Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Fastighet till salu i Gävleborg

Nedan kan du se investeringsfastigheter till salu i Gävleborg och kommersiella fastigheter till salu i Gävleborg. Tryck på den investeringsfastighet till salu i Gävleborg eller den kommersiella fastighet till salu i Gävleborg som du vill ha mer info om. Hitta dina nästa investeringsfastigheter till salu i Gävleborg nedan. Lycka till! Mer info om investeringsfastigheter och kommersiella fastigheter i Gävleborg.

Få besked om nya kommersiella fastigheter till salu i Gävleborg

25 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista
1 2

Statistik över utvecklingen av lediga lokaler till salu i Gävleborg under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga kommersiella fastigheter till salu i Gävleborg under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet kommersiella fastigheter till salu i Gävleborg på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya kommersiella fastigheter i Gävleborg som lagts ut till försäljning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal kommersiella fastigheter i Gävleborg som sålts på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga kommersiella fastigheter till salu i Gävleborg över tid, samlad statistik över nya kommersiella fastigheter till salu i Gävleborg över tid, samlad statistik över sålda kommersiella fastigheter i Gävleborg över tid.

Datum Alla fastigheter till salu Nya fastigheter till salu Sålda fastigheter
1. oktober 2023 25 0 0
30. september 2023 25 1 0
29. september 2023 24 0 0
28. september 2023 24 1 0
27. september 2023 23 1 0
26. september 2023 22 0 1
25. september 2023 23 0 0
24. september 2023 23 1 1
23. september 2023 23 1 0
22. september 2023 22 1 1
21. september 2023 22 1 0
20. september 2023 21 0 0
19. september 2023 21 0 0
18. september 2023 21 0 1
17. september 2023 22 0 0
16. september 2023 22 0 0
15. september 2023 22 1 0
14. september 2023 21 0 0
13. september 2023 21 0 0
12. september 2023 21 0 0
11. september 2023 21 0 0
10. september 2023 21 0 0
9. september 2023 22 1 1
8. september 2023 22 1 0
7. september 2023 21 1 0
6. september 2023 20 0 0
5. september 2023 20 0 0
4. september 2023 20 0 0
3. september 2023 20 0 0
2. september 2023 20 0 0
1. september 2023 20 1 0

Statistik över lediga lokaler till salu i Gävleborg

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av kommersiella fastigheter till salu i Gävleborg. Se också samlad statistik över alla lediga kommersiella fastigheter till salu i Gävleborg över tid, samlad statistik över nya kommersiella fastigheter till salu i Gävleborg över tid, samlad statistik över sålda kommersiella fastigheter i Gävleborg över tid.

Totalt
Antal lediga lokaler 25
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal sålda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 12 646
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 3 877

Vanliga frågor

Vad är kommersiella fastigheter?

En kommersiell fastighet är, som namnet också antyder, ett utrymme som kan användas för kommersiella ändamål, det vill säga för företag. Det finns kommersiella fastigheter överallt i Sverige och det finns många olika typer av fastigheter till salu, inklusive:

Kontorsfastigheter till salu i Gävleborg

Kontorsfastighet är en fastighet som vanligtvis används för skrivbordsarbete och administrativt arbete. Läs mer om kontorsfastigheter till salu i Gävleborg genom att klicka på länken.

Butiker till salu i Gävleborg

Butikslokaler är lokaler som vanligtvis används för att sälja varor och har kunder som direkt kommer in från gatan. Läs mer om butiker till salu i Gävleborg genom att klicka på länken.

Lagerlokal till salu i Gävleborg

Lagerlokaler är lokaler som vanligtvis används för att förvara varor tills de skickas till kunder eller skickas ut till butiker osv. Läs mer om lagerlokaler till salu i Gävleborg genom att klicka på länken.

Industrifastigheter till salu i Gävleborg

Industrifastighet är en fastighet som vanligtvis används för att producera eller reparera varor. Läs mer om industrifastigheter till salu i Gävleborg genom att klicka på länken.

Restauranger till salu i Gävleborg

En restaurang är en lokal som vanligtvis används för att servera mat till gäster. Läs mer om restauranger till salu i Gävleborg genom att klicka på länken.

Hur hittar man kommersiella fastigheter i Gävleborg?

Processen med att hitta och köpa kommersiella fastigheter går vanligtvis genom flera steg. Först och främst är det viktigt att du definierar dina krav och behov. Skapa gärna en checklista över dina krav i ett Excel-ark, som du sedan kan kryssa av när du besöker fastigheterna.

Därefter bör du undersöka den aktuella marknaden för investeringsfastigheter i Gävleborg och göra en lista över dem du vill besöka.

När du har identifierat de intressanta fastigheterna på marknaden kan du kontakta säljarna eller fastighetsmäklarna för att boka en visning. Under visningen bör du utvärdera om fastigheten uppfyller dina behov och krav och kolla av din kravlista.

Om du vill köpa butiker kan du se en detaljerad beskrivning av hur du hittar och gör när du vill köpa butiksfastigheter via våra guide: Att köpa butik – de 8 viktigaste stegen.

Hitta hyresfastigheter till salu i Gävleborg online

Det viktigaste steget i sökprocessen är naturligtvis att du får en överblick över vilka kommersiella fastigheter som finns att köpa på marknaden. Denna översikt kan du få via Verksamhetslokaler.se. Översikten hjälper dig att hitta det perfekta fastigheten som uppfyller dina krav på storlek, pris och läge.

Verksamhetslokaler.se ger dig tillgång till ett brett urval av kommersiella fastigheter till salu i Gävleborg. Oavsett om du letar efter små verksamhetslokaler, större kommersiella lokaler, delade företagslokaler eller enskilda lokaler, kan du enkelt hitta relevanta lokaler på Verksamhetslokaler.se.

Du kan filtrera din sökning och skapa automatiska sökagenter när du vill köpa lokal i Gävleborg, som meddelar om nya lokaler som matchar dina kriterier. Detta sparar tid och ger dig möjlighet att snabbt kontakta säljare när du fattat intresse för en specifik lokal.

Köpa lokal i en väl underhållen fastighet

Det är viktigt att se till att den lokal du köper ligger i en väl underhållen fastighet med en hög standard på fastighetens skick. Det är bland annat viktigt att säkerställa att fastighetens tekniska installationer fungerar bra, inklusive värmesystem, ventilation och VVS. Ett välfungerande och välunderhållet värmesystem och ventilationssystem är avgörande för att skapa en behaglig inomhusmiljö både för anställda och besökare. VVS-installationerna bör också vara i toppskick för att undvika potentiella problem som läckor och vattenskador.

Köpa kommersiella fastigheter med rätt storlek och planlösning

När du väljer dina nya investeringsfastigheter är det viktigt att du ser till att de uppfyller både dina nuvarande och framtida behov. Fastigheten bör alltså vara tillräckligt stor för de aktiviteter du har idag och de aktiviteter du förväntar dig inom den närmaste framtiden.

Det är viktigt att du är medveten om att inredning och planlösning kan ha en stor betydelse för vilken fastighet som kan möta dina behov. Även om en kommersiell fastighet kan verka för liten, kan du ofta med rätt inredning optimera användningen genom att inreda lokalen korrekt.

Du kan läsa mer om hur man inreder sin lokal optimalt via dessa guider: Inredningsguide för kontor, inredningsguide för butikslokal, inredningsguide för lager och inredningsguide för industrilokal.

Hyresfastigheter i Gävleborg med rätt arbetsmiljö

Arbetsmiljön kan ha en stor inverkan på medarbetarnas trivsel, produktivitet och allmänna välbefinnande. Här är några viktiga faktorer att tänka på när du väljer lokal ur ett arbetsmiljöperspektiv:

  • Välj en plats som är bekväm för medarbetarna att nå via olika transportmedel. Lätt tillgänglighet kan minska stress och pendlingstid.
  • Välj en arbetsplats med stora fönster och bra konstgjord belysning för att undvika trötthet och belastning på ögonen.
  • Bra ventilation och luftcirkulation är avgörande för att upprätthålla en hälsosam arbetsmiljö. Dålig luftkvalitet kan leda till trötthet och minskad produktivitet.
  • Överväg ljudnivån på arbetsplatsen. Höga ljudnivåer kan vara störande. Isolerande material och ljudabsorberande design kan hjälpa till att minska detta problem.
  • Kontrollera att arbetsplatsen uppfyller säkerhetsstandarder och har nödvändiga åtgärder för nödsituationer.

Att flytta till ny fastighet

När du har köpt en ny lokal i Gävleborg kommer en tid då du ska flytta in i den nya lokalen. Det är här mycket viktigt att du organiserar själva flyttprocessen från den ena lokalen till den andra på bästa sätt. Det är avgörande att du fokuserar på alla aspekter av flytten.

Flyttprocessen skiljer sig åt beroende på om du flyttar ett kontor, lager, industrilokal eller butik. Vi har utvecklat en serie guider som riktar sig till flytt av olika typer av lokaler, som du med fördel kan läsa: Flyttguide: Kontorslokaler, Flyttguide: lagerlokaler, Flyttguide: industrilokaler och Flyttguide: Butik.

Har du kommersiella lokaler till salu i Gävleborg?

Har du lediga lokaler i Gävleborg kan du hitta din köpare via Verksamhetslokaler.se, som är en av de ledande onlineplattformerna i Sverige för försäljning av kommersiella fasrigheter. Vi används av en stor del av säljarna, inklusive fastighetsbolag, kommersiella mäklare, privata hyresvärdar m.m.

Verksamhetslokaler.se har en databas med mer än 40.000 användare och besöks varje dag av många nya företag som vill köpa investeringsfastigheter. När du annonserar dina lediga lokaler i Gävleborg på Verksamhetslokaler.se kan du vara säker på att dessa exponeras för ett brett urval av köpare. Våra köpare sträcker sig från nystartade företag och mindre företag till väletablerade företag och kedjor som söker nya platser att etablera sig på.

Om du har kommeriella fastigheter till salu i Gävleborg kan du skapa en annons här. Du kan också aktivt söka efter potentiella köpare i Gävleborg här. Dessutom är du mer än välkommen att kontakta oss via mail på vip@verksamhetslokaler.se för en dialog. Vi är också redo att hjälpa dig med strategiska råd, till exempel angående prissättning och krav på framtida köpare.

Har du butiker till salu i Gävleborg har vi skapat denna guide som beskriver processen från A-Ö för dig: 10 enkla steg till att framgångsrikt sälja en butik.