Fastighet till salu på Östermalm

Nedan kan du se investeringsfastigheter till salu på Östermalm och kommersiella fastigheter till salu på Östermalm. Tryck på den investeringsfastighet till salu på Östermalm eller den kommersiella fastighet till salu på Östermalm som du vill ha mer info om. Hitta dina nästa investeringsfastigheter till salu på Östermalm nedan. Lycka till! Mer info om investeringsfastigheter och kommersiella fastigheter på Östermalm.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
41 fastigheter hittade
Visa på karta Visa som lista
1 2 3

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga lokaler till salu på Östermalm under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga kommersiella fastigheter till salu i Östermalm under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet kommersiella fastigheter till salu i Östermalm på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya kommersiella fastigheter i Östermalm som lagts ut till försäljning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal kommersiella fastigheter i Östermalm som sålts på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga kommersiella fastigheter till salu i Östermalm över tid, samlad statistik över nya kommersiella fastigheter till salu i Östermalm över tid, samlad statistik över sålda kommersiella fastigheter i Östermalm över tid.

Datum Alla fastigheter till salu Nya fastigheter till salu Sålda fastigheter
22. juli 2024 20 0 0
21. juli 2024 20 0 1
20. juli 2024 21 0 1
19. juli 2024 22 0 0
18. juli 2024 22 0 0
17. juli 2024 22 0 0
16. juli 2024 22 0 0
15. juli 2024 22 0 0
14. juli 2024 22 0 0
13. juli 2024 22 0 0
12. juli 2024 22 0 0
11. juli 2024 22 0 0
10. juli 2024 22 0 0
9. juli 2024 22 3 0
8. juli 2024 19 0 3
7. juli 2024 22 0 0
6. juli 2024 22 0 0
5. juli 2024 22 2 2
4. juli 2024 22 1 0
3. juli 2024 21 0 1
2. juli 2024 22 1 1
1. juli 2024 22 1 0
30. juni 2024 21 0 0
29. juni 2024 21 0 0
28. juni 2024 21 0 1
27. juni 2024 22 0 0
26. juni 2024 22 1 1
25. juni 2024 22 2 1
24. juni 2024 21 0 0
23. juni 2024 21 0 0
22. juni 2024 21 0 0

Statistik över lediga lokaler till salu på Östermalm

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av kommersiella fastigheter till salu i Östermalm. Se också samlad statistik över alla lediga kommersiella fastigheter till salu i Östermalm över tid, samlad statistik över nya kommersiella fastigheter till salu i Östermalm över tid, samlad statistik över sålda kommersiella fastigheter i Östermalm över tid.

Totalt
Antal lediga lokaler 41
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal sålda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 3 853
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 7 962

Kommersiella fastigheter till salu på Östermalm

Det finns kommersiella fastigheter till salu på många platser i Sverige. Om du letar efter en kommersiell fastighet till salu på Östermalm, så finns det många möjligheter. Du kan hitta kommersiella fastigheter och fastighetsinvestering på Östermalm i alla storlekar och prisklasser. Det kan vara en bra investering att köpa en investeringsfastighet, eftersom det kan ge dig möjlighet att hyra ut till andra företag och därmed tjäna pengar på din investering. Uthyrning av kommersiella fastigheter kan vara väldigt lönsamt.

Innan du köper en kommersiell fastighet är det viktigt att du undersöker avkastningen, risken och fastighetens belägenheten - kom ihåg att få all relevant information från säljaren och rådgivaren. Det är också viktigt att du överväger alla ledande fastighetsinvesteringar, så att du kan få ut det mesta av din investering. Det är även viktigt att du har en god förståelse för de lokala marknadsförhållandena. Det är också viktigt att du har en god förståelse för de lagstiftningen på området. Slutligen är det viktigt att du har en god förståelse för de ekonomiska villkoren.

Läs mer om kommersiella fastigheter i guiden: Köp kommersiell fastighet: En kort guide i 10 steg.

En kommersiell fastighet är, som namnet också antyder, ett utrymme som kan användas för kommersiella ändamål, det vill säga för företag. Det finns kommersiella fastigheter överallt i Sverige och det finns många olika typer av fastigheter till salu, inklusive:

Kontorsfastigheter till salu på Östermalm

Kontorsfastighet är en fastighet som vanligtvis används för skrivbordsarbete och administrativt arbete. Läs mer om kontorsfastigheter till salu på Östermalm genom att klicka på länken.

Butiker till salu på Östermalm

Butikslokaler är lokaler som vanligtvis används för att sälja varor och har kunder som direkt kommer in från gatan. Läs mer om butiker till salu på Östermalm genom att klicka på länken.

Lagerlokal till salu på Östermalm

Lagerlokaler är lokaler som vanligtvis används för att förvara varor tills de skickas till kunder eller skickas ut till butiker osv. Läs mer om lagerlokaler till salu på Östermalm genom att klicka på länken.

Industrifastigheter till salu på Östermalm

Industrifastighet är en fastighet som vanligtvis används för att producera eller reparera varor. Läs mer om industrifastigheter till salu på Östermalm genom att klicka på länken.

Restauranger till salu på Östermalm

En restaurang är en lokal som vanligtvis används för att servera mat till gäster. Läs mer om restauranger till salu på Östermalm genom att klicka på länken.

Fastighetsinvestering på Östermalm

Det är en ofta bra affärsmodell att investera i och köpa, utveckla och hyra ut kommersiella fastigheter. När du köper kommersiella fastigheter är det dock viktigt att du är beredd att utveckla byggnaderna och fastigheten så att du kan få ut den optimala hyran från din kommande hyresgäst.

Det finns många fördelar med att investera i en investeringsfastighet. Först och främst är det en stabil investering eftersom fastighetspriserna ofta stiger över tiden. Det ger dig möjlighet att uppnå en passiv inkomst eftersom du kan hyra ut fastigheten och få en månatlig avkastning. Dessutom kan du också uppnå skattefördelar, eftersom du kan dra av kostnader för underhåll och reparationer i skatten. Slutligen kan du också få en god avkastning på din investering när du säljer.

Läs mer om fastighetsinvestering i guiden Köp och försäljning av investeringsfastigheter: En guide.

Hur hittar man kommersiella fastigheter på Östermalm?

Processen med att hitta och köpa kommersiella fastigheter går vanligtvis genom flera steg. Först och främst är det viktigt att du definierar dina krav och behov. Skapa gärna en checklista över dina krav i ett Excel-ark, som du sedan kan kryssa av när du besöker fastigheterna.

Därefter bör du undersöka den aktuella marknaden för investeringsfastigheter på Östermalm och göra en lista över dem du vill besöka.

När du har identifierat de intressanta fastigheterna på marknaden kan du kontakta säljarna eller fastighetsmäklarna för att boka en visning. Under visningen bör du utvärdera om fastigheten uppfyller dina behov och krav och kolla av din kravlista.

Om du vill köpa butiker kan du se en detaljerad beskrivning av hur du hittar och gör när du vill köpa butiksfastigheter via våra guide: Att köpa butik – de 8 viktigaste stegen.

Hitta hyresfastigheter till salu på Östermalm

Det viktigaste steget i sökprocessen är naturligtvis att du får en överblick över vilka kommersiella fastigheter som finns att köpa på marknaden. Denna översikt kan du få via Verksamhetslokaler.se. Översikten hjälper dig att hitta det perfekta fastigheten som uppfyller dina krav på storlek, pris och läge.

Verksamhetslokaler.se ger dig tillgång till ett brett urval av kommersiella fastigheter till salu på Östermalm. Oavsett om du letar efter små verksamhetslokaler, större kommersiella lokaler, delade företagslokaler eller enskilda lokaler, kan du enkelt hitta relevanta lokaler på Verksamhetslokaler.se.

Du kan filtrera din sökning och skapa automatiska sökagenter när du vill köpa lokal på Östermalm, som meddelar om nya lokaler som matchar dina kriterier. Detta sparar tid och ger dig möjlighet att snabbt kontakta säljare när du fattat intresse för en specifik lokal.

Köpa lokal i en väl underhållen fastighet

Det är viktigt att se till att den lokal du köper ligger i en väl underhållen fastighet med en hög standard på fastighetens skick. Det är bland annat viktigt att säkerställa att fastighetens tekniska installationer fungerar bra, inklusive värmesystem, ventilation och VVS. Ett välfungerande och välunderhållet värmesystem och ventilationssystem är avgörande för att skapa en behaglig inomhusmiljö både för anställda och besökare. VVS-installationerna bör också vara i toppskick för att undvika potentiella problem som läckor och vattenskador.

Köpa kommersiella fastigheter med rätt storlek och planlösning

När du väljer dina nya investeringsfastigheter är det viktigt att du ser till att de uppfyller både dina nuvarande och framtida behov. Fastigheten bör alltså vara tillräckligt stor för de aktiviteter du har idag och de aktiviteter du förväntar dig inom den närmaste framtiden.

Det är viktigt att du är medveten om att inredning och planlösning kan ha en stor betydelse för vilken fastighet som kan möta dina behov. Även om en kommersiell fastighet kan verka för liten, kan du ofta med rätt inredning optimera användningen genom att inreda lokalen korrekt.

Du kan läsa mer om hur man inreder sin lokal optimalt via dessa guider: Inredningsguide för kontor, inredningsguide för butikslokal, inredningsguide för lager och inredningsguide för industrilokal.

Hyresfastigheter på Östermalm med rätt arbetsmiljö

Arbetsmiljön kan ha en stor inverkan på medarbetarnas trivsel, produktivitet och allmänna välbefinnande. Här är några viktiga faktorer att tänka på när du väljer lokal ur ett arbetsmiljöperspektiv:

  • Välj en plats som är bekväm för medarbetarna att nå via olika transportmedel. Lätt tillgänglighet kan minska stress och pendlingstid.
  • Välj en arbetsplats med stora fönster och bra konstgjord belysning för att undvika trötthet och belastning på ögonen.
  • Bra ventilation och luftcirkulation är avgörande för att upprätthålla en hälsosam arbetsmiljö. Dålig luftkvalitet kan leda till trötthet och minskad produktivitet.
  • Överväg ljudnivån på arbetsplatsen. Höga ljudnivåer kan vara störande. Isolerande material och ljudabsorberande design kan hjälpa till att minska detta problem.
  • Kontrollera att arbetsplatsen uppfyller säkerhetsstandarder och har nödvändiga åtgärder för nödsituationer.

Att flytta till ny fastighet

När du har köpt en ny lokal på Östermalm kommer en tid då du ska flytta in i den nya lokalen. Det är här mycket viktigt att du organiserar själva flyttprocessen från den ena lokalen till den andra på bästa sätt. Det är avgörande att du fokuserar på alla aspekter av flytten.

Flyttprocessen skiljer sig åt beroende på om du flyttar ett kontor, lager, industrilokal eller butik. Vi har utvecklat en serie guider som riktar sig till flytt av olika typer av lokaler, som du med fördel kan läsa: Flyttguide: Kontorslokaler, Flyttguide: lagerlokaler, Flyttguide: industrilokaler och Flyttguide: Butik.

Försäljning av investeringsfastighet eller kommersiell fastighet på Östermalm med kommersiell mäklare

Har du en investeringsfastighet eller kommersiell fastighet till salu på Östermalm - och funderar du på att använda en kommersiell mäklare? Besök då denna sida: Kommersiell mäklare på Östermalm.

Verksamhetslokaler.se är Sveriges stora online kommersiella mäklare, och vi kan hjälpa dig med köp och försäljning av hyresfastigheter. Du kan läsa mer om användning av kommersiell mäklare när du vill hyra ut lokaler eller sälja en hyresfastighet, i guiden: Att använda kommersiell mäklare - fördelar och nackdelar.