Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontorslokaler i Norrköping

Du har sökt efter Kontorslokaler i Norrköping. Mer info om kontorslokaler i Norrköping.
Du har sökt efter Kontorslokaler i Norrköping. Mer info om kontorslokaler i Norrköping.

Värt att veta när du sökerkontor i Norrköping

Norrköping hade under 1600-talet en storhetstid och var då landets näst största stad efter Stockholm. Detta kom sig ifrån att en nederländsk affärsman, Louis De Geer, kom till staden och anlade flera stora industrier. Under andra halvan av 1600-talet samt början av 1700-talet hade Norrköping en tuff tid då staden drabbades av bränder och nästintill ödelades av ryska trupper under det stora nordiska kriget år 1719. Efter kriget lyckades staden återhämta sig och blev återigen en storstad och var nu den tredje största i landet. Det var inte förrän år 1860 Malmö passerade i invånarantal och övertog platsen som Sveriges tredje största stad. Som industristad betraktad, inte minst inom textilindustrin, har Norrköping haft en betydande roll och stod under 1830-talet för 70% av hela landets klädestillverkning. Just textilindustrin var den dominerande näringsgrenen under nästan 400 år, men är nu så när som på utrotad i staden efter nedläggandet av flertalet fabriker. Idag är det framför allt papper, transport, IT och handel som tagit dess plats som de framstående branscherna i staden. Norrköping blev, precis som Linköping, en universitetsstad i början på 2000-talet och tillsammans marknadsför sig grannstäderna idag som East Sweden, eller den Fjärde storstadsregionen. Detta har bidragit till att regionen blivit mer attraktiv och många småföretag med anknytning till universitetet har har börjat dyka upp i staden. 


Hitta kontor i Norrköping

Letar du efter kontor i Norrköping? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontorslokaler , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontorslokaler i Norrköping som passar dig. Du kan se alla de aktuella kontor i Norrköping på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontor i Norrköping, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya kontor i Norrköping

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontor i Norrköping. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontor i Norrköping som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Norrköping?

I Norrköping hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Norrköping baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Norrköping kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Norrköping?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Norrköping.

Hur mycket kostar ett lokal i Norrköping?

Priset på ett lokal i Norrköping beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Norrköping.