Ändra sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontorslokaler för uthyrning i Göteborg Örgryte-Härlanda

Du har sökt efter Kontorslokaler som uthyres i Göteborg Örgryte-Härlanda. Mer info om kontorslokaler för uthyrning i Göteborg Örgryte-Härlanda.
Du har sökt efter Kontorslokaler som uthyres i Göteborg Örgryte-Härlanda. Mer info om kontorslokaler för uthyrning i Göteborg Örgryte-Härlanda.

Värt att veta när du sökerkontor i Göteborg Örgryte-Härlanda

Örgryte-Härlanda slogs samman till en gemensam stadsdel i 2011, innan dess var det alltså två separata stadsdelar bland de totalt dåvarande 21 stadsdelarna i Göteborg. Både Örgryte och Härlanda ligger strax öster om stadens mest centrala delar och angränsar till såväl Korsvägen, Liseberg och Svenska mässan. I Örgryte-Härlanda finner man många gamla landshövdingshus och många små bagerier och caféer. Här finns det gott om kultur, där det gamla fängelset har gjorts om till ett centra för kultur och events. Medans Örgryte främst förknippas med sina fina kvarter och med fotbollslaget Örgryte IF förknippas Härlanda ofta med den populära badsjön Härlanda tjärn. Just Härlanda har även en lång historia som åtminstone sträcker sig hela väven tillbaka till 1100-talet, som Härlanda kyrkoruin dateras till. Även Örgrytes historia sträcker sig långt tillbaka i tiden och har anor redan från medeltiden. 1922 förenades socknen med Göteborg och Örgryte blev istället en stadsdel. Örgryte-Härlanda ligger inte långt ifrån stadens mest centrala delar och nås enkelt med offentliga tansporter. Flertalet spårvagns- och busslinjer kör genom området och förstärker bilden av området som ett populärt bostadsområde nära till stan. Här finns även det bland Göteborgarna populära området Delsjön som är ett naturområde i utkanten av Örgryte-Härlanda och lockar många motionsutövare året runt. På sommaren är Delsjön dessutom en populär utflykt bland badsugna Göteborgare.


Hitta kontor att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda

Letar du efter kontor att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontorslokaler som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontorslokaler att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda som passar dig. Du kan se alla de aktuella kontor att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontor att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya kontor att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontor att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontor att hyra i Göteborg Örgryte-Härlanda som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Göteborg Örgryte-Härlanda?

I Göteborg Örgryte-Härlanda hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Göteborg Örgryte-Härlanda baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Göteborg Örgryte-Härlanda kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Göteborg Örgryte-Härlanda?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Göteborg Örgryte-Härlanda.

Hur mycket kostar ett lokal i Göteborg Örgryte-Härlanda?

Priset på ett lokal i Göteborg Örgryte-Härlanda beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Göteborg Örgryte-Härlanda.