Lediga kontorslokaler i Jönköpings län

Se alla lediga kontorslokaler i Jönköpings län nedan. Om du vill hitta kontor i Jönköpings län har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla kontorslokaler i Jönköpings län i vår databas. Hitta ditt nya kontorslokal i Jönköpings län här. Lycka till! Mer info om lediga kontorslokaler i Jönköpings län.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
418 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga kontorslokaler i Jönköpings län under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga kontorslokaler i Jönköpings län under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lediga kontorslokaler i Jönköpings län på datumet. Den den tredje kolumnen ser du antal nya kontorslokaler i Jönköpings län som annonserats på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal kontorslokaler i Jönköpings län som blivit uthyrda eller sålda på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga kontorslokaler i Jönköpings län över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler i Jönköpings län över tid, samlad statistik över uthyrda kontorslokaler i Jönköpings län över tid,samlad statistik över alla lediga kontorsfastigheter till salu i Jönköpings län över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler till salu i Jönköpings län över tid, samlad statistik över sålda kontorsfastigheter i Jönköpings län över tid.

Datum Alla lediga kontorslokaler Nya lediga kontorslokaler Uthyrda eller sålda kontorslokaler
29. februari 2024 407 0 5
28. februari 2024 412 0 4
27. februari 2024 416 0 1
26. februari 2024 417 0 0
25. februari 2024 417 0 0
24. februari 2024 417 0 0
23. februari 2024 417 1 1
22. februari 2024 417 3 0
21. februari 2024 414 0 0
20. februari 2024 414 2 0
19. februari 2024 412 0 0
18. februari 2024 412 2 1
17. februari 2024 411 6 0
16. februari 2024 405 0 2
15. februari 2024 407 1 1
14. februari 2024 407 1 2
13. februari 2024 408 2 57
12. februari 2024 463 2 2
11. februari 2024 463 2 0
10. februari 2024 461 15 16
9. februari 2024 462 116 0
8. februari 2024 346 7 56
7. februari 2024 395 10 0
6. februari 2024 385 1 1
5. februari 2024 385 0 0
4. februari 2024 385 1 1
3. februari 2024 385 3 0
2. februari 2024 382 1 2
1. februari 2024 383 1 0
31. januari 2024 382 0 0
30. januari 2024 382 5 0

Statistik över lediga kontorslokaler i Jönköpings län

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lediga kontorslokaler i Jönköpings län under den senaste månaden. Se också samlad statistik över alla lediga kontorslokaler i Jönköpings län över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler i Jönköpings län över tid, samlad statistik över uthyrda kontorslokaler i Jönköpings län över tid, samlad statistik över alla lediga kontorsfastigheter till salu i Jönköpings län över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler till salu i Jönköpings län över tid, samlad statistik över sålda kontorsfastigheter i Jönköpings län över tid.

Kontorslokaler
Antal lediga lokaler 413
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal uthyrda eller sålda lokaler sedan igår 5
Lediga m2 totalt 701 175
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 1 749
Högsta m2-pris 4 000
Lägsta m2-pris 1

Vad är en kontorslokal?

En kontorslokal är en kommersiell plats avsedd för arbetsuppgifter som administrering, möten och samarbete. Över hela Jönköpings län finns det lediga kontorslokaler, mest framträdande i kommersiella områden, affärscentra och i centrum.

Kontorslokaler kan variera i både storlek och utformning. Dessa kan antingen vara självständiga enheter eller del av större kontorskomplex.

Hur går man tillväga för att hitta lediga kontorslokaler i Jönköpings län?

Att söka efter och säkra lediga kontor i Jönköpings län kan innebära flera steg. Börja med att klargöra vad just du söker. Därefter kan du undersöka marknaden för lediga kontorslokaler och alla möjliga alternativ som passar dina kriterier.

Efter att ha identifierat passande alternativ kan du ta kontakt med fastighetsägarna eller mäklarna för en rundtur. Under besöket kan du bedöma om kontorslokalen möter dina arbetskrav.

För en utförlig beskrivning om hur man hittar sin nya lediga kontorslokal, se vår guide: Att hyra kontor - de 8 viktigaste stegen.

Hitta lediga kontorslokaler i Jönköpings län online

Ett kritiskt steg i sökprocessen är att få en översikt över vilka lediga kontorslokaler som finns tillgängliga. Denna information kan du hitta på Verksamhetslokaler.se. Med hjälp av översikten blir det enklare att hitta lediga kontor i Jönköpings län som uppfyller alla dina behov.

Verksamhetslokaler.se erbjuder ett brett sortiment av kontor över olika områden. Vare sig du är ute efter ett mindre kontor, större faciliteter, coworking space eller privat kontor, kan du enkelt finna relevanta val på Verksamhetslokaler.se.

Du kan även anpassa din sökning och sätta upp automatiska sökagenter som informerar dig om nya lediga kontorslokaler i Jönköpings län som matchar dina preferenser. Detta sparar tid och tillåter dig att snabbt nå ut till ägare när du hittar ett intressant alternativ.

Sätt att hitta billiga, lediga kontorslokaler i Jönköpings län

Om du söker efter ett kostnadseffektivt alternativ är det viktigt att utforska så många val som möjligt. Genom att engagera med olika fastighetsägare – såsom fastighetsföretag, privata ägare och mäklare – som har lediga kontorslokaler i Jönköpings län, ökar dina chanser.

Efter att ha mottagit olika prisförslag, kan du förhandla för bästa möjliga pris. Med många alternativ till hands ökar sannolikheten att hitta en prisvärd kontorslokal.

Det är även viktigt att minnas att pris ofta reflekterar utbud och efterfrågan. Genom att fokusera på områden med flera lediga kontor kan du öka dina chanser att hitta ett bra erbjudande.

Betydelsen av att hitta en ledig kontorslokal i en välskött fastighet

Det är avgörande för din verksamhet att din kontorslokal är funktionellt och pålitligt. Se därför till att lokalerna är i en välunderhållen byggnad med höga standarder.

Viktigt att se till att byggnadens tekniska system, som uppvärmning, ventilation och VVS, är i toppskick. Värme och ventilation är kritiska för en komfortabel arbetsmiljö, och VVS bör vara felfri för att undvika problem som läckor.

Det är även viktigt att de tjänster som sköter byggnadens underhåll håller en hög standard. En bra och pålitlig service säkerställer en ren och professionell arbetsplats.

Hitta lediga kontorslokaler med rätt storlek och planlösning

När du väljer din kontorslokal, se till att det möter både nuvarande och framtida krav. Det bör kunna hysa dina nuvarande anställda samt eventuella framtida anställningar.

Design och planlösning spelar en stor roll, inte bara i hur många som kan arbeta där, men också i skapandet av en arbetsmiljö som drar till sig rätt talanger.

Om du planerar för ett coworking-space, säkerställ att kontorslokalen stöder detta koncept. Granska även om det finns nödvändiga faciliteter som mötesrum, kök, förvaringsmöjligheter m.m.

För ytterligare råd om inredning av din kontorslokal, konsultera vår guide: 10 steg för att inreda ditt kontor - Skapa en produktiv och trivsam arbetsplats.

Hitta lediga kontorslokaler i Jönköpings län med rätt arbetsmiljö

Att välja rätt kontorsmiljö kan starkt påverka medarbetarnas trivsel, produktivitet och allmänna arbetsmiljö. Här är några nyckelfaktorer att beakta när du väljer ett kontor baserat på arbetsmiljön:

  • Välj en plats som är lätt för medarbetarna att nå med olika transportmedel. Tillgänglighet kan minska stress och den tid som läggs på att pendla.
  • Prioritera en plats med stora fönster och bra konstgjord belysning för att minska trötthet och ögonbelastning.
  • God ventilation och luftcirkulation är essentiellt för en sund arbetsmiljö. Dålig luft kan orsaka trötthet och minskad effektivitet.
  • Ta hänsyn till ljudnivån. Höga ljud kan vara störande. Isoleringsmaterial och ljudreducerande design kan vara lösningen.
  • Kontrollera att platsen uppfyller säkerhetsstandarder och har lämpliga åtgärder för nödsituationer.

Flytta till din nya kontorslokal

När du bestämmer dig för att flytta till en ny kontorslokal, och om du redan har ett kontor, är det viktigt att ordentligt planera flyttprocessen. Var uppmärksam på varje steg i flytten.

För att underlätta har vi satt ihop följande guide: Checklista vid flytt till ny kontorslokal.

Har du lediga kontorslokaler i Jönköpings län?

Om du har lediga kontorslokaler i Jönköpings län kan du hitta din nästa hyresgäst eller köpare via Verksamhetslokaler.se, en av Sveriges ledande onlineplattformar för lediga kontorslokaler. Många hyresvärdar och säljare förlitar sig på oss, inklusive fastighetsbolag, kommersiella mäklare och privata hyresvärdar och köpare.

Med över 40,000 användare och dagligen nya företag som besöker Verksamhetslokaler.se i jakt på lediga kontorslokaler. När du listar dina lediga kontorslokaler här, exponeras de för en stor del av potentiella hyresgäster och köpare, från nystartade företag till etablerade organisationer.

Du kan annonsera dina lediga kontorslokaler här. Du kan också aktivt söka efter företag som söker lediga kontorslokaler i Jönköpings län här. Har du funderingar och behöver nå oss? Kontakta oss då via mail på vip@verksamhetslokaler.se. Vi bistår även med råd, som prissättningsstrategier och kravspecifikationer för hyresgäster.

Vi har även sammanställt en guide för uthyrningsprocessen: Att hyra kontor - de 8 viktigaste stegen.