Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontorslokaler för uthyrning i Stockholm Kungsholmen

Du har sökt efter Kontorslokaler som uthyres i Stockholm Kungsholmen. Mer info om kontorslokaler för uthyrning i Stockholm Kungsholmen.
Du har sökt efter Kontorslokaler som uthyres i Stockholm Kungsholmen. Mer info om kontorslokaler för uthyrning i Stockholm Kungsholmen.

Värt att veta när du sökerkontor i Stockholm Kungsholmen

Kungsholmen är indelad i fem mindre stadsdelar, beståendes av Kungsholmen, Marieberg, Fredhäll, Kristineberg och Stadshagen som tillsammans utgör ett av Stockholms mest populära bostadsområden. Ön, som i princip var obebyggd fram till 1700-talet, började ta sin nuvarande form först i slutet av 1800-talet. Det var under denna period som den nuvarande stadsplanen över Kungsholmen antogs och området som vi känner det idag började ta form. Mycket har dock hänt genom åren och Kungsholmen är än idag ett växande stadsdelsområde som fortsätter att erbjuda nya områden i eftertraktade omgivningar. Det har till exempel på senare år växt fram ett område mellan Kristineberg och Stadshagen nere vid Ulvsundasjön som fått namnet Hornsbergs strand – ett modernt bostadsområde som präglas av socialt liv längs med klipporna och strandpromenaden. Det har även blivit populärt bland kungsholmsborna att fortsätta strandpromenaden runt hela ön för att sedan avsluta med en brunch eller fika på någon av de många restauranger och caféer i området. Kungsholmens utveckling har karaktäriserats av en en blandning av kvarterskänsla och stadsprofil – där främst Hantverkargatan och Fleminggatan är de framstående gatorna i området. Här finns någonting för alla i form av butiker, restauranger, barer och mycket mer. Om sommaren finns det också flera ställen på Kungsholmen där man kan ta sig ett svalkande dopp i Mälaren, som exempelvis Rålambshovsparken eller från klipporna vid Fredhällsbadet.


Hitta kontor att hyra i Stockholm Kungsholmen

Letar du efter kontor att hyra i Stockholm Kungsholmen? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontorslokaler som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontorslokaler att hyra i Stockholm Kungsholmen som passar dig. Du kan se alla de aktuella kontor att hyra i Stockholm Kungsholmen på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontor att hyra i Stockholm Kungsholmen, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya kontor att hyra i Stockholm Kungsholmen

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontor att hyra i Stockholm Kungsholmen. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontor att hyra i Stockholm Kungsholmen som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Stockholm Kungsholmen?

I Stockholm Kungsholmen hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Stockholm Kungsholmen baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Stockholm Kungsholmen kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Stockholm Kungsholmen?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Stockholm Kungsholmen.

Hur mycket kostar ett lokal i Stockholm Kungsholmen?

Priset på ett lokal i Stockholm Kungsholmen beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Stockholm Kungsholmen.