Lediga kontorslokaler i Karlskoga

Se alla lediga kontorslokaler i Karlskoga nedan. Om du vill hitta kontor i Karlskoga har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla kontorslokaler i Karlskoga i vår databas. Hitta ditt nya kontorslokal i Karlskoga här. Lycka till! Mer info om lediga kontorslokaler i Karlskoga.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
44 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista
1 2 3 4

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga kontorslokaler i Karlskoga under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga kontorslokaler i Karlskoga under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lediga kontorslokaler i Karlskoga på datumet. Den den tredje kolumnen ser du antal nya kontorslokaler i Karlskoga som annonserats på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal kontorslokaler i Karlskoga som blivit uthyrda eller sålda på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga kontorslokaler i Karlskoga över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler i Karlskoga över tid, samlad statistik över uthyrda kontorslokaler i Karlskoga över tid,samlad statistik över alla lediga kontorsfastigheter till salu i Karlskoga över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler till salu i Karlskoga över tid, samlad statistik över sålda kontorsfastigheter i Karlskoga över tid.

Datum Alla lediga kontorslokaler Nya lediga kontorslokaler Uthyrda eller sålda kontorslokaler
22. juni 2024 44 0 0
21. juni 2024 44 0 0
20. juni 2024 44 0 0
19. juni 2024 44 0 0
18. juni 2024 44 0 1
17. juni 2024 45 0 0
16. juni 2024 45 0 0
15. juni 2024 45 0 0
14. juni 2024 45 0 1
13. juni 2024 46 0 0
12. juni 2024 46 0 0
11. juni 2024 46 0 4
10. juni 2024 50 0 0
9. juni 2024 50 0 0
8. juni 2024 50 0 0
7. juni 2024 50 0 0
6. juni 2024 50 0 0
5. juni 2024 50 0 0
4. juni 2024 50 0 0
3. juni 2024 50 0 0
2. juni 2024 50 0 0
1. juni 2024 50 0 0
31. maj 2024 50 0 0
30. maj 2024 50 0 0
29. maj 2024 50 0 0
28. maj 2024 50 0 0
27. maj 2024 50 0 0
26. maj 2024 50 0 0
25. maj 2024 50 0 0
24. maj 2024 50 0 0
23. maj 2024 50 0 0

Statistik över lediga kontorslokaler i Karlskoga

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lediga kontorslokaler i Karlskoga under den senaste månaden. Se också samlad statistik över alla lediga kontorslokaler i Karlskoga över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler i Karlskoga över tid, samlad statistik över uthyrda kontorslokaler i Karlskoga över tid, samlad statistik över alla lediga kontorsfastigheter till salu i Karlskoga över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler till salu i Karlskoga över tid, samlad statistik över sålda kontorsfastigheter i Karlskoga över tid.

Kontorslokaler
Antal lediga lokaler 44
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal uthyrda eller sålda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 17 907
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 1 705
Högsta m2-pris 4 800
Lägsta m2-pris 650

Vad är en kontorslokal?

En kontorslokal är en kommersiell plats avsedd för arbetsuppgifter som administrering, möten och samarbete. Över hela Karlskoga finns det lediga kontorslokaler, mest framträdande i kommersiella områden, affärscentra och i centrum.

Kontorslokaler kan variera i både storlek och utformning. Dessa kan antingen vara självständiga enheter eller del av större kontorskomplex.

Hur går man tillväga för att hitta lediga kontorslokaler i Karlskoga?

Att söka efter och säkra lediga kontor i Karlskoga kan innebära flera steg. Börja med att klargöra vad just du söker. Därefter kan du undersöka marknaden för lediga kontorslokaler och alla möjliga alternativ som passar dina kriterier.

Efter att ha identifierat passande alternativ kan du ta kontakt med fastighetsägarna eller mäklarna för en rundtur. Under besöket kan du bedöma om kontorslokalen möter dina arbetskrav.

För en utförlig beskrivning om hur man hittar sin nya lediga kontorslokal, se vår guide: Att hyra kontor - de 8 viktigaste stegen.

Hitta lediga kontorslokaler i Karlskoga online

Ett kritiskt steg i sökprocessen är att få en översikt över vilka lediga kontorslokaler som finns tillgängliga. Denna information kan du hitta på Verksamhetslokaler.se. Med hjälp av översikten blir det enklare att hitta lediga kontor i Karlskoga som uppfyller alla dina behov.

Verksamhetslokaler.se erbjuder ett brett sortiment av kontor över olika områden. Vare sig du är ute efter ett mindre kontor, större faciliteter, coworking space eller privat kontor, kan du enkelt finna relevanta val på Verksamhetslokaler.se.

Du kan även anpassa din sökning och sätta upp automatiska sökagenter som informerar dig om nya lediga kontorslokaler i Karlskoga som matchar dina preferenser. Detta sparar tid och tillåter dig att snabbt nå ut till ägare när du hittar ett intressant alternativ.

Sätt att hitta billiga, lediga kontorslokaler i Karlskoga

Om du söker efter ett kostnadseffektivt alternativ är det viktigt att utforska så många val som möjligt. Genom att engagera med olika fastighetsägare – såsom fastighetsföretag, privata ägare och mäklare – som har lediga kontorslokaler i Karlskoga, ökar dina chanser.

Efter att ha mottagit olika prisförslag, kan du förhandla för bästa möjliga pris. Med många alternativ till hands ökar sannolikheten att hitta en prisvärd kontorslokal.

Det är även viktigt att minnas att pris ofta reflekterar utbud och efterfrågan. Genom att fokusera på områden med flera lediga kontor kan du öka dina chanser att hitta ett bra erbjudande.

Betydelsen av att hitta en ledig kontorslokal i en välskött fastighet

Det är avgörande för din verksamhet att din kontorslokal är funktionellt och pålitligt. Se därför till att lokalerna är i en välunderhållen byggnad med höga standarder.

Viktigt att se till att byggnadens tekniska system, som uppvärmning, ventilation och VVS, är i toppskick. Värme och ventilation är kritiska för en komfortabel arbetsmiljö, och VVS bör vara felfri för att undvika problem som läckor.

Det är även viktigt att de tjänster som sköter byggnadens underhåll håller en hög standard. En bra och pålitlig service säkerställer en ren och professionell arbetsplats.

Hitta lediga kontorslokaler med rätt storlek och planlösning

När du väljer din kontorslokal, se till att det möter både nuvarande och framtida krav. Det bör kunna hysa dina nuvarande anställda samt eventuella framtida anställningar.

Design och planlösning spelar en stor roll, inte bara i hur många som kan arbeta där, men också i skapandet av en arbetsmiljö som drar till sig rätt talanger.

Om du planerar för ett coworking-space, säkerställ att kontorslokalen stöder detta koncept. Granska även om det finns nödvändiga faciliteter som mötesrum, kök, förvaringsmöjligheter m.m.

För ytterligare råd om inredning av din kontorslokal, konsultera vår guide: 10 steg för att inreda ditt kontor - Skapa en produktiv och trivsam arbetsplats.

Hitta lediga kontorslokaler i Karlskoga med rätt arbetsmiljö

Att välja rätt kontorsmiljö kan starkt påverka medarbetarnas trivsel, produktivitet och allmänna arbetsmiljö. Här är några nyckelfaktorer att beakta när du väljer ett kontor baserat på arbetsmiljön:

  • Välj en plats som är lätt för medarbetarna att nå med olika transportmedel. Tillgänglighet kan minska stress och den tid som läggs på att pendla.
  • Prioritera en plats med stora fönster och bra konstgjord belysning för att minska trötthet och ögonbelastning.
  • God ventilation och luftcirkulation är essentiellt för en sund arbetsmiljö. Dålig luft kan orsaka trötthet och minskad effektivitet.
  • Ta hänsyn till ljudnivån. Höga ljud kan vara störande. Isoleringsmaterial och ljudreducerande design kan vara lösningen.
  • Kontrollera att platsen uppfyller säkerhetsstandarder och har lämpliga åtgärder för nödsituationer.

Flytta till din nya kontorslokal

När du bestämmer dig för att flytta till en ny kontorslokal, och om du redan har ett kontor, är det viktigt att ordentligt planera flyttprocessen. Var uppmärksam på varje steg i flytten.

För att underlätta har vi satt ihop följande guide: Checklista vid flytt till ny kontorslokal.

Har du lediga kontorslokaler i Karlskoga?

Om du har lediga kontorslokaler i Karlskoga kan du hitta din nästa hyresgäst eller köpare via Verksamhetslokaler.se, en av Sveriges ledande onlineplattformar för lediga kontorslokaler. Många hyresvärdar och säljare förlitar sig på oss, inklusive fastighetsbolag, kommersiella mäklare och privata hyresvärdar och köpare.

Med över 40,000 användare och dagligen nya företag som besöker Verksamhetslokaler.se i jakt på lediga kontorslokaler. När du listar dina lediga kontorslokaler här, exponeras de för en stor del av potentiella hyresgäster och köpare, från nystartade företag till etablerade organisationer.

Du kan annonsera dina lediga kontorslokaler här. Du kan också aktivt söka efter företag som söker lediga kontorslokaler i Karlskoga här. Har du funderingar och behöver nå oss? Kontakta oss då via mail på vip@verksamhetslokaler.se. Vi bistår även med råd, som prissättningsstrategier och kravspecifikationer för hyresgäster.

Vi har även sammanställt en guide för uthyrningsprocessen: Att hyra kontor - de 8 viktigaste stegen.

Värt att veta när du söker kontor i Karlskoga

Karlskoga är en stark företagsstad med en lång tradition av industri. Staden har ett starkt fokus på tillverkning, teknik och innovation. Karlskoga är också en attraktiv plats för företagande tack vare sin goda infrastruktur, närhet till Stockholm och Örebro samt en välutbildad arbetskraft.

Karlskoga har en god infrastruktur med bra vägar, järnväg och flygplats. Staden ligger också nära Stockholm och Örebro, vilket gör det enkelt att nå viktiga marknader.

Karlskoga ligger utmed E18, som är en viktig transportled mellan Stockholm och Oslo. Staden har också bra förbindelser med andra delar av Sverige via länsväg 250 och 263.

De viktigaste företagsområdena i Karlskoga är:

Bofors Industriområde är ett stort industriområde beläget i sydöstra Karlskoga. Här finns bland annat Bofors AB, ett av Sveriges största försvarsföretag, samt ett antal andra industriföretag.

Karlskoga Science Park är ett företagsområde med fokus på forskning och utveckling. Här finns bland annat Karlskoga Tekniska Högskola, ett antal forskningsinstitut och ett antal företag inom teknik- och IT-branschen.

Karlskoga Östra Industriområde är ett industriområde beläget i östra Karlskoga. Här finns bland annat ett antal tillverkande företag, ett antal handelsföretag och ett antal serviceföretag.

Kontorsområden i Karlskoga 

Karlskoga är en industristad med en stark tradition inom försvarsindustrin. Staden har också en växande högskola och ett antal företag inom teknik- och IT-branschen. Detta har lett till att Karlskoga har ett antal viktiga kontorsområden.

De viktigaste kontorsområdena i Karlskoga är:

Bofors Industriområde i Karlskoga

Bofors Industriområde är det största kontorsområdet i Karlskoga. Här finns bland annat huvudkontoret för Bofors AB, ett av Sveriges största försvarsföretag.

Karlskoga Science Park i Karlskoga

Karlskoga Science Park är ett kontorsområde med fokus på forskning och utveckling. Här finns bland annat huvudkontoret för Karlskoga Tekniska Högskola, ett antal forskningsinstitut och ett antal företag inom teknik- och IT-branschen.

Karlskoga Östra Industriområde i Karlskoga

Karlskoga Östra Industriområde är ett blandat kontorsområde med både tillverkande företag, handelsföretag och serviceföretag. Här finns bland annat huvudkontoret för Karlskoga kommun.

Dessa kontorsområden är viktiga för Karlskogas ekonomi och sysselsättning. De bidrar till att skapa jobb och tillväxt i staden.

Stadsdelar i Karlskoga 

Karlskoga är indelat i 14 stadsdelar, varav 11 är bebodda. De centrala stadsdelarna är:

Centrum är stadens hjärta och här finns bland annat Karlskoga kyrka, stadshuset, biblioteket, museet och teatern.

Färjestaden är belägen vid sjön Möckelns norra strand och här finns färjeläget till Kristinehamn.

Gamla stan är den äldsta delen av Karlskoga och här finns bland annat herrgården Karlsnäs, Karlskoga Bruk och den gamla vattentornet.

Mer information om Karlskoga som affärsstad

Om du letar efter affärslokaler på Karlskoga är det viktigt att du grundligt bekantar dig med villkoren för företag i staden. Vi har sammanställt en guide med all relevant information om Karlskoga som en affärsstad för att ge dig en omfattande översikt. Läs mer om att driva företag på Karlskoga i den här guiden: Karlskoga: En stad med framtiden för sig.