Rapportera fejlHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Kontor för uthyrning, Malmö Centrum

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
FÅ MER INFO OM LOKALEN
  • 285073
  • Kontor
  • 300 m2

300 m2 kontor för uthyrning i Malmö Centrum

Hyr en effektiv och ljus kontorslokal i centrala Malmö med garage i fastigheten
På bästa läge i Malmö finner du lokaler som erbjuder fönster i två väderstreck vilket bidrar till en ljus och kreativ arbetsmiljö.


Du finner smarta och väldisponerade
kvadratmeter som till största del erbjuder arbete i kontorslandskap i lokalen om 498 kvm medan mer cellkontor i lokalen om 300 kvm. Det finns även möjlighet till att slå upp mellan lokalerna och få hyra hela plan 4 om ca 800kvm. Det finns generöst med mötes- och konferensrum samt förvaringsutrymme i båda lokalerna.


Välkommen att höra av dig för mer information eller en visning till Martina Barisic, [xxxxx]
Om fastigheten
Detta är ett område med liv och rörelse – Malmö city precis utanför porten. Trevliga promenadstråk och service ligger på korta gångavstånd, och allt från bankkontor och postombud till kaféer, restauranger och livsmedelsbutiker finns inom räckhåll.
Service
Det centrala läget ger dig en inspirerande miljö och närhet till det mesta: Runt hörnet hittar du Malmös stadskärna med flera populära shoppingkvarter, som till exempel exklusiva Baltzarhuset och även Hansa-gallerian med ett stort utbud av välkända varumärken. Nästan lika nära ligger pittoreska Lilla torg med sprudlande folkliv, fina restauranger och mindre hantverksbutiker.
Kommunikationer
På bara några minuters gångavstånd finns centralstationen med tåg-och bussförbindelser till hela regionen. Alldeles runt hörnet finns även en station för Malmö stads hyrcykelsystem, Malmö By Bike, som gör det enkelt och smidigt att transportera sig inom staden.
Läs mer om fastigheten

Denna lokal ligger i Malmö - klicka här för mer info.