Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontorslokaler för uthyrning i Helsingborg

Du har sökt efter Kontorslokaler som uthyres i Helsingborg. Mer info om kontorslokaler för uthyrning i Helsingborg.
Du har sökt efter Kontorslokaler som uthyres i Helsingborg. Mer info om kontorslokaler för uthyrning i Helsingborg.

Hitta lediga kontorslokaler som uthyres i Helsingborg. Söker du kontor som uthyres i Helsingborg, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av lokaler eller fastigheter i Helsingborg än kontorslokaler, använd då sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Helsingborg ligger på Skånes västkust vid Öresunds smalaste del. Helsingborgs hamn är den näst största containerhamnen i landet och har en mycket intensiv färjetrafik. Mellan 2005 och 2015 låg IKEAs huvudkontor i staden.


Värt att veta när du sökerkontor i Helsingborg

Sedan IKEA flyttade i från Helsingborg år 2015 finns inte längre några riktigt stora aktörer som dominerar industrin i staden. Istället är hela industrin uppdelad bland ett stort urval av mindre aktörer. De mest etablerade företagsbranscherna i Helsingborg är i dagsläget kommunikationer, handel, kemi och läkemedel. Den intensivt trafikerade hamnen och det i övrigt goda läget har också givit goda förutsättningar för åkerier och distributionscentraler. Numera går två rederier över Öresund, varav ett har avgångar alla tider på dygnet.


Hitta kontor att hyra i Helsingborg

Letar du efter kontor att hyra i Helsingborg? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontorslokaler som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontorslokaler att hyra i Helsingborg som passar dig. Du kan se alla de aktuella kontor att hyra i Helsingborg på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontor att hyra i Helsingborg, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya kontor att hyra i Helsingborg

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontor att hyra i Helsingborg. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontor att hyra i Helsingborg som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Helsingborg?

I Helsingborg hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Helsingborg baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Helsingborg kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Helsingborg?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Helsingborg.

Hur mycket kostar ett lokal i Helsingborg?

Priset på ett lokal i Helsingborg beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Helsingborg.