Rapportera

Kontor för uthyrning, Stockholm Söderort, Vretensborgsvägen

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 210775
  • Kontor
  • 90 m2
  • https://process.fasad.eu/rimage.php?url=https%3A%2F%2Fimages03.fasad.eu%2F519%2F400372%2F1376351%2Fhighres%2F12613857.jpg&i=1&m=strict&w=452&h=315

90 m2 kontor för uthyrning i Stockholm Söderort

Med Cykelavstånd till city och en strålande genväg till Midsommarkransens T-banan ligger detta ljusa kontor.
Cirka 90 kvadratmeter fördelas mellan tre fina kontorsrum med god volym, ett stort pentry med matplats, en välkomnande hall med förvaringsutrymmen och wc-rum med dusch.
Kanonläge i grönskande område med parkeringar på fastighetens gård, dessutom är det gångavstånd till all tänkbar service och kommunikationer.

Underbara detaljer från 40-talets flotta tidsepok pryder byggnaden och dess utrymmen. Detta kontor är ljust kontor med god volym för mellan ca 3-6 arbetsplatser. Två lättpromenerade trappor utan hiss.

Under 40- talet fokuserade byggherrarna på hållbara och tidlösa ytor med mycket ljus. Denna byggnad är inget undantag utan pryds av många fina detaljer såsom stora fönsterpartier, svensk marmor, originalräcken, glaspartier och en ljuv karaktär.

Rak och fin hall med plats för allehanda kontorsmaterial, på hyllplan eller bänkar. Tre ljusa kontorsrum för 1-2 arbetsplatser vardera. Stort wc-rum med dusch och plats för tvättmaskin. I lokalens mitt ligger pentryt med all tänkbar utrustning och plats för lunchgrupp.

Sammantaget ett riktigt bra kontor som badar i 40-talets ljuva vingslag, naturligtvis kan lokalen anpassas efter din verksamhets behov.

ALLMÄNT OM BYGGNADEN:
Huvudbyggnad i tre plan samt helt källarplan. Vidbyggd lager- och industridel i tre plan jämte souterräng och inredd vind. Delvis värmeisolerad sidobyggnad och längsgående lastkaj under tak. Stor lagerdel mellan byggnadskropparna och ett antal körbara portentréer. Lokalerna består i huvudsak av kontor, lager och logistik. Kontoren är ljusa och flexibla med dåtidens generösa fönsterpartier. Lager och logistikdelen är väl anpassade för smidiga transporter till och från lokalerna.

Denna lokal ligger i Stockholm - klicka här för mer info.