Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Lediga lokaler på Kungsholmen

Se alla lediga lokaler på Kungsholmen nedan. Om du vill hyra lokaler på Kungsholmen har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla lokaler att hyra på Kungsholmen i vår databas. Hitta din nya lokal att hyra på Kungsholmen här. Lycka till! Mer info om att hyra lokal på Kungsholmen.

Upprätta en sökagent och få besked om nya lokaler

703 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Vad är en kommersiell lokal?

En kommersiell lokal är en lokal som används för affärsändamål. Det kan vara allt från kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler, lagerlokaler, industrilokaler hotell, konferensrum och mycket mer. Kommersiella lokaler är ofta hyrda eller köpta för längre perioder, men det finns också möjlighet att hyra dem för kortare perioder. Kommersiella lokaler är ofta utformade för att möta specifika krav och behov som krävs för att driva en verksamhet. Det är viktigt att välja rätt lokal för att säkerställa att den uppfyller dina specifika krav.

Hyra lokal på Kungsholmen

Är du ett företag på jakt efter att hyra lokal på Kungsholmen så har du kommit helt rätt! Verksamhetslokaler.se är en stor lokalportal och sökmotor. Vi samlar nämligen stortset hela marknaden och alla lediga lokaler på Kungsholmen. Hitta din nya lokal att hyra genom att kolla listan med annonser ovan. Om du letar efter en bestämd typ av lokal att hyra på Kungsholmen till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lokalerna, så du ser de mest relevanta lokalerna på Kungsholmen först.

När du vill hyra lokal på Kungsholmen är det viktigt att du har en bra uppfattning om vad du letar efter innan du sätter igång. Fundera över vilken storlek du behöver, hur mycket du är villig att betala och vilket område du vill vara i. Ska du hyra lokal på Kungsholmen kommer det att hjälpa dig att hitta den perfekta lokalen för dina behov om du först definierar vilka dina önskemål är.

När du vill hyra en lokal på Kungsholmen är det viktigt att veta vilken typ av lokal på Kungsholmen som du vill hyra. Om du söker lokaler med bestämda kriterier kan du söka utifrån storlek och pris via sökfunktionen.

Det finns alla typer av lokaler på Kungsholmen, och du kan med fördel använda oss oavsett om du vill hyra kontorshotell på Kungsholmenhyra kontor på Kungsholmen, hyra klinik på Kungsholmen, hyra showroom på Kungsholmenhyra butikslokal på Kungsholmenhyra industrilokal på Kungsholmen, hyra lager på Kungsholmen eller hyra restaurang på Kungsholmen.

Guide: Så hittar du en lokal på Kungsholmen

Behöver du hjälp med att hitta en lokal på Kungsholmen? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av lokal på Kungsholmen. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta lokalen på Kungsholmen!

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för en lokal på Kungsholmen. Vilken storlek och hur många m2 ska lokalen vara? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var på Kungsholmen ska lokalen ligga – ska den ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en lokalsökning efter jakten på en lokal som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter lokal på Kungsholmen

Det finns många bra hemsidor med lediga lokaler att hyra där du kan söka efter lokaler på Kungsholmen. Kom ihåg att söka på fler olika lokalportaler för att hitta den bästa lediga lokalen till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av lokaler på vår lokalportal Verksamhetslokaler.se, som är en av de största svenska portalerna för lokaluthyrning och som ger en överblick över hela lokalmarknaden. Vi är lokalportalen för Kungsholmen. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter lokaler att hyra här.

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat en lokal på Kungsholmen som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska skriva ett mail till hyresvärden där du berättar lite om ditt företag och varför du vill hyra lokalen. Du kan också be om en visning av lokalen, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat din nya lokal på Kungsholmen ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, inflyttningsdatum och avtalsperiod. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr lokalen är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut lokalen i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på lokalen eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du börja använda lokalen? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya lokal. Kom ihåg att adressändra.

Hyr lokal Kungsholmen

När du har bestämt vilken typ av lokal att hyra du är ute efter är det dags att börja leta. Det finns många olika sätt att hitta lediga lokaler när du vill hyra lokal på Kungsholmen. Du kan till exempel leta på nätet.

När du har hittat några lokaler att hyra på Kungsholmen som du är intresserad av är det dags att börja jämföra. Jämför priser, storlek, läge och andra faktorer som är viktiga för dig. Se till att du får all information som du behöver innan du bestämmer dig för en lokal.

Hitta lokaler att hyra på Kungsholmen

Du kan använda vår sökmotor för att hitta en lokal att hyra på Kungsholmen som passar din verksamhet. Vi har ett brett utbud av lokaler att hyra på Kungsholmen.

Oavsett vilken typ av lokal att hyra på Kungsholmen som du letar efter, så hittar du det du söker hos oss. Vi har lokaler att hyra på Kungsholmen för alla typer av verksamheter.

När du söker en lokal att hyra på Kungsholmen är det viktigt att veta vilken typ av lokal på Kungsholmen som du vill hyra. Om du söker lokaler med bestämda kriterier kan du söka utifrån storlek och pris via sökfunktionen.

Lediga lokaler på Kungsholmen

Om du letar efter en ledig lokal på Kungsholmen finns det ett antal saker som du bör överväga. Först och främst måste du bestämma var den lediga lokalen på Kungsholmen ska ligga. Det finns många olika områden att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilket område på Kungsholmen som passar bäst för dina behov.

När du har bestämt var du vill att den lediga lokalen ska vara måste du bestämma vilken typ av lokal du behöver. Det finns många olika typer av lediga lokaler på Kungsholmen att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilken ledig lokal på Kungsholmen som passar dina behov bäst.

Om du letar efter lediga lokaler på Kungsholmen så finns det många olika alternativ att välja mellan. Priserna på de lediga lokalerna på Kungsholmen varierar beroende på storlek, läge och andra faktorer. Det är viktigt att du gör en noggrann jämförelse innan du bestämmer dig för vilken av de lediga lokalerna på Kungsholmen som passar bäst för dina behov.

Lokaler till företag på Kungsholmen

Om du letar efter lokaler för att starta ett företag, är det bra att hålla koll på de lokaler på Kungsholmen som finns ute på marknaden. Du kan typiskt välja mellan många olika typer av lokaler på Kungsholmen, beroende på vad du behöver.

När du vill hyra lokaler på Kungsholmen är det viktigt att veta vilken typ av lokaler på Kungsholmen som du vill hyra. Om du söker lokaler med bestämda kriterier kan du söka utifrån storlek och pris via sökfunktionen.

Jakten på lokaler på Kungsholmen

Att hitta en lokal på Kungsholmen kan i vissa tillfällen kännas som en utmaning. Följer du guiden längre upp på sidan kommer jakten på en lokal på Kungsholmen förhoppningsvis kännas enklare. Det handlar om att gå strukturerat fram i jakten på en ny lokal på Kungsholmen, för att i slutändan hitta den lokal på Kungsholmen som passar dig bäst.

Värt att veta när du vill hyra lokal i Kungsholmen

Kungsholmen är indelad i fem mindre stadsdelar, beståendes av Kungsholmen, Marieberg, Fredhäll, Kristineberg och Stadshagen som tillsammans utgör ett av Stockholms mest populära bostadsområden. Ön, som i princip var obebyggd fram till 1700-talet, började ta sin nuvarande form först i slutet av 1800-talet. Det var under denna period som den nuvarande stadsplanen över Kungsholmen antogs och området som vi känner det idag började ta form. Mycket har dock hänt genom åren och Kungsholmen är än idag ett växande stadsdelsområde som fortsätter att erbjuda nya områden i eftertraktade omgivningar. Det har till exempel på senare år växt fram ett område mellan Kristineberg och Stadshagen nere vid Ulvsundasjön som fått namnet Hornsbergs strand – ett modernt bostadsområde som präglas av socialt liv längs med klipporna och strandpromenaden. Det har även blivit populärt bland kungsholmsborna att fortsätta strandpromenaden runt hela ön för att sedan avsluta med en brunch eller fika på någon av de många restauranger och caféer i området. Kungsholmens utveckling har karaktäriserats av en en blandning av kvarterskänsla och stadsprofil – där främst Hantverkargatan och Fleminggatan är de framstående gatorna i området. Här finns någonting för alla i form av butiker, restauranger, barer och mycket mer. Om sommaren finns det också flera ställen på Kungsholmen där man kan ta sig ett svalkande dopp i Mälaren, som exempelvis Rålambshovsparken eller från klipporna vid Fredhällsbadet.

Sök efter lediga lokaler via väg- eller gatunamn i Kungsholmen