa områden finns det även ett antal företagsparker och industriområden i Norrköping.

Stadsdelar i Norrköping

De största och mest anmärkningsvärda stadsdelarna i Norrköping är:

 • Centrum: Norrköpings centrum är känt för sina många kulturinstitutioner, bland annat Norrköpings konstmuseum, Norrköpings stadsteater och Norrköpings konserthus och kongresscenter.
 • Norr: Norrköpings norra delar är kända för sina många parker och grönområden, bland annat Slottsparken, Linnéträdgården och Trädgårdsföreningen.
 • Söder: Norrköpings södra delar är kända för sina många villor och vackra naturmiljö.

Kontorsområden i Norrköping

De viktigaste kontorsområdena i Norrköping är:

 • Kvarnberget: Ett kontorsområde i centrala Norrköping med cirka 200 företag och 5 000 anställda. Här finns bland annat huvudkontoren för Qstar Försäljning, Stadium Sweden och Norrköpings kommun.
 • Ingelsta industriområde: Ett industriområde i norra Norrköping med cirka 500 företag och 10 000 anställda. Här finns bland annat huvudkontoren för Lantmännen Biorefineries, Returpack-Burk Svenska och ABB.
 • Kärntorp: Ett företagsområde i södra Norrköping med cirka 100 företag och 2 000 anställda. Här finns bland annat huvudkontoren för Östgöta Enskilda Bank och ÅF.

Utöver dessa områden finns det även ett antal mindre kontorsområden och företagsparker i Norrköping.

Mer information om Norrköping som affärsstad

Om du letar efter affärslokaler på Norrköping är det viktigt att du grundligt bekantar dig med villkoren för företag i staden. Vi har sammanställt en guide med all relevant information om Norrköping som en affärsstad för att ge dig en omfattande översikt. Läs mer om att driva företag på Norrköping i den här guiden: Norrköping: en guide för alla.