Lediga kontorslokaler i Huddinge

Se alla lediga kontorslokaler i Huddinge nedan. Om du vill hitta kontor i Huddinge har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla kontorslokaler i Huddinge i vår databas. Hitta ditt nya kontorslokal i Huddinge här. Lycka till! Mer info om lediga kontorslokaler i Huddinge.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
90 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista
1 2 3 4 5 6

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga kontorslokaler i Huddinge under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga kontorslokaler i Huddinge under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lediga kontorslokaler i Huddinge på datumet. Den den tredje kolumnen ser du antal nya kontorslokaler i Huddinge som annonserats på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal kontorslokaler i Huddinge som blivit uthyrda eller sålda på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga kontorslokaler i Huddinge över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler i Huddinge över tid, samlad statistik över uthyrda kontorslokaler i Huddinge över tid,samlad statistik över alla lediga kontorsfastigheter till salu i Huddinge över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler till salu i Huddinge över tid, samlad statistik över sålda kontorsfastigheter i Huddinge över tid.

Datum Alla lediga kontorslokaler Nya lediga kontorslokaler Uthyrda eller sålda kontorslokaler
23. juni 2024 86 0 3
22. juni 2024 89 0 0
21. juni 2024 89 0 0
20. juni 2024 89 4 0
19. juni 2024 85 0 1
18. juni 2024 86 1 2
17. juni 2024 87 0 2
16. juni 2024 89 3 0
15. juni 2024 86 1 2
14. juni 2024 87 0 4
13. juni 2024 91 5 8
12. juni 2024 94 0 4
11. juni 2024 98 0 1
10. juni 2024 99 1 1
9. juni 2024 99 0 0
8. juni 2024 99 2 1
7. juni 2024 98 3 0
6. juni 2024 95 0 5
5. juni 2024 100 0 1
4. juni 2024 101 2 0
3. juni 2024 99 1 1
2. juni 2024 99 0 0
1. juni 2024 99 0 1
31. maj 2024 100 3 0
30. maj 2024 97 0 2
29. maj 2024 99 1 0
28. maj 2024 98 1 1
27. maj 2024 98 1 2
26. maj 2024 99 0 1
25. maj 2024 100 3 0
24. maj 2024 97 0 0

Statistik över lediga kontorslokaler i Huddinge

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lediga kontorslokaler i Huddinge under den senaste månaden. Se också samlad statistik över alla lediga kontorslokaler i Huddinge över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler i Huddinge över tid, samlad statistik över uthyrda kontorslokaler i Huddinge över tid, samlad statistik över alla lediga kontorsfastigheter till salu i Huddinge över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler till salu i Huddinge över tid, samlad statistik över sålda kontorsfastigheter i Huddinge över tid.

Kontorslokaler
Antal lediga lokaler 90
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal uthyrda eller sålda lokaler sedan igår 3
Lediga m2 totalt 112 909
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 15 678
Högsta m2-pris 192 000
Lägsta m2-pris 950

Vad är en kontorslokal?

En kontorslokal är en kommersiell plats avsedd för arbetsuppgifter som administrering, möten och samarbete. Över hela Huddinge finns det lediga kontorslokaler, mest framträdande i kommersiella områden, affärscentra och i centrum.

Kontorslokaler kan variera i både storlek och utformning. Dessa kan antingen vara självständiga enheter eller del av större kontorskomplex.

Hur går man tillväga för att hitta lediga kontorslokaler i Huddinge?

Att söka efter och säkra lediga kontor i Huddinge kan innebära flera steg. Börja med att klargöra vad just du söker. Därefter kan du undersöka marknaden för lediga kontorslokaler och alla möjliga alternativ som passar dina kriterier.

Efter att ha identifierat passande alternativ kan du ta kontakt med fastighetsägarna eller mäklarna för en rundtur. Under besöket kan du bedöma om kontorslokalen möter dina arbetskrav.

För en utförlig beskrivning om hur man hittar sin nya lediga kontorslokal, se vår guide: Att hyra kontor - de 8 viktigaste stegen.

Hitta lediga kontorslokaler i Huddinge online

Ett kritiskt steg i sökprocessen är att få en översikt över vilka lediga kontorslokaler som finns tillgängliga. Denna information kan du hitta på Verksamhetslokaler.se. Med hjälp av översikten blir det enklare att hitta lediga kontor i Huddinge som uppfyller alla dina behov.

Verksamhetslokaler.se erbjuder ett brett sortiment av kontor över olika områden. Vare sig du är ute efter ett mindre kontor, större faciliteter, coworking space eller privat kontor, kan du enkelt finna relevanta val på Verksamhetslokaler.se.

Du kan även anpassa din sökning och sätta upp automatiska sökagenter som informerar dig om nya lediga kontorslokaler i Huddinge som matchar dina preferenser. Detta sparar tid och tillåter dig att snabbt nå ut till ägare när du hittar ett intressant alternativ.

Sätt att hitta billiga, lediga kontorslokaler i Huddinge

Om du söker efter ett kostnadseffektivt alternativ är det viktigt att utforska så många val som möjligt. Genom att engagera med olika fastighetsägare – såsom fastighetsföretag, privata ägare och mäklare – som har lediga kontorslokaler i Huddinge, ökar dina chanser.

Efter att ha mottagit olika prisförslag, kan du förhandla för bästa möjliga pris. Med många alternativ till hands ökar sannolikheten att hitta en prisvärd kontorslokal.

Det är även viktigt att minnas att pris ofta reflekterar utbud och efterfrågan. Genom att fokusera på områden med flera lediga kontor kan du öka dina chanser att hitta ett bra erbjudande.

Betydelsen av att hitta en ledig kontorslokal i en välskött fastighet

Det är avgörande för din verksamhet att din kontorslokal är funktionellt och pålitligt. Se därför till att lokalerna är i en välunderhållen byggnad med höga standarder.

Viktigt att se till att byggnadens tekniska system, som uppvärmning, ventilation och VVS, är i toppskick. Värme och ventilation är kritiska för en komfortabel arbetsmiljö, och VVS bör vara felfri för att undvika problem som läckor.

Det är även viktigt att de tjänster som sköter byggnadens underhåll håller en hög standard. En bra och pålitlig service säkerställer en ren och professionell arbetsplats.

Hitta lediga kontorslokaler med rätt storlek och planlösning

När du väljer din kontorslokal, se till att det möter både nuvarande och framtida krav. Det bör kunna hysa dina nuvarande anställda samt eventuella framtida anställningar.

Design och planlösning spelar en stor roll, inte bara i hur många som kan arbeta där, men också i skapandet av en arbetsmiljö som drar till sig rätt talanger.

Om du planerar för ett coworking-space, säkerställ att kontorslokalen stöder detta koncept. Granska även om det finns nödvändiga faciliteter som mötesrum, kök, förvaringsmöjligheter m.m.

För ytterligare råd om inredning av din kontorslokal, konsultera vår guide: 10 steg för att inreda ditt kontor - Skapa en produktiv och trivsam arbetsplats.

Hitta lediga kontorslokaler i Huddinge med rätt arbetsmiljö

Att välja rätt kontorsmiljö kan starkt påverka medarbetarnas trivsel, produktivitet och allmänna arbetsmiljö. Här är några nyckelfaktorer att beakta när du väljer ett kontor baserat på arbetsmiljön:

  • Välj en plats som är lätt för medarbetarna att nå med olika transportmedel. Tillgänglighet kan minska stress och den tid som läggs på att pendla.
  • Prioritera en plats med stora fönster och bra konstgjord belysning för att minska trötthet och ögonbelastning.
  • God ventilation och luftcirkulation är essentiellt för en sund arbetsmiljö. Dålig luft kan orsaka trötthet och minskad effektivitet.
  • Ta hänsyn till ljudnivån. Höga ljud kan vara störande. Isoleringsmaterial och ljudreducerande design kan vara lösningen.
  • Kontrollera att platsen uppfyller säkerhetsstandarder och har lämpliga åtgärder för nödsituationer.

Flytta till din nya kontorslokal

När du bestämmer dig för att flytta till en ny kontorslokal, och om du redan har ett kontor, är det viktigt att ordentligt planera flyttprocessen. Var uppmärksam på varje steg i flytten.

För att underlätta har vi satt ihop följande guide: Checklista vid flytt till ny kontorslokal.

Har du lediga kontorslokaler i Huddinge?

Om du har lediga kontorslokaler i Huddinge kan du hitta din nästa hyresgäst eller köpare via Verksamhetslokaler.se, en av Sveriges ledande onlineplattformar för lediga kontorslokaler. Många hyresvärdar och säljare förlitar sig på oss, inklusive fastighetsbolag, kommersiella mäklare och privata hyresvärdar och köpare.

Med över 40,000 användare och dagligen nya företag som besöker Verksamhetslokaler.se i jakt på lediga kontorslokaler. När du listar dina lediga kontorslokaler här, exponeras de för en stor del av potentiella hyresgäster och köpare, från nystartade företag till etablerade organisationer.

Du kan annonsera dina lediga kontorslokaler här. Du kan också aktivt söka efter företag som söker lediga kontorslokaler i Huddinge här. Har du funderingar och behöver nå oss? Kontakta oss då via mail på vip@verksamhetslokaler.se. Vi bistår även med råd, som prissättningsstrategier och kravspecifikationer för hyresgäster.

Vi har även sammanställt en guide för uthyrningsprocessen: Att hyra kontor - de 8 viktigaste stegen.

Värt att veta när du söker kontor i Huddinge

Huddinge, belägen i Stockholms län, är en dynamisk och växande affärsstad som kombinerar moderna affärsområden med en rik historia. Staden har utvecklats till en attraktiv plats för företagande tack vare sitt strategiska läge och sin tillgänglighet.

Huddinges strategiska läge gör det till en attraktiv plats för företagande. Staden ligger bara en kort bilresa från Stockholms city, och den har också bra kommunikationer med resten av landet.

Huddinge har en växande befolkning, vilket innebär en stor potentiell kundbas för företag. Staden har också en välutbildad arbetskraft, vilket gör den till en attraktiv plats för företag som behöver kvalificerad personal.

Huddinge erbjuder en mängd olika affärsmöjligheter, inom olika branscher. Staden har bland annat ett växande IT-segment, och den är också en viktig plats för logistik och transport.

Huddinge är en stad med en rik historia och kultur. Staden har ett antal historiska byggnader, och den är också hemvist för ett antal museer och kulturinstitutioner.

Transportinfrastrukturen i Huddinge är välutvecklad, vilket underlättar både lokal och regional rörlighet. Staden betjänas av flera viktiga vägar, inklusive E4, E18, och Södra länken. Huddinge har också utmärkta kommunikationer genom kollektivtrafik, inklusive pendeltåg, buss, och tunnelbana. Denna tillgänglighet gör det enkelt för invånare och besökare att förflytta sig inom och utanför stadsgränserna.

Huddinge erbjuder en rad företagsområden som är attraktiva för både små och stora företag. Dessa områden är ofta utrustade med moderna faciliteter och ligger nära transportnät, vilket gör dem idealiska för en rad olika verksamheter.

Stadsdelar i Huddinge

Huddinge består av flera unika stadsdelar, var och en med sin egen karaktär och charm. Dessa inkluderar:

Huddinge centrum: Stadens centrala stadskärna med ett brett utbud av butiker, restauranger, och kulturella attraktioner

Segeltorp: En populär förort med en livlig stadsmiljö

Sjödalen-Fullersta: En grön och naturskön stadsdel med flera parker och naturreservat

Kontorsområden i Huddinge

Kontorsområdena i Huddinge är kända för sin moderna arkitektur och sin effektiva infrastruktur. De mest framträdande kontorsområdena inkluderar:

  • Huddinge Business Park: Ett nav för teknik- och IT-företag
  • Segeltorp Business Park: Ett populärt val för företag inom life science och hälsa

Mer information om Huddinge som affärsstad

Om du letar efter affärslokaler på Huddinge är det viktigt att du grundligt bekantar dig med villkoren för företag i staden. Vi har sammanställt en guide med all relevant information om Huddinge som en affärsstad för att ge dig en omfattande översikt. Läs mer om att driva företag på Huddinge i den här guiden: Så lyckas du med din business i Huddinge