Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Lediga kontorslokaler i Botkyrka

Se alla lediga kontorslokaler i Botkyrka nedan. Om du vill hitta kontor i Botkyrka har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla kontorslokaler i Botkyrka i vår databas. Hitta ditt nya kontorslokal i Botkyrka här. Lycka till! Mer info om lediga kontorslokaler i Botkyrka.

Få besked om nya lediga kontorslokaler i Botkyrka

36 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista
1 2

Statistik över utvecklingen av lediga kontorslokaler i Botkyrka under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga kontorslokaler i Botkyrka under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lediga kontorslokaler i Botkyrka på datumet. Den den tredje kolumnen ser du antal nya kontorslokaler i Botkyrka som annonserats på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal kontorslokaler i Botkyrka som blivit uthyrda eller sålda på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga kontorslokaler i Botkyrka över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler i Botkyrka över tid, samlad statistik över uthyrda kontorslokaler i Botkyrka över tid,samlad statistik över alla lediga kontorsfastigheter till salu i Botkyrka över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler till salu i Botkyrka över tid, samlad statistik över sålda kontorsfastigheter i Botkyrka över tid.

Datum Alla lediga kontorslokaler Nya lediga kontorslokaler Uthyrda eller sålda kontorslokaler
28. september 2023 37 1 0
27. september 2023 36 0 0
26. september 2023 36 0 1
25. september 2023 37 0 0
24. september 2023 37 0 0
23. september 2023 37 0 0
22. september 2023 37 1 1
21. september 2023 37 0 7
20. september 2023 44 1 0
19. september 2023 43 0 2
18. september 2023 45 0 0
17. september 2023 45 0 0
16. september 2023 45 0 0
15. september 2023 45 1 1
14. september 2023 45 1 0
13. september 2023 44 0 1
12. september 2023 45 6 1
11. september 2023 40 1 0
10. september 2023 39 0 0
9. september 2023 39 0 0
8. september 2023 39 0 6
7. september 2023 45 0 0
6. september 2023 45 2 2
5. september 2023 45 0 3
4. september 2023 48 1 0
3. september 2023 47 0 0
2. september 2023 47 0 0
1. september 2023 47 0 0
31. augusti 2023 47 0 0
30. augusti 2023 47 0 0
29. augusti 2023 47 0 0

Statistik över lediga kontorslokaler i Botkyrka

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lediga kontorslokaler i Botkyrka under den senaste månaden. Se också samlad statistik över alla lediga kontorslokaler i Botkyrka över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler i Botkyrka över tid, samlad statistik över uthyrda kontorslokaler i Botkyrka över tid, samlad statistik över alla lediga kontorsfastigheter till salu i Botkyrka över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler till salu i Botkyrka över tid, samlad statistik över sålda kontorsfastigheter i Botkyrka över tid.

Kontorslokaler
Antal lediga lokaler 36
Antal nya lokaler sedan igår 1
Antal uthyrda eller sålda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 30 606
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 1 735
Högsta m2-pris 2 100
Lägsta m2-pris 1 350

Vanliga frågor

Vad är en kontorslokal?

En kontorslokal är en kommersiell plats avsedd för arbetsuppgifter som administrering, möten och samarbete. Över hela Botkyrka finns det lediga kontorslokaler, mest framträdande i kommersiella områden, affärscentra och i centrum.

Kontorslokaler kan variera i både storlek och utformning. Dessa kan antingen vara självständiga enheter eller del av större kontorskomplex.

Hur går man tillväga för att hitta lediga kontorslokaler i Botkyrka?

Att söka efter och säkra lediga kontor i Botkyrka kan innebära flera steg. Börja med att klargöra vad just du söker. Därefter kan du undersöka marknaden för lediga kontorslokaler och alla möjliga alternativ som passar dina kriterier.

Efter att ha identifierat passande alternativ kan du ta kontakt med fastighetsägarna eller mäklarna för en rundtur. Under besöket kan du bedöma om kontorslokalen möter dina arbetskrav.

För en utförlig beskrivning om hur man hittar sin nya lediga kontorslokal, se vår guide: Att hyra kontor - de 8 viktigaste stegen.

Hitta lediga kontorslokaler i Botkyrka online

Ett kritiskt steg i sökprocessen är att få en översikt över vilka lediga kontorslokaler som finns tillgängliga. Denna information kan du hitta på Verksamhetslokaler.se. Med hjälp av översikten blir det enklare att hitta lediga kontor i Botkyrka som uppfyller alla dina behov.

Verksamhetslokaler.se erbjuder ett brett sortiment av kontor över olika områden. Vare sig du är ute efter ett mindre kontor, större faciliteter, coworking space eller privat kontor, kan du enkelt finna relevanta val på Verksamhetslokaler.se.

Du kan även anpassa din sökning och sätta upp automatiska sökagenter som informerar dig om nya lediga kontorslokaler i Botkyrka som matchar dina preferenser. Detta sparar tid och tillåter dig att snabbt nå ut till ägare när du hittar ett intressant alternativ.

Sätt att hitta billiga, lediga kontorslokaler i Botkyrka

Om du söker efter ett kostnadseffektivt alternativ är det viktigt att utforska så många val som möjligt. Genom att engagera med olika fastighetsägare – såsom fastighetsföretag, privata ägare och mäklare – som har lediga kontorslokaler i Botkyrka, ökar dina chanser.

Efter att ha mottagit olika prisförslag, kan du förhandla för bästa möjliga pris. Med många alternativ till hands ökar sannolikheten att hitta en prisvärd kontorslokal.

Det är även viktigt att minnas att pris ofta reflekterar utbud och efterfrågan. Genom att fokusera på områden med flera lediga kontor kan du öka dina chanser att hitta ett bra erbjudande.

Betydelsen av att hitta en ledig kontorslokal i en välskött fastighet

Det är avgörande för din verksamhet att din kontorslokal är funktionellt och pålitligt. Se därför till att lokalerna är i en välunderhållen byggnad med höga standarder.

Viktigt att se till att byggnadens tekniska system, som uppvärmning, ventilation och VVS, är i toppskick. Värme och ventilation är kritiska för en komfortabel arbetsmiljö, och VVS bör vara felfri för att undvika problem som läckor.

Det är även viktigt att de tjänster som sköter byggnadens underhåll håller en hög standard. En bra och pålitlig service säkerställer en ren och professionell arbetsplats.

Hitta lediga kontorslokaler med rätt storlek och planlösning

När du väljer din kontorslokal, se till att det möter både nuvarande och framtida krav. Det bör kunna hysa dina nuvarande anställda samt eventuella framtida anställningar.

Design och planlösning spelar en stor roll, inte bara i hur många som kan arbeta där, men också i skapandet av en arbetsmiljö som drar till sig rätt talanger.

Om du planerar för ett coworking-space, säkerställ att kontorslokalen stöder detta koncept. Granska även om det finns nödvändiga faciliteter som mötesrum, kök, förvaringsmöjligheter m.m.

För ytterligare råd om inredning av din kontorslokal, konsultera vår guide: 10 steg för att inreda ditt kontor - Skapa en produktiv och trivsam arbetsplats.

Hitta lediga kontorslokaler i Botkyrka med rätt arbetsmiljö

Att välja rätt kontorsmiljö kan starkt påverka medarbetarnas trivsel, produktivitet och allmänna arbetsmiljö. Här är några nyckelfaktorer att beakta när du väljer ett kontor baserat på arbetsmiljön:

  • Välj en plats som är lätt för medarbetarna att nå med olika transportmedel. Tillgänglighet kan minska stress och den tid som läggs på att pendla.
  • Prioritera en plats med stora fönster och bra konstgjord belysning för att minska trötthet och ögonbelastning.
  • God ventilation och luftcirkulation är essentiellt för en sund arbetsmiljö. Dålig luft kan orsaka trötthet och minskad effektivitet.
  • Ta hänsyn till ljudnivån. Höga ljud kan vara störande. Isoleringsmaterial och ljudreducerande design kan vara lösningen.
  • Kontrollera att platsen uppfyller säkerhetsstandarder och har lämpliga åtgärder för nödsituationer.

Flytta till din nya kontorslokal

När du bestämmer dig för att flytta till en ny kontorslokal, och om du redan har ett kontor, är det viktigt att ordentligt planera flyttprocessen. Var uppmärksam på varje steg i flytten.

För att underlätta har vi satt ihop följande guide: Checklista vid flytt till ny kontorslokal.

Har du lediga kontorslokaler i Botkyrka?

Om du har lediga kontorslokaler i Botkyrka kan du hitta din nästa hyresgäst eller köpare via Verksamhetslokaler.se, en av Sveriges ledande onlineplattformar för lediga kontorslokaler. Många hyresvärdar och säljare förlitar sig på oss, inklusive fastighetsbolag, kommersiella mäklare och privata hyresvärdar och köpare.

Med över 40,000 användare och dagligen nya företag som besöker Verksamhetslokaler.se i jakt på lediga kontorslokaler. När du listar dina lediga kontorslokaler här, exponeras de för en stor del av potentiella hyresgäster och köpare, från nystartade företag till etablerade organisationer.

Du kan annonsera dina lediga kontorslokaler här. Du kan också aktivt söka efter företag som söker lediga kontorslokaler i Botkyrka här. Har du funderingar och behöver nå oss? Kontakta oss då via mail på vip@verksamhetslokaler.se. Vi bistår även med råd, som prissättningsstrategier och kravspecifikationer för hyresgäster.

Vi har även sammanställt en guide för uthyrningsprocessen: Att hyra kontor - de 8 viktigaste stegen.

Sök efter lediga lokaler via väg- eller gatunamn i Botkyrka
Information om kommunen