Ändra sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontorslokaler i Göteborg

Du har sökt efter Kontorslokaler i Göteborg. Mer info om kontorslokaler i Göteborg.
Du har sökt efter Kontorslokaler i Göteborg. Mer info om kontorslokaler i Göteborg.


Värt att veta när du söker kontor i Göteborg

I Göteborgs kommun bor det runt om 500 000 människor vilket gör staden till Sveriges näst största stad. Göteborg fick sitt namn i början av 1600-talet men kallas ibland för “Sveriges Framsida” på grund av de direktförbindelser staden har till de internationella sjöfarts lederna via sin hamn. Staden har en välutvecklad infrastruktur men består samtidigt utav stora delar grönområde med ett flertal vackra parker vilket är en passande kombination för alla typer av företagare. Göteborg är känd för sina många olika storindustrier som inkluderar en stor mängd olika branscher, med de två Volvobolagen som de dominerande spelarna.


Hitta kontor i Göteborg

Letar du efter kontor i Göteborg? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontorslokaler , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontorslokaler i Göteborg som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga  kontorslokaler i Göteborg på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontor i Göteborg, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalersökande och få besked om nya kontor i Göteborg

Vår lokalersökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontor i Göteborg. Du kan registrera dig som lokalersökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontor i Göteborg som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av verksamhetslokaler finns i Göteborg?

I Göteborg hittar du både verksamhetslokaler för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Göteborg baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Göteborg kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Göteborg?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart får besked om nya lokaler i Göteborg .

Hur mycket kostar ett lokal i Göteborg?

Priset för ett lokal i Göteborg beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Göteborg.