Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontorslokaler i Karlskoga

Du har sökt efter Kontorslokaler i Karlskoga.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Mer info om kontorslokaler i Karlskoga
Du har sökt efter Kontorslokaler i Karlskoga.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Mer info om kontorslokaler i Karlskoga
Sortera efter

Värt att veta när du sökerkontor i Karlskoga

Drygt 6 mil öster om Karlstad och 4 mil väster om Örebro ligger Karlskoga. Karlskoga är en stad för dig som föredrar ett aktivt liv. Här finns det aktiviteter inom en mängd olika kategorier, alltifrån de sportiga utomhusaktiviteter så som vandring, kanot och fiske till dressin eller bowling. Sevärdheterna är många i staden. Exempel på värda besök är Karlskoga Konsthall och Kulturcentrum Berget. En av Karlskogas mest uppskattade verksamheter är Boda Borg experience center. I utbildningsväg finns det 11 grundskolor, två gymnasieskolor och en folkhögskola. Den mest populära sporten, sett till publikantal, i staden är ishockey. I kommunikationsväg löper E18 genom staden och det finns flera busslinjer till omkringliggande städer och orter. Sedan 1966 trafikeras järnvägen endast med godstrafik och närmaste tågstation för passagerare finns i Degerfors. Utöver detta finns det en mindre lokal flygplats starx utanför Karlskoga centrum, Karlskoga flygplats. Karlskoga Flygplats AB har kommunens uppdrag att driva och förvalta flygplatsen. Länge dominerade arbetsmarknaden i staden av försvarsindustrin och den kemiska industrin. Idag ser näringslivet annorlunda ut i Karlskoga. Staden har fortfarande fokus på en högteknologiska industrin mer är mer differentierat, mycket tack vare samarbetet med Örebro och Karlstad Univeriteten. Alfred Nobel Science Park fungerar som kopplingen mellan företag, forskare och samhällets aktörer och syftar till att skapa en attraktiv mötesplats för människor, företag och kapital i regionen. Idag finns det äver 2300 registrerade företag i staden och de största företagen är Transcom, SAAB Dynamics och BAE Systems.


Hitta kontor i Karlskoga

Letar du efter kontor i Karlskoga? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontorslokaler , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontorslokaler i Karlskoga som passar dig. Du kan se alla de aktuella kontor i Karlskoga på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontor i Karlskoga, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya kontor i Karlskoga

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontor i Karlskoga. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontor i Karlskoga som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Karlskoga?

I Karlskoga hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Karlskoga baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Karlskoga kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Karlskoga?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Karlskoga.

Hur mycket kostar ett lokal i Karlskoga?

Priset på ett lokal i Karlskoga beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Karlskoga.