Hyra lokal i Örgryte-Härlanda

Se alla lokaler att hyra i Örgryte-Härlanda nedan. Om du vill hyra lokal i Örgryte-Härlanda har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla lokaler som uthyres i Örgryte-Härlanda i vår databas. Hitta din nya lokal att hyra i Örgryte-Härlanda här. Lycka till! Mer info om att hyra lokaler i Örgryte-Härlanda.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
816 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga lokaler att hyra i Örgryte-Härlanda under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga lokaler att hyra i Örgryte-Härlanda under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lokaler att hyra i Örgryte-Härlanda på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya lokaler i Örgryte-Härlanda som lagts ut för uthyrning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal lokaler i Örgryte-Härlanda som hyrts ut på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga lokaler i Örgryte-Härlanda över tid, samlad statistik över nya lokaler i Örgryte-Härlanda över tid, samlad statistik över uthyrda lokaler i Örgryte-Härlanda över tid.

Datum Alla lokaler att hyra Nya lokaler att hyra Uthyrda lokaler
23. juni 2024 381 0 2
22. juni 2024 383 0 0
21. juni 2024 383 0 13
20. juni 2024 396 0 0
19. juni 2024 396 1 8
18. juni 2024 403 0 3
17. juni 2024 406 0 0
16. juni 2024 406 1 0
15. juni 2024 405 24 25
14. juni 2024 406 20 0
13. juni 2024 386 30 27
12. juni 2024 383 4 12
11. juni 2024 391 0 20
10. juni 2024 411 0 0
9. juni 2024 411 0 2
8. juni 2024 413 0 2
7. juni 2024 415 5 1
6. juni 2024 411 4 7
5. juni 2024 414 2 2
4. juni 2024 414 6 0
3. juni 2024 408 1 3
2. juni 2024 410 4 5
1. juni 2024 411 1 0
31. maj 2024 410 2 1
30. maj 2024 409 1 2
29. maj 2024 410 1 0
28. maj 2024 409 0 3
27. maj 2024 412 0 2
26. maj 2024 414 1 1
25. maj 2024 414 4 4
24. maj 2024 414 1 0

Statistik över lediga lokaler att hyra i Örgryte-Härlanda

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lokaler att hyra i Örgryte-Härlanda. Se också samlad statistik över alla lediga lokaler i Örgryte-Härlanda över tid, samlad statistik över nya lokaler i Örgryte-Härlanda över tid, samlad statistik över uthyrda lokaler i Örgryte-Härlanda över tid.

Totalt
Antal lediga lokaler 804
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal uthyrda lokaler sedan igår 2
Lediga m2 totalt 585 079
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 11 102
Högsta m2-pris 168 000
Lägsta m2-pris 1

Hyra lokal i Örgryte-Härlanda

När du ska hitta lokaler att hyra i Örgryte-Härlanda bör du gå igenom några specifika steg. Du kan se en detaljerad beskrivning av hur du hittar och hyr olika typer av lokaler via våra guider: hyra kontor, hyra butikslokal, hyra lager, hyra industrilokal.

Du bör alltid börja med att definiera dina krav och behov för din nya verksamhetslokal. Därefter bör du undersöka den aktuella marknaden för lediga lokaler.

Du kan få en översikt över lokaler att hyra i Örgryte-Härlanda via Verksamhetslokaler.se, som samlar lediga lokaler i Sverige. På Verksamhetslokaler.se kan du enkelt filtrera efter storlek, pris och läge och skapa sökagenter för lokaler att hyra som informerar dig om nya kommersiella lokaler som matchar dina kriterier. Detta sparar tid och ger dig möjlighet att snabbt kontakta hyresvärdar som har intressanta lokaler. När du har identifierat intressanta företagslokaler på marknaden kan du kontakta hyresvärdarna eller fastighetsmäklarna för att arrangera en visning.

Det finns olika typer av kommersiella lokaler:

Hyra kontor i Örgryte-Härlanda

Kontorslokaler är lokaler som typiskt används för skrivbordsarbete och administration. Läs mer om att hyra kontor i Örgryte-Härlanda genom att klicka på länken.

Hyra butikslokal i Örgryte-Härlanda

Butikslokaler är lokaler som typiskt används för att sälja varor direkt till kunder från gatan. Läs mer om att hyra butikslokal i Örgryte-Härlanda genom att klicka på länken.

Hyra lager i Örgryte-Härlanda

Lagerlokaler är lokaler som typiskt används för att förvara varor tills de skickas till kunder eller butiker. Läs mer om att hyra lager i Örgryte-Härlanda genom att klicka på länken.

Hyra industrilokal i Örgryte-Härlanda

En industrilokal eller en verkstadslokal är en lokal som typiskt används för att producera eller reparera varor. Läs mer om att hyra industrilokal i Örgryte-Härlanda genom att klicka på länken.

Hyra klinik i Örgryte-Härlanda

En klinik är en lokal som typiskt används för medicinska- eller skönhetstjänster. Läs mer om att hyra klinik i Örgryte-Härlanda genom att klicka på länken.

Hyra restaurang i Örgryte-Härlanda

En restaurang är en lokal som vanligtvis används för att servera gäster. Läs mer om att hyra restaurang i Örgryte-Härlanda genom att klicka på länken.

Kontorshotell i Örgryte-Härlanda

Ett kontorshotell är en typ av lokal som vanligtvis består av flera kontorsplatser och/eller kontorsrum som hyrs ut till många olika företag. Läs mer om kontorshotell i Örgryte-Härlanda genom att klicka på länken.

Hitta en billig lokal att hyra i Örgryte-Härlanda

Om du vill hitta ett billig lokal i Örgryte-Härlanda är det viktigt att utforska så många alternativ som möjligt. Detta kan uppnås genom att kontakta så många hyresvärdar som möjligt och ordna visningar av de olika lokalerna.

Efter att ha mottagit de olika hyresvärdarnas prisförslag, bör du förhandla priset genom att komma med ditt eget prisförslag. Genom att ha flera kommersiella lokaler och hyresvärdar i åtanke ökar du chanserna att hitta en hyresvärd som är villig att erbjuda ett pris som passar din budget.

Kom ihåg att priset du får också handlar om utbud och efterfrågan. Genom att välja ett område med många lediga lokaler kan du också på så sätt öka sannolikheten att få ett lågt pris.

Hyr lokal i Örgryte-Härlanda med rätt storlek och inredning

När du väljer din nya lokal i Örgryte-Härlanda är det viktigt att du säkerställer att den uppfyller både dina nuvarande och framtida behov. Lokalen bör alltså vara tillräckligt stort för de aktiviteter du har idag och de aktiviteter du förväntar dig inom den närmaste framtiden.

Det är viktigt att du är medveten om att inredningen och planlösningen kan ha stor betydelse för vilken lokal som kan uppfylla dina behov. Även om en lokal kan verka för liten kan du ofta med rätt inredning optimera användningen av lokalen.

Du kan läsa mer om hur man inreder sin kommersiella lokal optimalt via dessa guider: Inredningsguide för kontor, inredningsguide för butikslokal, inredningsguide för lager och inredningsguide för industrilokal.

Flytten till en ny lokal i Örgryte-Härlanda

När du har hyrt en ny kommersiell lokal i Örgryte-Härlanda kommer du i en snar framtid att flytta in i den nya lokalen. Det är viktigt att du organiserar själva flytten från den ena lokalen till den andra på ett optimalt sätt. Det är avgörande att du fokuserar på alla aspekter av flytten.

Flyttprocessen varierar mycket beroende på om du flyttar kontor, lager, industrilokal eller butik. Vi har utvecklat en rad guider som riktar sig till flytt till olika typer av lokaler, som du kan läsa här: Flyttguide: kontorslokaler, Flyttguide: lagerlokaler, Flyttguide: industrilokaler och Flyttguide: butikslokal.

Ska du hyra ut lokal i Örgryte-Härlanda?

Om du har lediga lokaler i Örgryte-Härlanda kan du hitta potentiella hyresgäster genom Verksamhetslokaler.se, som en onlineplattform för lokaluthyrning. Vi används av fastighetsbolag, förvaltare, företagsmäklare och privata hyresvärdar som söker lämpliga hyresgäster för deras kommersiella lokaler.

Med en databas på över 40.000 registrerade användare och ett stort antal dagliga besökare som vill hyra lokal, kan du genom att annonsera dina lediga verksamhetslokaler nå ut till en bred målgrupp av potentiella hyresgäster.

Du kan skapa en annons för dina lokaler i Örgryte-Härlanda eller söka hyresgäster direkt på vår hemsida. Du är också välkommen att kontakta oss via mail på vip@verksamhetslokaler.se för mer information eller hjälp.

Du kan läsa mer om de steg du vanligtvis behöver genomföra när ska hyra ut lokal i denna guide: 10 enkla steg till att framgångsrikt hyra ut lokal.

Värt att veta när du vill hyra lokal i Örgryte-Härlanda

Örgryte-Härlanda slogs samman till en gemensam stadsdel i 2011, innan dess var det alltså två separata stadsdelar bland de totalt dåvarande 21 stadsdelarna i Göteborg. Både Örgryte och Härlanda ligger strax öster om stadens mest centrala delar och angränsar till såväl Korsvägen, Liseberg och Svenska mässan. I Örgryte-Härlanda finner man många gamla landshövdingshus och många små bagerier och caféer. Här finns det gott om kultur, där det gamla fängelset har gjorts om till ett centra för kultur och events. Medans Örgryte främst förknippas med sina fina kvarter och med fotbollslaget Örgryte IF förknippas Härlanda ofta med den populära badsjön Härlanda tjärn. Just Härlanda har även en lång historia som åtminstone sträcker sig hela väven tillbaka till 1100-talet, som Härlanda kyrkoruin dateras till. Även Örgrytes historia sträcker sig långt tillbaka i tiden och har anor redan från medeltiden. 1922 förenades socknen med Göteborg och Örgryte blev istället en stadsdel. Örgryte-Härlanda ligger inte långt ifrån stadens mest centrala delar och nås enkelt med offentliga tansporter. Flertalet spårvagns- och busslinjer kör genom området och förstärker bilden av området som ett populärt bostadsområde nära till stan. Här finns även det bland Göteborgarna populära området Delsjön som är ett naturområde i utkanten av Örgryte-Härlanda och lockar många motionsutövare året runt. På sommaren är Delsjön dessutom en populär utflykt bland badsugna Göteborgare.