Lediga kontorslokaler i Lund

Se alla lediga kontorslokaler i Lund nedan. Om du vill hitta kontor i Lund har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla kontorslokaler i Lund i vår databas. Hitta ditt nya kontorslokal i Lund här. Lycka till! Mer info om lediga kontorslokaler i Lund.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
282 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga kontorslokaler i Lund under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga kontorslokaler i Lund under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lediga kontorslokaler i Lund på datumet. Den den tredje kolumnen ser du antal nya kontorslokaler i Lund som annonserats på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal kontorslokaler i Lund som blivit uthyrda eller sålda på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga kontorslokaler i Lund över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler i Lund över tid, samlad statistik över uthyrda kontorslokaler i Lund över tid,samlad statistik över alla lediga kontorsfastigheter till salu i Lund över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler till salu i Lund över tid, samlad statistik över sålda kontorsfastigheter i Lund över tid.

Datum Alla lediga kontorslokaler Nya lediga kontorslokaler Uthyrda eller sålda kontorslokaler
23. juni 2024 281 0 0
22. juni 2024 281 5 0
21. juni 2024 276 0 6
20. juni 2024 282 2 0
19. juni 2024 280 3 2
18. juni 2024 279 5 0
17. juni 2024 274 0 3
16. juni 2024 277 1 1
15. juni 2024 277 1 6
14. juni 2024 282 3 29
13. juni 2024 308 52 0
12. juni 2024 256 4 49
11. juni 2024 301 0 0
10. juni 2024 301 4 4
9. juni 2024 301 3 0
8. juni 2024 298 4 4
7. juni 2024 298 5 0
6. juni 2024 293 17 19
5. juni 2024 295 15 0
4. juni 2024 280 0 1
3. juni 2024 281 1 2
2. juni 2024 282 1 0
1. juni 2024 281 1 4
31. maj 2024 284 2 0
30. maj 2024 282 0 2
29. maj 2024 284 0 0
28. maj 2024 284 0 0
27. maj 2024 284 0 1
26. maj 2024 285 0 0
25. maj 2024 285 5 4
24. maj 2024 284 1 0

Statistik över lediga kontorslokaler i Lund

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lediga kontorslokaler i Lund under den senaste månaden. Se också samlad statistik över alla lediga kontorslokaler i Lund över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler i Lund över tid, samlad statistik över uthyrda kontorslokaler i Lund över tid, samlad statistik över alla lediga kontorsfastigheter till salu i Lund över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler till salu i Lund över tid, samlad statistik över sålda kontorsfastigheter i Lund över tid.

Kontorslokaler
Antal lediga lokaler 282
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal uthyrda eller sålda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 235 979
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 1 908
Högsta m2-pris 5 550
Lägsta m2-pris 3,79

Vad är en kontorslokal?

En kontorslokal är en kommersiell plats avsedd för arbetsuppgifter som administrering, möten och samarbete. Över hela Lund finns det lediga kontorslokaler, mest framträdande i kommersiella områden, affärscentra och i centrum.

Kontorslokaler kan variera i både storlek och utformning. Dessa kan antingen vara självständiga enheter eller del av större kontorskomplex.

Hur går man tillväga för att hitta lediga kontorslokaler i Lund?

Att söka efter och säkra lediga kontor i Lund kan innebära flera steg. Börja med att klargöra vad just du söker. Därefter kan du undersöka marknaden för lediga kontorslokaler och alla möjliga alternativ som passar dina kriterier.

Efter att ha identifierat passande alternativ kan du ta kontakt med fastighetsägarna eller mäklarna för en rundtur. Under besöket kan du bedöma om kontorslokalen möter dina arbetskrav.

För en utförlig beskrivning om hur man hittar sin nya lediga kontorslokal, se vår guide: Att hyra kontor - de 8 viktigaste stegen.

Hitta lediga kontorslokaler i Lund online

Ett kritiskt steg i sökprocessen är att få en översikt över vilka lediga kontorslokaler som finns tillgängliga. Denna information kan du hitta på Verksamhetslokaler.se. Med hjälp av översikten blir det enklare att hitta lediga kontor i Lund som uppfyller alla dina behov.

Verksamhetslokaler.se erbjuder ett brett sortiment av kontor över olika områden. Vare sig du är ute efter ett mindre kontor, större faciliteter, coworking space eller privat kontor, kan du enkelt finna relevanta val på Verksamhetslokaler.se.

Du kan även anpassa din sökning och sätta upp automatiska sökagenter som informerar dig om nya lediga kontorslokaler i Lund som matchar dina preferenser. Detta sparar tid och tillåter dig att snabbt nå ut till ägare när du hittar ett intressant alternativ.

Sätt att hitta billiga, lediga kontorslokaler i Lund

Om du söker efter ett kostnadseffektivt alternativ är det viktigt att utforska så många val som möjligt. Genom att engagera med olika fastighetsägare – såsom fastighetsföretag, privata ägare och mäklare – som har lediga kontorslokaler i Lund, ökar dina chanser.

Efter att ha mottagit olika prisförslag, kan du förhandla för bästa möjliga pris. Med många alternativ till hands ökar sannolikheten att hitta en prisvärd kontorslokal.

Det är även viktigt att minnas att pris ofta reflekterar utbud och efterfrågan. Genom att fokusera på områden med flera lediga kontor kan du öka dina chanser att hitta ett bra erbjudande.

Betydelsen av att hitta en ledig kontorslokal i en välskött fastighet

Det är avgörande för din verksamhet att din kontorslokal är funktionellt och pålitligt. Se därför till att lokalerna är i en välunderhållen byggnad med höga standarder.

Viktigt att se till att byggnadens tekniska system, som uppvärmning, ventilation och VVS, är i toppskick. Värme och ventilation är kritiska för en komfortabel arbetsmiljö, och VVS bör vara felfri för att undvika problem som läckor.

Det är även viktigt att de tjänster som sköter byggnadens underhåll håller en hög standard. En bra och pålitlig service säkerställer en ren och professionell arbetsplats.

Hitta lediga kontorslokaler med rätt storlek och planlösning

När du väljer din kontorslokal, se till att det möter både nuvarande och framtida krav. Det bör kunna hysa dina nuvarande anställda samt eventuella framtida anställningar.

Design och planlösning spelar en stor roll, inte bara i hur många som kan arbeta där, men också i skapandet av en arbetsmiljö som drar till sig rätt talanger.

Om du planerar för ett coworking-space, säkerställ att kontorslokalen stöder detta koncept. Granska även om det finns nödvändiga faciliteter som mötesrum, kök, förvaringsmöjligheter m.m.

För ytterligare råd om inredning av din kontorslokal, konsultera vår guide: 10 steg för att inreda ditt kontor - Skapa en produktiv och trivsam arbetsplats.

Hitta lediga kontorslokaler i Lund med rätt arbetsmiljö

Att välja rätt kontorsmiljö kan starkt påverka medarbetarnas trivsel, produktivitet och allmänna arbetsmiljö. Här är några nyckelfaktorer att beakta när du väljer ett kontor baserat på arbetsmiljön:

  • Välj en plats som är lätt för medarbetarna att nå med olika transportmedel. Tillgänglighet kan minska stress och den tid som läggs på att pendla.
  • Prioritera en plats med stora fönster och bra konstgjord belysning för att minska trötthet och ögonbelastning.
  • God ventilation och luftcirkulation är essentiellt för en sund arbetsmiljö. Dålig luft kan orsaka trötthet och minskad effektivitet.
  • Ta hänsyn till ljudnivån. Höga ljud kan vara störande. Isoleringsmaterial och ljudreducerande design kan vara lösningen.
  • Kontrollera att platsen uppfyller säkerhetsstandarder och har lämpliga åtgärder för nödsituationer.

Flytta till din nya kontorslokal

När du bestämmer dig för att flytta till en ny kontorslokal, och om du redan har ett kontor, är det viktigt att ordentligt planera flyttprocessen. Var uppmärksam på varje steg i flytten.

För att underlätta har vi satt ihop följande guide: Checklista vid flytt till ny kontorslokal.

Har du lediga kontorslokaler i Lund?

Om du har lediga kontorslokaler i Lund kan du hitta din nästa hyresgäst eller köpare via Verksamhetslokaler.se, en av Sveriges ledande onlineplattformar för lediga kontorslokaler. Många hyresvärdar och säljare förlitar sig på oss, inklusive fastighetsbolag, kommersiella mäklare och privata hyresvärdar och köpare.

Med över 40,000 användare och dagligen nya företag som besöker Verksamhetslokaler.se i jakt på lediga kontorslokaler. När du listar dina lediga kontorslokaler här, exponeras de för en stor del av potentiella hyresgäster och köpare, från nystartade företag till etablerade organisationer.

Du kan annonsera dina lediga kontorslokaler här. Du kan också aktivt söka efter företag som söker lediga kontorslokaler i Lund här. Har du funderingar och behöver nå oss? Kontakta oss då via mail på vip@verksamhetslokaler.se. Vi bistår även med råd, som prissättningsstrategier och kravspecifikationer för hyresgäster.

Vi har även sammanställt en guide för uthyrningsprocessen: Att hyra kontor - de 8 viktigaste stegen.

Värt att veta när du söker kontor i Lund

Lund är en stark företagsstad med ett brett utbud av företag och industrier. Staden har en stark tradition inom högteknologi, forskning och utveckling, och är hemvist för många ledande företag inom dessa områden. Lund är också en populär stad för tjänsteföretag, till exempel callcenter och IT-företag.

I Lund finns ett stort utbud av transportföretag som erbjuder en mängd olika transportalternativ för företag. Det vanligaste transportalternativet är lastbilstransport, som är ett flexibelt och kostnadseffektivt alternativ för transporter inom Sverige och till grannländerna. Lastbilstransport är ofta det bästa valet för företag som behöver transportera gods regelbundet.

Lund är en stad med en stark tradition inom forskning och utbildning, vilket återspeglas i stadens företagsklimat. De viktigaste affärscentrumen i Lund är Lund Centrum och Brunnshög.

Stadsdelar i Lund

Lund är en vacker och charmig stad med en rik historia och kultur. Staden är hemvist för ett antal anmärkningsvärda stadsdelar som erbjuder något för alla. Här är några av de mest populära stadsdelarna i Lund:

Centrum: Lunds centrala stadskärna är den pulserande hjärtat av staden. Här finns en livlig mix av butiker, restauranger, caféer och kulturinstitutioner. Stadens stora torg, Stortorget, är ett populärt mötesplats och ett utmärkt ställe att beundra Lunds vackra arkitektur.

Nöbbelöv: Nöbbelöv är en villastad med en charmig 1920-talskänsla. Denna stadsdel är populär bland barnfamiljer och de som söker en mer idyllisk miljö.

Gunnesbo: Gunnesbo är en familjevänlig stadsdel med många lekplatser och skolor. Denna stadsdel är perfekt för barnfamiljer som söker ett tryggt och trivsamt boende.

Brunnshög: Brunshög är en ny stadsdel som växer fram norr om centrum. Brunshög är tänkt att bli en innovativ och hållbar stadsdel med bostäder, kontor och företag. Denna stadsdel är perfekt för de som söker en pulserande och modern miljö.

Kontorsområden i Lund

Lund är en stad med en stark tradition inom forskning och utbildning, vilket återspeglas i stadens kontorsklimat. De viktigaste kontorsområdena i Lund är:

Centrum: Lunds centrala stadskärna är hemvist för ett antal stora företag, bland annat Tetra Pak, Axis Communications och KLS UGGLARPS. Här finns också ett antal kontorshotell och coworking spaces, som erbjuder flexibla lösningar för företag i alla storlekar.

Brunnshög: Brunshög är en ny stadsdel som växer fram norr om centrum och är tänkt att bli ett innovativt och hållbart kontorsområde. Här finns redan ett antal företag, bland annat Modity Energy Trading och Alfa Laval.

Mer information om Lund som affärsstad

Om du letar efter affärslokaler på Lund är det viktigt att du grundligt bekantar dig med villkoren för företag i staden. Vi har sammanställt en guide med all relevant information om Lund som en affärsstad för att ge dig en omfattande översikt. Läs mer om att driva företag på Lund i den här guiden: En guide till business i Lund.