Rapportera

Kontor för uthyrning, Stockholm Innerstad

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
FÅ MER INFO OM LOKALEN!
  • 214384
  • Kontor
  • 190 m2

190 m2 kontor för uthyrning i Stockholm Innerstad

När cityläget är viktigare än utsikten
Kan du inte komma till oss, kommer vi till dig! Hör av dig om du vill ha en digital visning.

Mer centralt blir det inte i city. Här på
[xxxxx], erbjuds en kontorslokal med ett populärt och representativt läge med mycket god standard - miljöcertiferad: Miljöbyggnad Brons. Lokalen har ett modernt pentry och stavlimmad ekparkett. Alla hyresgäster har tillgång till Coworkingytan Verkstan, dusch- och omklädningsrum samt stor cykelparkering med pump.
I kvarteret finns all tänkbar service med närhet till såväl NK och Sture- och Moodgallerian som till stora varumärkeskedjor, restauranger, kaféer, apotek och systembolag.
Om fastigheten
Kvarteret Jericho ligger mitt i centrala Stockholm, mellan Stureplan, Kungsträdgården och Hötorget.
Service
Fastigheten har en innergård med stor cykelparkering, där även fastighetens dusch- och omklädningsrum är beläget. I kvarteret finns all tänkbar service med närhet till såväl NK och Sturegallerian som till stora varumärkeskedjor, restauranger, kaféer, apotek och systembolag. På Jakobsbergsgatan ligger även Mood-gallerian med sitt rika utbud av butiker, restauranger och kaféer.
Kommunikationer
Nära till tunnelbanans stationer Östermalmstorg och Hötorget (röda och gröna linjen) samt innerstadsbussar. Promenadavstånd till Stockholms Central med fjärrtåg, pendeltåg, Arlanda Express och flygbussar.
Läs mer om fastigheten

Denna lokal ligger i Stockholm - klicka här för mer info.