Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Västerås

Du har sökt efter lokaler som uthyres i följande städer: Västerås.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Sortera efter
Lediga lokaler i Västerås

Lokaler som uthyres i Västerås . Se alla lokaler i Västerås. Du kan se nästintill alla kontor, butiker, lager och verkstäder som uthyres i Västerås på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information.

Västerås har en stark tradition av företagande och entreprenörskap och många av landets största företag såsom ICA, H&M, samt två av Europas största elektrifieringsföretag, Asea och Svenska Metallverken, har grundats just här. Basen för stadens näringsliv är idag den högteknologiska exportindustrin.

Som Sveriges femte största tätort och en stad med tradition av entreprenörsanda har Västerås kommit att etableras som en ledande plats för svenska företagare. Idag är de största arbetsgivarna i staden bland annat elkraft- och automationsteknikskoncernen ABB, ICA, Bombardier Transportation, och Seco Tools. Det geografiska läget endast 10 mil västnordväst och Stockholm gör Västerås än mer attraktivt för företagare. Näringslivet i staden har rört sig bort från industri och domineras framför allt idag av data- och elektronikföretagshandel, grafisk industri och handel.