Hyra lager i Kristianstad

Se alla lager att hyra i Skåne nedan. Om du vill hyra förråd, hyra lokal till logistik eller hyra lager i Skåne har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla lager som uthyres i Skåne i vår databas. Hitta lager att hyra i Skåne här. Lycka till! Mer info om att hyra lager i Skåne.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
48 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista
1 2 3

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga lagerlokaler att hyra i Kristianstad under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga lagerlokaler att hyra i Kristianstad under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lagerlokaler att hyra i Kristianstad på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya lagerlokaler i Kristianstad som lagts ut för uthyrning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal lagerlokaler i Kristianstad som hyrts ut på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga lagerlokaler i Kristianstad över tid, samlad statistik över nya lagerlokaler i Kristianstad över tid, samlad statistik över uthyrda lagerlokaler i Kristianstad över tid.

Datum Alla lagerlokaler att hyra Nya lagerlokaler att hyra Uthyrda lagerlokaler
16. april 2024 49 0 0
15. april 2024 49 0 0
14. april 2024 49 0 0
13. april 2024 49 0 0
12. april 2024 49 1 1
11. april 2024 49 0 0
10. april 2024 49 0 0
9. april 2024 49 2 2
8. april 2024 49 2 0
7. april 2024 47 0 0
6. april 2024 47 1 2
5. april 2024 48 1 1
4. april 2024 48 0 0
3. april 2024 48 0 0
2. april 2024 48 1 0
1. april 2024 47 0 1
31. mars 2024 48 1 1
30. mars 2024 48 1 1
29. mars 2024 48 1 1
28. mars 2024 48 1 0
27. mars 2024 47 0 2
26. mars 2024 49 2 2
25. mars 2024 49 2 0
24. mars 2024 47 0 2
23. mars 2024 49 1 1
22. mars 2024 49 1 0
21. mars 2024 48 1 0
20. mars 2024 47 4 1
19. mars 2024 44 5 0
18. mars 2024 39 1 1
17. mars 2024 39 3 0

Statistik över lediga lagerlokaler att hyra i Kristianstad

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lagerlokaler att hyra i Kristianstad. Se också samlad statistik över alla lediga lagerlokaler i Kristianstad över tid, samlad statistik över nya lagerlokaler i Kristianstad över tid, samlad statistik över uthyrda lagerlokaler i Kristianstad över tid.

Lagerlokaler
Antal lediga lokaler 48
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal uthyrda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 30 756
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 1 421
Högsta m2-pris 3 300
Lägsta m2-pris 517

Hyra lager i Kristianstad

Ett lager eller en lagerlokal är en kommersiell lokal designad för lagring, distribution och hantering av varor och material. Det finns lager att hyra överallt, men de finns främst i industriområden och logistikcentra.

Lager kan variera i storlek med olika planlösningar och kan finnas som mindre förråd, individuella lagerlokaler eller som en del av större lageranläggningar.

När du vill hyra lagerlokal i Kristianstad måste du gå igenom flera steg. Du kan läsa mer om dessa steg i vår guide: Hyra lager - de 8 viktigaste stegen i processen.

Du bör alltid börja med att definiera dina krav och behov för ditt nya lager. Sedan bör du undersöka den aktuella marknaden efter lediga lager.

Du kan få en översikt över lager att hyra i Kristianstad via Verksamhetslokaler.se, som samlar lediga lokaler i Sverige. På Verksamhetslokaler.se kan du enkelt filtrera efter storlek, pris och plats, och skapa sökagenter för lager att hyra, som informerar dig om nya lagerlokaler som matchar dina kriterier. Detta sparar tid och gör att du snabbt kan kontakta hyresvärdar som har intressanta lager.

När du har identifierat lagerlokaler du är intresserad av på marknaden kan du kontakta hyresvärdarna eller fastighetsmäklarna för att boka en visning.

Hyr lager i Kristianstad av rätt storlek och planlösning

När du hittat ditt nya lager i Kristianstad är det viktigt att det uppfyller både dina nuvarande och framtida behov. Lagret bör med andra ord vara tillräckligt stort för att rymma den mängd varor och material du har nu och för de utvidgningar du kanske planerar i nära framtid.

Du bör också överväga inredning och planlösning eftersom detta inte bara påverkar lagrets kapacitet utan också effektiviteten i lagring och hantering av dina varor. Om du till exempel behöver pallplatser eller specifika lagringsalternativ är det viktigt att hitta en lagerlokal som kan möta dessa krav.

Du kan läsa mer om hur du inreder ett lager optimalt i denna guide: Inredningsguide: Få mest möjligt ur ditt lager med dessa 12 steg.

Flytta till din nya lagerlokal i Kristianstad

När du har hyrt ett lager i Kristianstad och ska flytta till den nya lokalen, är det viktigt att du organiserar flyttprocessen noggrant. Detta inkluderar allt från att packa och transportera varor till att uppdatera adresser och kontakta relevanta samarbetspartners.

Det är en grundläggande del av denna process att du hittar och anlitar en riktigt kompetent flyttfirma som har kapacitet och erfarenhet att hjälpa ett företag som ditt med att flytta ditt lager.

Du kan läsa mer om stegen du vanligtvis behöver följa när du flyttar ett lager i denna guide: Flyttguide: Checklista för flytt av lager.

Ska du hyra ut lagerlokal i Kristianstad?

Om du ska hyra ut lagerlokal kan du hitta potentiella hyresgäster genom Verksamhetslokaler.se, som en plattform online för lageruthyrning. Vi används av fastighetsbolag, kommersiella mäklare och privata hyresvärdar som letar efter lämpliga hyresgäster för deras lediga lager.

Med en databas med över 40.000 registrerade användare och en stor mängd dagliga besökare som vill hyra lager, kan du genom att annonsera dina lediga lagerlokaler nå ut till en bred målgrupp av potentiella hyresgäster.

Du kan skapa en annons för dina lager eller söka företag som vill hyra lager i Kristianstad direkt på vår hemsida. Du är också välkommen att kontakta oss via mail på vip@verksamhetslokaler.se för mer information eller hjälp.

Du kan läsa mer om de steg du vanligtvis behöver följa när du ska hyra ut lagerlokal: Hyr ut lager i 10 enkla steg.

Värt att veta när du söker lager i Kristianstad

Kristianstad är en växande företagsstad med en stark ekonomi. Staden har ett strategiskt läge i Sydsverige, nära både Malmö och Köpenhamn. Kristianstad har också en välutbildad arbetskraft och en god infrastruktur.

Här är några av de faktorer som kännetecknar Kristianstad som företagsstad:

Strategiskt läge: Kristianstad ligger centralt i Sydsverige, nära både Malmö och Köpenhamn. Detta gör staden till en attraktiv plats för företag som vill nå en stor marknad.

Utbildad arbetskraft: Kristianstad har en välutbildad arbetskraft med en hög andel högskoleutbildade. Detta gör det lättare för företag att hitta kvalificerad personal.

God infrastruktur: Kristianstad har en god infrastruktur med bra vägar, järnvägar och flygplatser. Detta gör det enkelt för företag att transportera varor och personal.

Aktiva företagsklimat: Kristianstad kommun arbetar aktivt för att skapa ett bra företagsklimat. Detta gör det lättare för företag att etablera sig och växa i staden.

Kristianstad har en diversifierad näringslivsstruktur med företag inom en rad olika branscher. 

Kristianstad har en god infrastruktur med bra vägar, järnvägar och flygplatser. Detta gör det enkelt för företag att transportera varor och personal.

De viktigaste områdena för företag i Kristianstad är:

Kristianstad City: Detta är det centrala affärsområdet i Kristianstad, med ett stort utbud av butiker, restauranger och kontor. Här finns bland annat huvudkontoren för företag som Centralsjukhuset Kristianstad, Kristianstads kommun och Kristianstads Sparbank.

C4 Shopping: Detta är ett stort köpcentrum som ligger i utkanten av Kristianstad. Här finns ett brett utbud av butiker, restauranger och nöjen. Här finns bland annat huvudkontoret för IKEA Kristianstad.

Hemsjö Industriområde: Detta är ett stort industriområde som ligger norr om Kristianstad. Här finns ett stort antal industriföretag, bland annat Scania, Meca och Svensk kylteknik.

Åhus Industriområde: Detta är ett industriområde som ligger vid kusten utanför Kristianstad. Här finns ett stort antal livsmedelsföretag, bland annat Skånemejerier och Borgeby Frukt & Grönt.

Dessa områden är viktiga för Kristianstads näringsliv och bidrar till att skapa jobb och tillväxt i staden.

Stadsdelar i Kristianstad 

Kristianstad är en stad med en lång historia och en varierad befolkning. Staden är uppdelad i många stadsdelar, var och en med sin egen unika karaktär.

Innerstaden är den historiska stadskärnan och är hem för många av stadens viktigaste sevärdheter, bland annat Gamlegården, rådhuset och Stora torg. Innerstaden är också en livlig stadsdel med ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer. 

Östermalm är en stadsdel som är känd för sin vackra arkitektur. Här finns många fina villor och radhus från 1800- och 1900-talet. Östermalm är också en populär stadsdel för barnfamiljer. 

Vasastaden är en stadsdel som är känd för sin grönska. Här finns många parker och grönområden, bland annat Rådhusparken och Folkets park. Vasastaden är också en populär stadsdel för studenter. 

Norr är en stadsdel som är känd för sin mångfald. Här bor människor från alla delar av världen. Norr är också en stadsdel med ett stort utbud av kultur och nöjen. 

Söder är en stadsdel som är känd för sin lantliga karaktär. Här finns många jordbruksmarker och skogar. Söder är också en populär stadsdel för friluftsaktiviteter. 

Lyckans höjd är en stadsdel som är känd för sin utsikt. Härifrån kan man se ut över staden och omgivningarna. Lyckans höjd är också en populär stadsdel för barnfamiljer. 

Parkstaden är en stadsdel som är känd för sina parker och grönområden. Här finns bland annat Kristianstads största park, Vilhelmsparken. Parkstaden är också en populär stadsdel för barnfamiljer. 

Egna hem är en stadsdel som är känd för sina villor. Här bor många barnfamiljer och pensionärer. Egna hem är också en populär stadsdel för friluftsaktiviteter. 

Långebro är en stadsdel som är känd för sin närhet till vatten. Här finns bland annat Kristianstads vattentorn och Långbrobadet. Långebro är också en populär stadsdel för barnfamiljer. 

Lager- och logistikområden i Kristianstad

De viktigaste logistikområdena i Kristianstad är:

Kristianstads Hamn är en av Sveriges största hamnar och är en viktig knutpunkt för godstransporter. Hamnen ligger vid Helge å och har en god förbindelse till E4:an och Europaväg 22. 

Hemmanstorp Logistikcenter är ett nytt logistikområde som ligger i stadsdelen Hemmanstorp. Området är strategiskt beläget nära E4:an och har goda förbindelser till Kristianstads flygplats.

Kristianstads Airport är en viktig flygplats för godstransporter. Flygplatsen har en god förbindelse till E4:an och Europaväg 22. 

Kristianstads Hamn är ett viktigt nav för godstransporter i södra Sverige. Hamnen hanterar en stor mängd gods, bland annat containerfartyg, fartyg med styckegods och fartyg med flytande gods. Hamnen har också en stor anläggning för lagring av gods.

Hemmanstorp Logistikcenter är ett nytt logistikområde som är under utveckling. Området kommer att erbjuda cirka 200 000 kvadratmeter logistikyta. Området är attraktivt för logistikföretag eftersom det ligger nära E4:an och har goda förbindelser till Kristianstads flygplats.

Kristianstads Airport är en viktig flygplats för godstransporter i södra Sverige. Flygplatsen har en god förbindelse till E4:an och Europaväg 22. Flygplatsen hanterar en stor mängd gods, bland annat flygfrakt, gods till och från flygplatsens närområde och gods som transporteras med flyg till och från andra flygplatser.

Mer information om Kristianstad som affärsstad

Om du letar efter affärslokaler på Kristianstad är det viktigt att du grundligt bekantar dig med villkoren för företag i staden. Vi har sammanställt en guide med all relevant information om Kristianstad som en affärsstad för att ge dig en omfattande översikt. Läs mer om att driva företag på Kristianstad i den här guiden: Kristianstad: En knutpunkt för näringsliv och logistik.