Lediga kontorslokaler i Haninge

Se alla lediga kontorslokaler i Haninge nedan. Om du vill hitta kontor i Haninge har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla kontorslokaler i Haninge i vår databas. Hitta ditt nya kontorslokal i Haninge här. Lycka till! Mer info om lediga kontorslokaler i Haninge.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
145 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga kontorslokaler i Haninge under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga kontorslokaler i Haninge under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lediga kontorslokaler i Haninge på datumet. Den den tredje kolumnen ser du antal nya kontorslokaler i Haninge som annonserats på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal kontorslokaler i Haninge som blivit uthyrda eller sålda på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga kontorslokaler i Haninge över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler i Haninge över tid, samlad statistik över uthyrda kontorslokaler i Haninge över tid,samlad statistik över alla lediga kontorsfastigheter till salu i Haninge över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler till salu i Haninge över tid, samlad statistik över sålda kontorsfastigheter i Haninge över tid.

Datum Alla lediga kontorslokaler Nya lediga kontorslokaler Uthyrda eller sålda kontorslokaler
29. februari 2024 144 0 1
28. februari 2024 145 0 2
27. februari 2024 147 0 2
26. februari 2024 149 4 0
25. februari 2024 145 1 1
24. februari 2024 145 2 4
23. februari 2024 147 0 2
22. februari 2024 149 1 1
21. februari 2024 149 2 0
20. februari 2024 147 1 2
19. februari 2024 148 1 0
18. februari 2024 147 0 2
17. februari 2024 149 0 1
16. februari 2024 150 1 0
15. februari 2024 149 1 1
14. februari 2024 149 2 1
13. februari 2024 148 4 12
12. februari 2024 156 0 0
11. februari 2024 156 1 0
10. februari 2024 155 7 12
9. februari 2024 160 30 0
8. februari 2024 130 3 14
7. februari 2024 141 6 2
6. februari 2024 137 8 0
5. februari 2024 129 1 4
4. februari 2024 132 2 5
3. februari 2024 135 5 3
2. februari 2024 133 0 1
1. februari 2024 134 0 4
31. januari 2024 138 3 4
30. januari 2024 139 0 0

Statistik över lediga kontorslokaler i Haninge

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lediga kontorslokaler i Haninge under den senaste månaden. Se också samlad statistik över alla lediga kontorslokaler i Haninge över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler i Haninge över tid, samlad statistik över uthyrda kontorslokaler i Haninge över tid, samlad statistik över alla lediga kontorsfastigheter till salu i Haninge över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler till salu i Haninge över tid, samlad statistik över sålda kontorsfastigheter i Haninge över tid.

Kontorslokaler
Antal lediga lokaler 145
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal uthyrda eller sålda lokaler sedan igår 1
Lediga m2 totalt 377 219
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 4 031
Högsta m2-pris 15 000
Lägsta m2-pris 850

Vad är en kontorslokal?

En kontorslokal är en kommersiell plats avsedd för arbetsuppgifter som administrering, möten och samarbete. Över hela Haninge finns det lediga kontorslokaler, mest framträdande i kommersiella områden, affärscentra och i centrum.

Kontorslokaler kan variera i både storlek och utformning. Dessa kan antingen vara självständiga enheter eller del av större kontorskomplex.

Hur går man tillväga för att hitta lediga kontorslokaler i Haninge?

Att söka efter och säkra lediga kontor i Haninge kan innebära flera steg. Börja med att klargöra vad just du söker. Därefter kan du undersöka marknaden för lediga kontorslokaler och alla möjliga alternativ som passar dina kriterier.

Efter att ha identifierat passande alternativ kan du ta kontakt med fastighetsägarna eller mäklarna för en rundtur. Under besöket kan du bedöma om kontorslokalen möter dina arbetskrav.

För en utförlig beskrivning om hur man hittar sin nya lediga kontorslokal, se vår guide: Att hyra kontor - de 8 viktigaste stegen.

Hitta lediga kontorslokaler i Haninge online

Ett kritiskt steg i sökprocessen är att få en översikt över vilka lediga kontorslokaler som finns tillgängliga. Denna information kan du hitta på Verksamhetslokaler.se. Med hjälp av översikten blir det enklare att hitta lediga kontor i Haninge som uppfyller alla dina behov.

Verksamhetslokaler.se erbjuder ett brett sortiment av kontor över olika områden. Vare sig du är ute efter ett mindre kontor, större faciliteter, coworking space eller privat kontor, kan du enkelt finna relevanta val på Verksamhetslokaler.se.

Du kan även anpassa din sökning och sätta upp automatiska sökagenter som informerar dig om nya lediga kontorslokaler i Haninge som matchar dina preferenser. Detta sparar tid och tillåter dig att snabbt nå ut till ägare när du hittar ett intressant alternativ.

Sätt att hitta billiga, lediga kontorslokaler i Haninge

Om du söker efter ett kostnadseffektivt alternativ är det viktigt att utforska så många val som möjligt. Genom att engagera med olika fastighetsägare – såsom fastighetsföretag, privata ägare och mäklare – som har lediga kontorslokaler i Haninge, ökar dina chanser.

Efter att ha mottagit olika prisförslag, kan du förhandla för bästa möjliga pris. Med många alternativ till hands ökar sannolikheten att hitta en prisvärd kontorslokal.

Det är även viktigt att minnas att pris ofta reflekterar utbud och efterfrågan. Genom att fokusera på områden med flera lediga kontor kan du öka dina chanser att hitta ett bra erbjudande.

Betydelsen av att hitta en ledig kontorslokal i en välskött fastighet

Det är avgörande för din verksamhet att din kontorslokal är funktionellt och pålitligt. Se därför till att lokalerna är i en välunderhållen byggnad med höga standarder.

Viktigt att se till att byggnadens tekniska system, som uppvärmning, ventilation och VVS, är i toppskick. Värme och ventilation är kritiska för en komfortabel arbetsmiljö, och VVS bör vara felfri för att undvika problem som läckor.

Det är även viktigt att de tjänster som sköter byggnadens underhåll håller en hög standard. En bra och pålitlig service säkerställer en ren och professionell arbetsplats.

Hitta lediga kontorslokaler med rätt storlek och planlösning

När du väljer din kontorslokal, se till att det möter både nuvarande och framtida krav. Det bör kunna hysa dina nuvarande anställda samt eventuella framtida anställningar.

Design och planlösning spelar en stor roll, inte bara i hur många som kan arbeta där, men också i skapandet av en arbetsmiljö som drar till sig rätt talanger.

Om du planerar för ett coworking-space, säkerställ att kontorslokalen stöder detta koncept. Granska även om det finns nödvändiga faciliteter som mötesrum, kök, förvaringsmöjligheter m.m.

För ytterligare råd om inredning av din kontorslokal, konsultera vår guide: 10 steg för att inreda ditt kontor - Skapa en produktiv och trivsam arbetsplats.

Hitta lediga kontorslokaler i Haninge med rätt arbetsmiljö

Att välja rätt kontorsmiljö kan starkt påverka medarbetarnas trivsel, produktivitet och allmänna arbetsmiljö. Här är några nyckelfaktorer att beakta när du väljer ett kontor baserat på arbetsmiljön:

  • Välj en plats som är lätt för medarbetarna att nå med olika transportmedel. Tillgänglighet kan minska stress och den tid som läggs på att pendla.
  • Prioritera en plats med stora fönster och bra konstgjord belysning för att minska trötthet och ögonbelastning.
  • God ventilation och luftcirkulation är essentiellt för en sund arbetsmiljö. Dålig luft kan orsaka trötthet och minskad effektivitet.
  • Ta hänsyn till ljudnivån. Höga ljud kan vara störande. Isoleringsmaterial och ljudreducerande design kan vara lösningen.
  • Kontrollera att platsen uppfyller säkerhetsstandarder och har lämpliga åtgärder för nödsituationer.

Flytta till din nya kontorslokal

När du bestämmer dig för att flytta till en ny kontorslokal, och om du redan har ett kontor, är det viktigt att ordentligt planera flyttprocessen. Var uppmärksam på varje steg i flytten.

För att underlätta har vi satt ihop följande guide: Checklista vid flytt till ny kontorslokal.

Har du lediga kontorslokaler i Haninge?

Om du har lediga kontorslokaler i Haninge kan du hitta din nästa hyresgäst eller köpare via Verksamhetslokaler.se, en av Sveriges ledande onlineplattformar för lediga kontorslokaler. Många hyresvärdar och säljare förlitar sig på oss, inklusive fastighetsbolag, kommersiella mäklare och privata hyresvärdar och köpare.

Med över 40,000 användare och dagligen nya företag som besöker Verksamhetslokaler.se i jakt på lediga kontorslokaler. När du listar dina lediga kontorslokaler här, exponeras de för en stor del av potentiella hyresgäster och köpare, från nystartade företag till etablerade organisationer.

Du kan annonsera dina lediga kontorslokaler här. Du kan också aktivt söka efter företag som söker lediga kontorslokaler i Haninge här. Har du funderingar och behöver nå oss? Kontakta oss då via mail på vip@verksamhetslokaler.se. Vi bistår även med råd, som prissättningsstrategier och kravspecifikationer för hyresgäster.

Vi har även sammanställt en guide för uthyrningsprocessen: Att hyra kontor - de 8 viktigaste stegen.

Värt att veta när du söker kontor i Haninge

Haninge har en lång historia som företagsstad. Idag är Haninge hemvist för ett stort antal företag inom en rad olika branscher, bland annat industri, logistik, teknik och service.

Följande kännetecknar Haninge som företagsstad:

En strategisk geografisk position. Haninge ligger nära Stockholm och Mälardalen, vilket ger företagen goda möjligheter att nå ut till en stor marknad. Kommunen är också väl ansluten till infrastrukturen, bland annat med E4 och pendeltåg.

Ett starkt näringsliv. Haninge har ett starkt näringsliv med en bred bas av företag. Kommunen arbetar aktivt för att attrahera nya företag och främja tillväxt.

En god arbetsmarknad. Haninge har en god arbetsmarknad med en hög sysselsättningsgrad. Kommunen har också ett stort antal utbildningsinstitutioner som bidrar till att kompetensförsörja näringslivet.

För företag i Haninge finns det ett antal olika transportvillkor att välja mellan. Dessa villkor är utformade för att tillgodose olika behov och krav.

Sjöfrakt (ocean freight): Sjöfrakt är en tjänst för att transportera gods över havet. Denna typ av transport är lämplig för stora mängder gods som ska transporteras över långa avstånd.

Flyfrakt (air freight): Flyfrakt är en tjänst för att transportera gods med flyg. Denna typ av transport är lämplig för gods som behöver transporteras snabbt eller som är känsligt för väderförhållanden.

Specialtransport (specialised transport): Specialtransport är en tjänst för att transportera gods som kräver speciell hantering, till exempel farligt gods eller onormalt stora eller tunga gods.

De viktigaste områdena för företag i Haninge är:

Handen är Haninges centrala stadsdel och är belägen vid kusten. Här finns ett stort antal företag inom bland annat handel, service och IT.

Jordbro är en stadsdel med ett stort antal företag inom bland annat bilindustrin. Här finns också flera logistikföretag.

Västerhaninge är en grön och naturskön stadsdel med ett blandat utbud av företag. Här finns bland annat flera företag inom IT och teknik.

Stadsdelar i Haninge

Handen är Haninges centrala stadsdel. Den är ett dynamiskt område med ett rikt utbud av butiker, restauranger och kultur. Här finns också Haninge Centrum, kommunens största köpcentrum.

Jordbro är en industristad med ett stort antal företag inom bland annat bilindustrin. Jordbro ligger nära Haninges pendeltågsstation och är en viktig knutpunkt för kollektivtrafiken.

Västerhaninge är en grön och naturskön stadsdel med många skogar och parker. Västerhaninge är ett populärt utflyktsmål för både invånare och besökare.

Brandbergen är en stadsdel med ett blandat utbud av bostäder, företag och handel. Brandbergen ligger nära Haninges pendeltågsstation och är en viktig knutpunkt för kollektivtrafiken.

Vendelsö-Gudö är en stadsdel med ett stort antal villor och radhus. Vendelsö-Gudö ligger vid Mälaren och är ett populärt bostadsområde.

Tungelsta är en stadsdel med ett rikt utbud av restauranger, caféer och kultur. Tungelsta är ett populärt utflyktsmål för både invånare och besökare.

Vega är en ny stadsdel som växer fram i Haninges norra del. Vega har ett fokus på hållbarhet och här planeras för bostäder, arbetsplatser och en blandstad.

Kontorsområden i Haninge

De viktigaste kontorsområdena i Haninge är:

  • Handen är Haninges centrala stadsdel och är belägen vid kusten. Här finns ett stort antal kontor inom bland annat handel, service och IT.
  • Jordbro är en industristad med ett stort antal kontor inom bland annat bilindustrin. Här finns också flera logistikföretag.
  • Västerhaninge är en grön och naturskön stadsdel med ett blandat utbud av kontor. Här finns bland annat flera företag inom IT och teknik.

Mer information om Haninge som affärsstad

Om du letar efter affärslokaler på Haninge är det viktigt att du grundligt bekantar dig med villkoren för företag i staden. Vi har sammanställt en guide med all relevant information om Haninge som en affärsstad för att ge dig en omfattande översikt. Läs mer om att driva företag på Haninge i den här guiden: Haninge: Allt du behöver veta