Rapportera

Kontor för uthyrning, Stockholm Innerstad, Klicka här för att se vägnamnJakobsbergsgatan

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 193618
  • Kontor
  • 375 m2

375 m2 kontor för uthyrning i Stockholm Innerstad

Hyr modernt kontor högst upp i fastigheten, granne med MOOD-gallerian
Hyr ett modernt kontor mitt i Stockholm city med bästa läge. Läget högt upp i fastigheten ger ett fint ljusinsläpp. Det moderna pentry/loungedelen är belägen mitt i lokalen där även entrén är till lokalen. där det går bra att samla personal för möten.
Ett eget våningsplan blir nu ledigt på Stockholms bästa kontorsadress. Högst upp i huset erbjuds nästa kund 375 fräscha kvadratmeter fördelade på en välkomnande entré med mötesdel, ett stort kontorslandskap och pentry med plats för lunch eller sammankomster och event. Dessutom finns hiss direkt till den attraktiva gården med lunchmöblemang och boulebana samt möjlighet till två entréer. Till det företag som söker vindskaraktär i kombination med bra moderna ytskikt och glaspartier samt stora spröjsade fönster med rejält ljusinsläpp säger vi: Välkomna hem!
Om fastigheten
[xxxxx] ligger i hjärtat av centrala Stockholm, mittemellan Kungsgatan, Stureplan, Kungsträdgården och Hötorget. I entréplan bygger vi just nu en Co-working-miljö för våra hyresgäster. Denna kommer stå klar i början av januari 2020. Fastigheten har två innergårdar. Den ena med boulebana och trädgårdsmöbler och den andra med en stor cykelparkering med anslutande dusch- och omklädningsrum för husets hyresgäster.
Service
I kvarteret finns all tänkbar service och kommers med närhet till såväl NK och Sturegallerian som till stora varumärkeskedjor, restauranger, kaféer, apotek och systembolag. Spännande grannar är även Mood-gallerian och Epicenter.
Kommunikationer
Kvarteret ligger mittemellan tunnelbanestationerna Östermalmstorg (röd linje) och Hötorget (grön linje). På tio minuters promenadavstånd finns Stockholms Central med tunnelbana, bussar, pendeltåg, fjärrtåg samt Flygbussarna och Arlanda Express.
Läs mer om fastigheten

Denna lokal ligger i Stockholm - klicka här för mer info...