Rapportera fejlHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Kontor för uthyrning, Malmö Centrum

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 157317
  • Kontor
  • 270 m2
  • Inte angivet
  • Rapportera fejl

270 m2 kontor för uthyrning i Malmö Centrum

Ljust kontor mitt i city med smart och effektiv planlösning
Välkommen till denna fina välplanerade lokal om 270 kvm i centrala Malmö. Lokalen erbjuder fina ytskikt med grå textilmatta i mötesrummen och loungeytorna. I övriga lokalen finner vi parkettgolv, ett rymligt kök med köksö och två fina helkaklade WC samt en HWC. Ett praktiskt förrådsutrymme som kan nyttjas till både kopiering och förvaring.

Det finns ett stort rum som kan med fördel delas in i två mindre rum med en smart vikvägg. Genom detta kan man nyttja ytan på bästa sätt utifrån verksamhetes behov.

Varmt välkomna att ta en kontakt på [xxxxx] för inbokning av visning!
Om fastigheten
Utanför dörren finner vi Malmös stadskärna och det är aldrig långt till liv och rörelse, promenadstråk eller service när ni behöver det. Trevliga shoppinggator, Lilla Torg med caféer och restauranger – allt finns en kort promenad bort.
Service
Det centrala läget ger dig en inspirerande miljö och närhet till det mesta: Runt hörnet hittar du Malmös stadskärna med flera populära shoppingkvarter, som till exempel exklusiva Baltzarhuset och även Hansa-gallerian med ett stort utbud av välkända varumärken. Nästan lika nära ligger pittoreska Lilla torg med sprudlande folkliv, fina restauranger och mindre hantverksbutiker.
Kommunikationer
På några minuters gångavstånd når man Centralstationen med tåg- och bussförbindelser till hela regionen och vidare. Behöver ni egen transport så finns möjlighet till såväl cykelparkering som bilgarage i fastigheten, och runt hörnet hittar ni hyrcyklar från Malmö by Bike.
Läs mer om fastigheten