Rapportera fejlHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Kontor för uthyrning, Sundbyberg

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 284689
  • Kontor
  • 1 350 m2
  • Rapportera fejl

1350 m2 kontor för uthyrning i Sundbyberg

Hyr modern, ljus och flexibel lokal med fem meter i takhöjd
Nu finns möjligheten att hyra en modern, ljus och flexibel kontorslokal med fem meter i takhöjd mitt i centrala Sundbyberg!

Lokalen ligger på plan 4 vilket är högst upp i fastigheten. Ljus och fin lokal med högt i tak och fina industrifönster.

Fastigheten har en större takterrass med vy över Fabriksparken och tillhörande mötesrum och pentry som enbart Kronofogden och hyresgästen till denna lokalen får nyttja.

[xxxxx] 1 är belägen i vårt område Fabriksparken som håller på att växa fram och där vi har fina restaurangaktörer som Tareq Taylor och Paul Svensson och en precis nyöppnad vinbar.

Cykelparkering i anslutning till fastigheten och möjlighet till garageplats och utomhusparkering.
Om fastigheten
Centralt läge med närhet till både E4 och E18, vilket ger enkel access till Bromma och Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city.

Sundbyberg kallas också "staden i staden". Allt fler upptäcker att Sundbyberg är ett attraktivt kontorsområde som idag efterfrågas av många service-, kunskaps-, IT- och telekomföretag.
Service
I Sundbyberg finns all tänkbar service som till exempel bank, post, mataffär, varuhus, restauranger och gym. Mitt över gatan finns Signalfabriken som inrymmer både handel, kontor och bostäder.
Kommunikationer
Med de kommunala trafikmedlen tar du dig på ca 10 minuter från Stockholms central. Tvärbanan stannar precis vid fastigheten och det är nära till pendeltåg, tunnelbana, fjärrtåg, bussar, samt Flygbussarna tilll både Arlanda och Bromma.
Läs mer om fastigheten

Denna lokal ligger i Sundbyberg - klicka här för mer info.