Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Uppsala

Du har sökt efter lokaler som uthyres i Uppsala.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter lokaler som uthyres i Uppsala.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Lokaler som uthyres i Uppsala . Se alla lokaler i Uppsala. Du kan se nästintill alla kontor, butiker, lager och verkstäder som uthyres i Uppsala på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information.

Uppsala är förknippad med innovation och nytänkande vilket kan härledas till dess anrika universitet. Universitetet grundades redan år 1477 och är därmed det äldsta sätet för högre utbildning i hela Skandinavien. Den ständiga utströmningen av examinerade studenter har fått många företag att vända blicken hit.

Värt att veta när du söker lokal i Uppsala

Uppsala är för många förknippat med att vara en universitetsstad och ett kyrkligt centrum i Sverige. Men, utöver det finns här också en mycket stark tradition av företagande och en kommun med stort fokus på näringslivet. Uppsala kommun har idag 211 000 invånare vilket förväntas växa med 100 000 fler invånare till 2050, vilket gör Uppsala kommun till en av landets mest expansiva kommuner. Idag är 19 000 företag registrerade i staden varav de allra största och mest internationellt kända är företag som GE Healthcare Bio-Sciences, Clean-tech och Lifco.


Hitta lokal i Uppsala

Letar du efter lokal i Uppsala? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Uppsala som passar dig. Du kan se alla de aktuella lokalerna som uthyres i Uppsala - kontor, lager, butik och produktion/verkstad som uthyres - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Uppsala, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek, hyra och om lokalen ska hyras ut tidsbegränsat eller med obegränsad hyresperiod, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler i Uppsala

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Uppsala. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Uppsala som matchar dina sökkriterier.