Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Helsingborg

Du har sökt efter lokaler som uthyres i Helsingborg.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter lokaler som uthyres i Helsingborg.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Lokaler som uthyres i Helsingborg . Se alla lokaler i Helsingborg. Du kan se nästintill alla kontor, butiker, lager och verkstäder som uthyres i Helsingborg på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information.

Helsingborg ligger på Skånes västkust vid Öresunds smalaste del. Helsingborgs hamn är den näst största containerhamnen i landet och har en mycket intensiv färjetrafik. Mellan 2005 och 2015 låg IKEAs huvudkontor i staden.

Sedan IKEA flyttade i från Helsingborg år 2015 finns inte längre några riktigt stora aktörer som dominerar industrin i staden. Istället är hela industrin uppdelad bland ett stort urval av mindre aktörer. De mest etablerade företagsbranscherna i Helsingborg är i dagsläget kommunikationer, handel, kemi och läkemedel. Den intensivt trafikerade hamnen och det i övrigt goda läget har också givit goda förutsättningar för åkerier och distributionscentraler. Numera går två rederier över Öresund, varav ett har avgångar alla tider på dygnet.