Ändra sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontorslokaler för uthyrning i Lund

Du har sökt efter Kontorslokaler som uthyres i Lund. Mer info om kontorslokaler för uthyrning i Lund.
Du har sökt efter Kontorslokaler som uthyres i Lund. Mer info om kontorslokaler för uthyrning i Lund.

Värt att veta när du sökerkontor i Lund

I denna stad gör sig de medeltida kvarlevorna ständigt påminda. Genom bevarandet av smala- och kullerstensbelagda gator uppmuntras den som väljer cykeln framför bilen, vilket lett till att Lund har bilivit utsedd till Sveriges bästa cykelkommun tre år i rad. De förindustriella influenserna är även mycket tydliga i stadsdelen Jakriborg. I detta nybyggda område är såväl hus som gatunät utformade i medeltida stil fast med moderna inslag. Utöver att vara en kulturell och historisk stad är Lund i framkant inom teknologisk utveckling. Vid den norra avfarten ligger Ideon Science Park som är Sveriges första forskningsby och hem till 290 olika företag med spetskompetens inom allt från informationsteknik till medicinteknik och miljöteknik. I Lund är även den sameuropeiska forskningsanläggningen ESS samt det svenska MAX IV-laboratotiumet för acceleratorfysik stationerade. Lund är en sann kunskapsstad och har varit så i alla tider. Redan år 1085 grundades Katedralskolan vilket innebär att upprättandet av både Nordens allra första lärosäte och senare Nordens första högskola skedde just här. Idag har Lunds universitet 42 000 studenter och är lokaliserat i Lund, Helsingborg och Malmö, och ligger stadigt med på listan över världens 100 bästa universitet. Utöver det är universitetet en stor lokal arbetsgivare med över 7 400 medarbetare. 


Hitta kontor att hyra i Lund

Letar du efter kontor att hyra i Lund? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontorslokaler som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontorslokaler att hyra i Lund som passar dig. Du kan se alla de aktuella kontor att hyra i Lund på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontor att hyra i Lund, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya kontor att hyra i Lund

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontor att hyra i Lund. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontor att hyra i Lund som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Lund?

I Lund hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Lund baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Lund kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Lund?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Lund.

Hur mycket kostar ett lokal i Lund?

Priset på ett lokal i Lund beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Lund.