Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lager för uthyrning i Helsingborg

Du har sökt efter Lager som uthyres i Helsingborg.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Lager som uthyres i Helsingborg.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Hitta lediga lager som uthyres i Helsingborg. Söker du lager som uthyres i Helsingborg, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av lokaler eller fastigheter i Helsingborg än lager, använd då sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Helsingborg ligger på Skånes västkust vid Öresunds smalaste del. Helsingborgs hamn är den näst största containerhamnen i landet och har en mycket intensiv färjetrafik. Mellan 2005 och 2015 låg IKEAs huvudkontor i staden.

Värt att veta när du sökerlager i Helsingborg

Sedan IKEA flyttade i från Helsingborg år 2015 finns inte längre några riktigt stora aktörer som dominerar industrin i staden. Istället är hela industrin uppdelad bland ett stort urval av mindre aktörer. De mest etablerade företagsbranscherna i Helsingborg är i dagsläget kommunikationer, handel, kemi och läkemedel. Den intensivt trafikerade hamnen och det i övrigt goda läget har också givit goda förutsättningar för åkerier och distributionscentraler. Numera går två rederier över Öresund, varav ett har avgångar alla tider på dygnet.


Hitta lager att hyra i Helsingborg

Letar du efter lager att hyra i Helsingborg? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lager som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  lager att hyra i Helsingborg som passar dig. Du kan se alla de aktuella lager att hyra i Helsingborg på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lager att hyra i Helsingborg, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lager att hyra i Helsingborg

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lager att hyra i Helsingborg. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lager att hyra i Helsingborg som matchar dina sökkriterier.