Hyra restaurang i Stockholms län

Se alla restauranglokaler att hyra i Stockholms län nedan. Om du vill hyra café i Stockholms län eller hyra restaurang i Stockholms län har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla restauranger att hyra i Stockholms län i vår databas. Hitta din nya restaurang i Stockholms län som uthyres här. Lycka till! Mer info om att hyra restaurang i Stockholms län.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
57 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista
1 2 3 4

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga restauranglokaler att hyra i Stockholms län under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga restauranglokaler att hyra i Stockholms län under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet restauranglokaler att hyra i Stockholms län på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya restauranglokaler i Stockholms län som lagts ut för uthyrning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal restauranglokaler i Stockholms län som hyrts ut på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga restauranglokaler i Stockholms län över tid, samlad statistik över nya restauranglokaler i Stockholms län över tid, samlad statistik över uthyrda restauranglokaler i Stockholms län över tid.

Datum Alla restauranglokaler att hyra Nya restauranglokaler att hyra Uthyrda restauranglokaler
21. april 2024 51 0 0
20. april 2024 51 0 0
19. april 2024 51 0 0
18. april 2024 51 0 0
17. april 2024 51 0 0
16. april 2024 51 1 1
15. april 2024 51 1 0
14. april 2024 50 0 0
13. april 2024 50 0 0
12. april 2024 50 1 0
11. april 2024 49 0 1
10. april 2024 50 0 0
9. april 2024 50 1 1
8. april 2024 50 1 0
7. april 2024 49 4 0
6. april 2024 45 0 4
5. april 2024 49 2 0
4. april 2024 47 1 0
3. april 2024 46 0 0
2. april 2024 46 0 1
1. april 2024 47 0 1
31. mars 2024 48 0 0
30. mars 2024 48 0 0
29. mars 2024 48 0 0
28. mars 2024 48 0 0
27. mars 2024 48 2 0
26. mars 2024 46 0 0
25. mars 2024 46 0 2
24. mars 2024 48 0 0
23. mars 2024 48 0 2
22. mars 2024 50 0 0

Statistik över lediga restauranglokaler att hyra i Stockholms län

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av restauranglokaler att hyra i Stockholms län. Se också samlad statistik över alla lediga restauranglokaler i Stockholms län över tid, samlad statistik över nya restauranglokaler i Stockholms län över tid, samlad statistik över uthyrda restauranglokaler i Stockholms län över tid.

Restauranglokaler
Antal lediga lokaler 51
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal uthyrda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 18 962
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 1 204
Högsta m2-pris 2 500
Lägsta m2-pris 18,13

Vad är en restauranglokal?

En restauranglokal är en kommersiell lokal som är speciellt anpassat för att servera mat och dryck. Det är vanligt att restauranglokaler har ett kök, ett serveringsområde och en matsal. Det finns också möjlighet att använda restauranglokalen för att hålla privata evenemang, som bröllop eller födelsedagsfester. Restauranglokalen är också ett bra ställe att använda för att hålla olika typer av företagsevenemang.

Hyra restauranglokal i Stockholms län

Är du ett företag på jakt efter att hyra restauranglokal i Stockholms län så har du kommit helt rätt! Verksamhetslokaler.se är en stor lokalportal och sökmotor. Vi samlar nämligen stortset hela marknaden och alla lediga restauranglokaler i Stockholms län. Hitta din nya restauranglokal att hyra genom att kolla listan med annonser ovan. Om du letar efter en bestämd typ av restauranglokal att hyra i Stockholms län till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera restaurangerna, så du ser de mest relevanta restauranglokalerna i Stockholms län först.

Guide: Så hittar du en restauranglokal i Stockholms län

Behöver du hjälp med att hitta en restauranglokal i Stockholms län? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av restauranglokal i Stockholms län. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta restaurangen i Stockholms län!

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för en restauranglokal i Stockholms län. Vilken storlek och hur många m2 ska restaurangen vara? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Stockholms län ska restaurangen ligga? Hur mycket är du villig att betala i hyra?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en lokalsökning efter jakten på en restauranglokal som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter restauranglokal i Stockholms län

Det finns många bra hemsidor med lediga lokaler att hyra där du kan söka efter restauranglokaler i Stockholms län. Kom ihåg att söka på fler olika lokalportaler för att hitta den bästa lediga restaurangen till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av lokaler på vår lokalportal Verksamhetslokaler.se, som är en av de största svenska portalerna för lokaluthyrning och som ger en överblick över hela lokalmarknaden. Vi är lokalportalen för Stockholms län. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter restauranglokaler att hyra här.

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat en restaurang i Stockholms län som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska skriva ett mail till hyresvärden där du berättar lite om ditt företag och varför du vill hyra restauranglokalen. Du kan också be om en visning av restaurangen, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat din nya restauranglokal i Stockholms län ska du skriva under ett hyreskontrakt. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, inflyttningsdatum och avtalsperiod. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr lokalen är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut lokalen i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på restaurangen eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du börja använda restauranglokalen? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya restaurang. Kom ihåg att adressändra.

Hyr restauranglokal Stockholms län

När du vill hyra restauranglokal i Stockholms län är det viktigt att du har en bra uppfattning om vad du letar efter innan du sätter igång. Fundera över vilken storlek du behöver, hur mycket du är villig att betala och vilket område du vill vara i. Ska du hyra restauranglokal i Stockholms län kommer det att hjälpa dig att hitta den perfekta restaurangen för dina behov om du först definierar vilka dina önskemål är.

Det är viktigt att veta vilken typ av restauranglokal som du vill hyra. Om du söker en restauranglokal med bestämda kriterier kan du söka utifrån storlek och pris via sökfunktionen.

När du har bestämt vilken typ av restauranglokal att hyra du är ute efter är det dags att börja leta. Det finns många olika sätt att hitta lediga restauranger när du vill hyra restauranglokal i Stockholms län. Du kan till exempel leta på nätet.

När du har hittat några restauranglokaler att hyra i Stockholms län som du är intresserad av är det dags att börja jämföra. Jämför priser, storlek, läge och andra faktorer som är viktiga för dig. Se till att du får all information som du behöver innan du bestämmer dig för en restaurang.

Hitta restauranglokal att hyra i Stockholms län

Du kan använda vår sökmotor för att hitta en restauranglokal att hyra i Stockholms län som passar din verksamhet. Vi har ett brett utbud av restauranger att hyra i Stockholms län. Oavsett vilken typ av restauranglokal att hyra som du letar efter, så hittar du det du söker hos oss. Vi har restauranglokaler att hyra i Stockholms län för alla typer av verksamheter.

Vill du hyra restauranglokaler i Stockholms län finns det ett antal olika alternativ att välja mellan. Det finns olika typer av restauranger som är lämpliga för olika typer av verksamheter. Det finns därfor ett antal saker som du bör överväga.

Först och främst måste du bestämma var den lediga restaurangen i Stockholms län ska ligga. Det finns många olika områden att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilket område i Stockholms län som passar bäst för dina behov.

När du har bestämt var du vill att den lediga restauranglokalen ska vara måste du också bestämma vilken typ av restauranglokal du behöver. Det finns många olika typer av lediga restauranger i Stockholms län att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilken ledig restauranglokal i Stockholms län som passar dina behov bäst.

Priserna på de lediga restauranglokalerna i Stockholms län varierar beroende på storlek, läge och andra faktorer. Det är viktigt att du gör en noggrann jämförelse innan du bestämmer dig för vilken av de lediga restauranglokalerna i Stockholms län som passar bäst för dina behov.

Om du letar efter restauranglokaler för att starta ett företag, är det bra att hålla koll på de restauranglokaler i Stockholms län som finns ute på marknaden. Du kan typiskt välja mellan många olika typer av restauranglokaler i Stockholms län, beroende på vad du behöver.

Att hitta en restauranglokal i Stockholms län kan i vissa tillfällen kännas som en utmaning. Följer du däremot guiden längre upp på sidan kommer jakten på en restauranglokal i Stockholms län förhoppningsvis kännas enklare. Det handlar om att gå strukturerat fram i jakten på en ny restauranglokal i Stockholms län, för att i slutändan hitta den restauranglokal i Stockholms län som passar dig bäst.

Hyra café i Stockholms län

När du vill hyra café i Stockholms län är det viktigt att du tar hänsyn till din verksamhets behov. I guiden ovan hittar du några tips för hur du kan gå tillväga för att på ett strukturerat sätt gå framåt när du vill hyra café i Stockholms län.

När du vill hyra café i Stockholms län är det viktigt att veta vilken typ av café i Stockholms län som du vill hyra. Om du söker caféer med bestämda kriterier kan du söka utifrån storlek och pris via sökfunktionen.