Lediga kontorslokaler i Lidingö

Se alla lediga kontorslokaler i Lidingö nedan. Om du vill hitta kontor i Lidingö har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla kontorslokaler i Lidingö i vår databas. Hitta ditt nya kontorslokal i Lidingö här. Lycka till! Mer info om lediga kontorslokaler i Lidingö.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
58 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista
1 2 3 4

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga kontorslokaler i Lidingö under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga kontorslokaler i Lidingö under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lediga kontorslokaler i Lidingö på datumet. Den den tredje kolumnen ser du antal nya kontorslokaler i Lidingö som annonserats på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal kontorslokaler i Lidingö som blivit uthyrda eller sålda på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga kontorslokaler i Lidingö över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler i Lidingö över tid, samlad statistik över uthyrda kontorslokaler i Lidingö över tid,samlad statistik över alla lediga kontorsfastigheter till salu i Lidingö över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler till salu i Lidingö över tid, samlad statistik över sålda kontorsfastigheter i Lidingö över tid.

Datum Alla lediga kontorslokaler Nya lediga kontorslokaler Uthyrda eller sålda kontorslokaler
12. april 2024 58 3 3
11. april 2024 58 1 0
10. april 2024 57 0 0
9. april 2024 57 0 2
8. april 2024 59 0 1
7. april 2024 60 1 0
6. april 2024 59 1 1
5. april 2024 59 1 0
4. april 2024 58 0 0
3. april 2024 58 2 0
2. april 2024 56 1 3
1. april 2024 58 1 2
31. mars 2024 59 2 0
30. mars 2024 57 0 2
29. mars 2024 59 0 0
28. mars 2024 59 4 5
27. mars 2024 60 3 0
26. mars 2024 57 0 2
25. mars 2024 59 1 5
24. mars 2024 63 1 0
23. mars 2024 62 1 1
22. mars 2024 62 5 0
21. mars 2024 57 1 10
20. mars 2024 66 0 1
19. mars 2024 67 0 1
18. mars 2024 68 2 1
17. mars 2024 67 2 0
16. mars 2024 65 1 1
15. mars 2024 65 3 2
14. mars 2024 64 1 3
13. mars 2024 66 0 0

Statistik över lediga kontorslokaler i Lidingö

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lediga kontorslokaler i Lidingö under den senaste månaden. Se också samlad statistik över alla lediga kontorslokaler i Lidingö över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler i Lidingö över tid, samlad statistik över uthyrda kontorslokaler i Lidingö över tid, samlad statistik över alla lediga kontorsfastigheter till salu i Lidingö över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler till salu i Lidingö över tid, samlad statistik över sålda kontorsfastigheter i Lidingö över tid.

Kontorslokaler
Antal lediga lokaler 58
Antal nya lokaler sedan igår 3
Antal uthyrda eller sålda lokaler sedan igår 3
Lediga m2 totalt 13 222
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 5 512
Högsta m2-pris 15 150
Lägsta m2-pris 1 950

Vad är en kontorslokal?

En kontorslokal är en kommersiell plats avsedd för arbetsuppgifter som administrering, möten och samarbete. Över hela Lidingö finns det lediga kontorslokaler, mest framträdande i kommersiella områden, affärscentra och i centrum.

Kontorslokaler kan variera i både storlek och utformning. Dessa kan antingen vara självständiga enheter eller del av större kontorskomplex.

Hur går man tillväga för att hitta lediga kontorslokaler i Lidingö?

Att söka efter och säkra lediga kontor i Lidingö kan innebära flera steg. Börja med att klargöra vad just du söker. Därefter kan du undersöka marknaden för lediga kontorslokaler och alla möjliga alternativ som passar dina kriterier.

Efter att ha identifierat passande alternativ kan du ta kontakt med fastighetsägarna eller mäklarna för en rundtur. Under besöket kan du bedöma om kontorslokalen möter dina arbetskrav.

För en utförlig beskrivning om hur man hittar sin nya lediga kontorslokal, se vår guide: Att hyra kontor - de 8 viktigaste stegen.

Hitta lediga kontorslokaler i Lidingö online

Ett kritiskt steg i sökprocessen är att få en översikt över vilka lediga kontorslokaler som finns tillgängliga. Denna information kan du hitta på Verksamhetslokaler.se. Med hjälp av översikten blir det enklare att hitta lediga kontor i Lidingö som uppfyller alla dina behov.

Verksamhetslokaler.se erbjuder ett brett sortiment av kontor över olika områden. Vare sig du är ute efter ett mindre kontor, större faciliteter, coworking space eller privat kontor, kan du enkelt finna relevanta val på Verksamhetslokaler.se.

Du kan även anpassa din sökning och sätta upp automatiska sökagenter som informerar dig om nya lediga kontorslokaler i Lidingö som matchar dina preferenser. Detta sparar tid och tillåter dig att snabbt nå ut till ägare när du hittar ett intressant alternativ.

Sätt att hitta billiga, lediga kontorslokaler i Lidingö

Om du söker efter ett kostnadseffektivt alternativ är det viktigt att utforska så många val som möjligt. Genom att engagera med olika fastighetsägare – såsom fastighetsföretag, privata ägare och mäklare – som har lediga kontorslokaler i Lidingö, ökar dina chanser.

Efter att ha mottagit olika prisförslag, kan du förhandla för bästa möjliga pris. Med många alternativ till hands ökar sannolikheten att hitta en prisvärd kontorslokal.

Det är även viktigt att minnas att pris ofta reflekterar utbud och efterfrågan. Genom att fokusera på områden med flera lediga kontor kan du öka dina chanser att hitta ett bra erbjudande.

Betydelsen av att hitta en ledig kontorslokal i en välskött fastighet

Det är avgörande för din verksamhet att din kontorslokal är funktionellt och pålitligt. Se därför till att lokalerna är i en välunderhållen byggnad med höga standarder.

Viktigt att se till att byggnadens tekniska system, som uppvärmning, ventilation och VVS, är i toppskick. Värme och ventilation är kritiska för en komfortabel arbetsmiljö, och VVS bör vara felfri för att undvika problem som läckor.

Det är även viktigt att de tjänster som sköter byggnadens underhåll håller en hög standard. En bra och pålitlig service säkerställer en ren och professionell arbetsplats.

Hitta lediga kontorslokaler med rätt storlek och planlösning

När du väljer din kontorslokal, se till att det möter både nuvarande och framtida krav. Det bör kunna hysa dina nuvarande anställda samt eventuella framtida anställningar.

Design och planlösning spelar en stor roll, inte bara i hur många som kan arbeta där, men också i skapandet av en arbetsmiljö som drar till sig rätt talanger.

Om du planerar för ett coworking-space, säkerställ att kontorslokalen stöder detta koncept. Granska även om det finns nödvändiga faciliteter som mötesrum, kök, förvaringsmöjligheter m.m.

För ytterligare råd om inredning av din kontorslokal, konsultera vår guide: 10 steg för att inreda ditt kontor - Skapa en produktiv och trivsam arbetsplats.

Hitta lediga kontorslokaler i Lidingö med rätt arbetsmiljö

Att välja rätt kontorsmiljö kan starkt påverka medarbetarnas trivsel, produktivitet och allmänna arbetsmiljö. Här är några nyckelfaktorer att beakta när du väljer ett kontor baserat på arbetsmiljön:

  • Välj en plats som är lätt för medarbetarna att nå med olika transportmedel. Tillgänglighet kan minska stress och den tid som läggs på att pendla.
  • Prioritera en plats med stora fönster och bra konstgjord belysning för att minska trötthet och ögonbelastning.
  • God ventilation och luftcirkulation är essentiellt för en sund arbetsmiljö. Dålig luft kan orsaka trötthet och minskad effektivitet.
  • Ta hänsyn till ljudnivån. Höga ljud kan vara störande. Isoleringsmaterial och ljudreducerande design kan vara lösningen.
  • Kontrollera att platsen uppfyller säkerhetsstandarder och har lämpliga åtgärder för nödsituationer.

Flytta till din nya kontorslokal

När du bestämmer dig för att flytta till en ny kontorslokal, och om du redan har ett kontor, är det viktigt att ordentligt planera flyttprocessen. Var uppmärksam på varje steg i flytten.

För att underlätta har vi satt ihop följande guide: Checklista vid flytt till ny kontorslokal.

Har du lediga kontorslokaler i Lidingö?

Om du har lediga kontorslokaler i Lidingö kan du hitta din nästa hyresgäst eller köpare via Verksamhetslokaler.se, en av Sveriges ledande onlineplattformar för lediga kontorslokaler. Många hyresvärdar och säljare förlitar sig på oss, inklusive fastighetsbolag, kommersiella mäklare och privata hyresvärdar och köpare.

Med över 40,000 användare och dagligen nya företag som besöker Verksamhetslokaler.se i jakt på lediga kontorslokaler. När du listar dina lediga kontorslokaler här, exponeras de för en stor del av potentiella hyresgäster och köpare, från nystartade företag till etablerade organisationer.

Du kan annonsera dina lediga kontorslokaler här. Du kan också aktivt söka efter företag som söker lediga kontorslokaler i Lidingö här. Har du funderingar och behöver nå oss? Kontakta oss då via mail på vip@verksamhetslokaler.se. Vi bistår även med råd, som prissättningsstrategier och kravspecifikationer för hyresgäster.

Vi har även sammanställt en guide för uthyrningsprocessen: Att hyra kontor - de 8 viktigaste stegen.

Värt att veta när du söker kontor i Lidingö

Lidingö är en av Sveriges mest attraktiva företagskommuner. Här finns en stark näringslivsstruktur med ett brett utbud av företag inom olika branscher. Lidingö är också en attraktiv plats att bo och arbeta på, med en hög livskvalitet och ett rikt kulturliv.

Här är några av de faktorer som kännetecknar Lidingö som företagsstad:

En stark näringslivsstruktur: Lidingö har en stark näringslivsstruktur med ett brett utbud av företag inom olika branscher. Här finns bland annat företag inom IT, finans, hälsa, handel och turism.

En hög livskvalitet: Lidingö är en attraktiv plats att bo och arbeta på, med en hög livskvalitet och ett rikt kulturliv. Här finns bland annat fina naturområden, bra skolor och ett rikt utbud av fritidsaktiviteter.

Ett starkt näringslivsklimat: Lidingö kommun arbetar aktivt för att främja näringslivet och skapa goda förutsättningar för företagande. Här finns bland annat ett väl utbyggt näringslivsnätverk och ett stort utbud av företagstjänster.

Lidingö har ett bra utbud av transportmöjligheter för företag. Här finns både kollektivtrafik, bil och cykel.

Lidingö har ett antal viktiga affärscentrum, varav de största är:

Gåshaga är ett affärscentrum i centrala Lidingö med en blandning av kontor, butiker och restauranger.

Hersby är ett affärscentrum i centrala Lidingö med en koncentration av kontor och företagstjänster. I Hersby har bland annat SEB, Handelsbanken och Skandia sitt huvudkontor.

Långängen är ett affärscentrum i södra Lidingö med en koncentration av små och medelstora företag. I Långängen har bland annat agood company, Natur Invest Swedeb AB och Lidingö Värmeverk sitt huvudkontor.

Andra viktiga affärscentrum på Lidingö är:

Baggeby

Ekholmsnäs

Rudboda

Lidingö är en attraktiv plats för företagande, med en stark näringslivsstruktur och en hög livskvalitet.

Stadsdelar i Lidingö

Lidingö är en ö i Stockholms skärgård och består av 13 stadsdelar. Här är en kort beskrivning av var och en av dem:

Baggeby är en stadsdel i västra Lidingö med blandad bebyggelse, från villor till flerfamiljshus. I Baggeby finns bland annat Lidingövallen, Lidingö Tennisklubb och Lidingö Golfklubb.

Bo är en stadsdel i norra Lidingö med en lugn och naturnära miljö. I Bo finns bland annat Bo naturreservat, Bo bibliotek och Bo idrottsplats.

Bosön är en halvön i södra Lidingö med en lång historia som kurort. I Bosön finns bland annat Bosöns Idrottsinstitut, Bosöns Konferens & Spa och Bosöns naturreservat.

Brevik är en stadsdel i södra Lidingö med en lång strandpromenad och en livlig restaurangkultur. I Brevik finns bland annat Breviks hamn, Breviks värdshus och Breviks golfklubb.

Ekholmsnäs är en stadsdel i östra Lidingö med en varierad bebyggelse, från villor till flerfamiljshus. I Ekholmsnäs finns bland annat Ekholmsnäs gård, Ekholmsnäs naturreservat och Ekholmsnäs båtklubb.

Elfvik är en stadsdel i västra Lidingö med en naturnära miljö. I Elfvik finns bland annat Elfviks naturreservat, Elfviks badplats och Elfviks värdshus.

Fjäderholmarna är en ögrupp i södra Lidingö med en lång historia som fiskesamhälle. Fjäderholmarna är ett populärt utflyktsmål med ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker.

Grönsta är en stadsdel i västra Lidingö med en varierad bebyggelse, från villor till flerfamiljshus. I Grönsta finns bland annat Grönsta gård, Grönsta naturreservat och Grönsta golfklubb.

Hersby är en stadsdel i centrala Lidingö med en livlig stadskärna. I Hersby finns bland annat Lidingö centrum, Hersby torg och Hersby idrottsplats.

Köpmanholmen är en stadsdel i centrala Lidingö med en blandning av bostäder och verksamheter. I Köpmanholmen finns bland annat Köpmanholmen båtklubb, Köpmanholmen värdshus och Köpmanholmen marina.

Långängen är en stadsdel i södra Lidingö med en naturnära miljö. I Långängen finns bland annat Långängens naturreservat, Långängens badplats och Långängens värdshus.

Rudboda är en stadsdel i östra Lidingö med en varierad bebyggelse, från villor till flerfamiljshus. I Rudboda finns bland annat Rudboda gård, Rudboda naturreservat och Rudboda båtklubb.

Utöver dessa stadsdelar finns det också ett antal mindre orter på Lidingö, bland annat Gåshaga, Larsberg och Sticklinge.

Kontorsområden i Lidingö

De viktigaste kontorsområdena i Lidingö är:

Gåshaga är ett stort kontorsområde.

Liljeholmen är ett mindre kontorsområde.

Långängen är ett växande kontorsområde.

Gåshaga är det största kontorsområdet på Lidingö och ligger i centrala Lidingö. Området har en lång historia som kontorsområde och har sedan 1960-talet varit hemvist för många stora företag.

Liljeholmen är ett mindre kontorsområde som ligger i södra Lidingö. Området har en mer blandad verksamhet än Gåshaga.

Långängen är ett växande kontorsområde som ligger i norra Lidingö. Området har en modern arkitektur.

Utöver dessa tre kontorsområden finns det även mindre kontorsområden i Lidingö, bland annat i Skärsätra, Högsätra och Kyrkviken.

Mer information om Lidingö som affärsstad

Om du letar efter affärslokaler på Lidingö är det viktigt att du grundligt bekantar dig med villkoren för företag i staden. Vi har sammanställt en guide med all relevant information om Lidingö som en affärsstad för att ge dig en omfattande översikt. Läs mer om att driva företag på Lidingö i den här guiden: Lidingö business: Allt du behöver veta för att starta och driva företag på ön.