Rapportera fejlHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Kontor för uthyrning, Malmö Centrum

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 284206
  • Kontor
  • 58 m2

58 m2 kontor för uthyrning i Malmö Centrum

Perfekt lokal för det lilla företaget som vill synas mitt i city.
En perfekt lokal för det lilla eller kanske nystartade företaget som vill synas mitt i stan. Lokalen är ljus och luftig och ligger i lungt läge mot gården. I området finns flera vårdföretag, tandläkare och kliniker.
Nu har vi en mindre kontorslokal för det lilla företaget ledigt mitt i city. Lokalen består av en öppen yta för reception eller väntrum samt två kontorsrum. I lokalen finns även ett mindre pentry samt toalett och förråd.
Om fastigheten
Detta är ett område med liv och rörelse – Malmö city precis utanför porten. Trevliga promenadstråk och service ligger på korta gångavstånd, och allt från bankkontor och postombud till kaféer, restauranger och livsmedelsbutiker finns inom räckhåll.
Service
Det centrala läget ger dig en inspirerande miljö och närhet till det mesta: Runt hörnet hittar du Malmös stadskärna med flera populära shoppingkvarter, som till exempel exklusiva Baltzarhuset och även Hansa-gallerian med ett stort utbud av välkända varumärken. Nästan lika nära ligger pittoreska Lilla torg med sprudlande folkliv, fina restauranger och mindre hantverksbutiker.
Kommunikationer
På bara några minuters gångavstånd finns centralstationen med tåg-och bussförbindelser till hela regionen. Alldeles runt hörnet finns även en station för Malmö stads hyrcykelsystem, Malmö By Bike, som gör det enkelt och smidigt att transportera sig inom staden.
Läs mer om fastigheten

Denna lokal ligger i Malmö - klicka här för mer info.