Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontorslokaler för uthyrning i Västerås

Du har sökt efter Kontorslokaler som uthyres i Västerås.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Kontorslokaler som uthyres i Västerås.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Hitta lediga kontorslokaler som uthyres i Västerås. Söker du kontor som uthyres i Västerås, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av lokaler eller fastigheter i Västerås än kontorslokaler, använd då sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Västerås har en stark tradition av företagande och entreprenörskap och många av landets största företag såsom ICA, H&M, samt två av Europas största elektrifieringsföretag, Asea och Svenska Metallverken, har grundats just här. Basen för stadens näringsliv är idag den högteknologiska exportindustrin.


Värt att veta när du sökerkontor i Västerås

Som Sveriges femte största tätort och en stad med tradition av entreprenörsanda har Västerås kommit att etableras som en ledande plats för svenska företagare. Idag är de största arbetsgivarna i staden bland annat elkraft- och automationsteknikskoncernen ABB, ICA, Bombardier Transportation, och Seco Tools. Det geografiska läget endast 10 mil västnordväst och Stockholm gör Västerås än mer attraktivt för företagare. Näringslivet i staden har rört sig bort från industri och domineras framför allt idag av data- och elektronikföretagshandel, grafisk industri och handel.


Hitta kontor att hyra i Västerås

Letar du efter kontor att hyra i Västerås? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontorslokaler som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontorslokaler att hyra i Västerås som passar dig. Du kan se alla de aktuella kontor att hyra i Västerås på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontor att hyra i Västerås, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya kontor att hyra i Västerås

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontor att hyra i Västerås. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontor att hyra i Västerås som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Västerås?

I Västerås hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Västerås baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Västmanland kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Västerås?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i [CITY_NAME ] .

Hur mycket kostar ett lokal i Västerås?

Priset på ett lokal i Västerås beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Västerås.