Ändra sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontorslokaler för uthyrning i Stockholm Gärdet/Djurgården

Du har sökt efter Kontorslokaler som uthyres i Stockholm Gärdet/Djurgården. Mer info om kontorslokaler för uthyrning i Stockholm Gärdet/Djurgården.
Du har sökt efter Kontorslokaler som uthyres i Stockholm Gärdet/Djurgården. Mer info om kontorslokaler för uthyrning i Stockholm Gärdet/Djurgården.

Värt att veta när du sökerkontor i Stockholm Gärdet/Djurgården

Ön som Djurgården är belägen på hette tidigare Valdemarsön, men idag har namnet på stadsdelen även blivit namnet för själva ön. Stadsdelen angränsar till Östermalm, via Djurgårdsbron, och till Ladugårdsgärdet via Djurgårdsbrunnsvägen samt Lilla sjötullsbron. Djurgården består till största del av stora parker, museer, och ambassader, men här finns även viss stadsbebyggelse i de sydvästra delarna. Den fantastiska naturen kombinerat med ett brett urval av sevärdheter har gjort stadsdelen till en av huvudstadens mest attraktiva och står idag hem till bland annat prins Carl Philip och prinsessan Sofia. Prinsparets bostad heter Villa Solbacken och var tidigare prins Bertils och prinsessan Lilians privata bostad, men testamenterades till Carl Philip när prins Bertil avled 1997. Gränsande till Östermalm i öst och Djurgården i norr ligger stadsdelen Gärdet som fram till 1926 ingick i Östermalm. Förutom flera institutioner och offentliga byggnader ligger även Kungliga Musikhögskolan, Tekniska museet, Sjöhistoriska museet, och Käknästornet i denna stadsdel. Ytan har tidigare använts som militärt övningsfält men har nu kommit att bli ett stort bostadsområde, karakteriserat av tidig funktionalism och stora grönområden. Gärdet ingårtillsammans med Hjorthagen och Östermalm i stadsutvecklingsprojektet Norra Djurgårdsstaden som planerar byggandet av 12 000 nya bostäder och 35 000 nya atbetsplatser. Denna storsatsning mot huvudstadens rådande bostadsbrist har även lett till att Gärdet blivit en allt mer attraktiv stadsdel för såväl företag som privatpersoner.  


Hitta kontor att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården

Letar du efter kontor att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontorslokaler som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontorslokaler att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården som passar dig. Du kan se alla de aktuella kontor att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontor att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya kontor att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontor att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontor att hyra i Stockholm Gärdet/Djurgården som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Stockholm Gärdet/Djurgården?

I Stockholm Gärdet/Djurgården hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Stockholm Gärdet/Djurgården baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Stockholm Gärdet/Djurgården kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Stockholm Gärdet/Djurgården?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Stockholm Gärdet/Djurgården.

Hur mycket kostar ett lokal i Stockholm Gärdet/Djurgården?

Priset på ett lokal i Stockholm Gärdet/Djurgården beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Stockholm Gärdet/Djurgården.