Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Kontorshotell i Uppsala

Se alla företagshotell, business centers och kontorshotell i Uppsala nedan. Om du letar efter coworking, shared offices eller lediga kontorsplatser i Uppsala har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla lediga kontorshotell i Uppsala i vår databas. Hitta din nya kontorsplats i Uppsala här. Lycka till! Mer info om kontorshotell i Uppsala.

Upprätta en sökagent och få besked om kontorshotell med lediga kontor

61 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista
1 2 3 4 >

Vad är ett kontorshotell?

Kontorshotell är ett kontor som är utformat för att möta de specifika behoven hos företag som inte har tillräckligt med eget kontorsutrymme. Kontorshotell är ett flexibelt alternativ för företag som inte har råd att hyra ett helt kontor eller som bara behöver ett kontor för en kortare tid. Kontorshotell erbjuder ofta en mängd olika tjänster, såsom internetuppkoppling, kopieringsmaskiner och telefonlinjer. De kan också erbjuda andra tjänster som skrivbord, konferensrum och kök. Kontorshotell är ett bra alternativ för företag som behöver ett flexibelt och kostnadseffektivt kontorsutrymme.

Hyra kontorshotell i Uppsala

Är du ett företag på jakt efter att hyra kontor i kontorshotell i Uppsala så har du kommit helt rätt! Verksamhetslokaler.se är en stor lokalportal och sökmotor. Vi samlar nämligen stortset hela marknaden och alla lediga kontorshotell i Uppsala. Hitta ditt nya kontorshotell genom att kolla listan med annonser ovan. Om du letar efter en bestämd typ av kontorshotell att hyra i Uppsala till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera kontoren, så du ser de mest relevanta kontorshotellen i Uppsala först.

Guide: Så hittar du kontorshotell i Uppsala

Behöver du hjälp med att hitta kontorshotell i Uppsala? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker kontor i kontorshotell i Uppsala. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta det perfekta kontorshotellet i Uppsala!

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för ett kontorshotell i Uppsala. Vilken storlek och hur många m2 ska kontoret vara? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Uppsala ska kontoret ligga – ska den ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Är det bara en kontorsplats du behöver, eller ett helt kontor?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en lokalsökning efter jakten på ett kontorshotell som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter kontorshotell i Uppsala

Det finns många bra hemsidor med lediga lokaler där du kan söka efter kontorshotell i Uppsala. Kom ihåg att söka på fler olika lokalportaler för att hitta det bästa kontorshotellet till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av lokaler på vår lokalportal Verksamhetslokaler.se, som är en av de största svenska portalerna för lokaluthyrning och som ger en överblick över hela lokalmarknaden. Vi är lokalportalen för Uppsala. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter kontorshotell här.

3. Kontakta kontorshotellet

När du har hittat ett kontorshotell i Uppsala som du är intresserad av ska du kontakta kontorshotellet. Du ska skriva ett mail till kontorshotellet där du berättar lite om ditt företag och varför du hyra ett kontor Du kan också be om en visning av kontorshotellet, så du kan se det med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat ett kontorshotell i Uppsala ska du skriva under ett hyreskontrakt med kontorshotellet. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, inflyttningsdatum och avtalsperiod. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr lokalen är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut lokalen i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till kontorshotellet. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på lokalen eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med kontorshotellet omkring inflyttningen. När kan du börja använda kontoret? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i ditt nya kontor. Kom ihåg att adressändra.

Hitta kontorshotell Uppsala

När du vill hyra kontorshotell i Uppsala är det viktigt att du har en bra uppfattning om vad du letar efter innan du sätter igång. Fundera över vilken storlek du behöver, hur mycket du är villig att betala och vilket område du vill vara i. Ska du hyra kontorshotell i Uppsala kommer det att hjälpa dig att hitta det perfekta kontorshotellet för dina behov om du först definierar vilka dina önskemål är.

När du har bestämt vilken typ av kontorshotell att hyra du är ute efter är det dags att börja leta. Det finns många olika sätt att hitta lediga kontor när du vill hyra kontorshotell i Uppsala. Du kan till exempel leta på nätet.

När du har hittat några kontorshotell att hyra i Uppsala som du är intresserad av är det dags att börja jämföra. Jämför priser, storlek, läge och andra faktorer som är viktiga för dig. Se till att du får all information som du behöver innan du bestämmer dig för ett kontorshotell.

Du kan använda vår sökmotor för att hitta plats eller kontor i ett kontorshotell som passar din verksamhet. Vi har ett brett utbud av kontorshotell att hyra i Uppsala.  Oavsett vilken typ av kontorshotell att hyra som du letar efter, så hittar du det du söker hos oss. Vi har kontorshotell att hyra i Uppsala för alla typer av verksamheter.

Om du letar efter lediga kontorshotell i Uppsala finns det ett antal saker som du bör överväga. Först och främst måste du bestämma var det lediga kontorshotellet i Uppsala ska ligga. Det finns många olika områden att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilket område i Uppsala som passar bäst för dina behov.

När du har bestämt var du vill att det lediga kontorshotellet ska vara måste du också bestämma vilken typ av kontor du behöver. Det finns många olika typer av lediga kontorshotell i Uppsala att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilket ledigt kontorshotell i Uppsala som passar dina behov bäst.

Att hitta kontorshotell kan i vissa tillfällen kännas som en utmaning. Följer du däremot guiden längre upp på sidan kommer jakten på ett kontorshotell i Uppsala förhoppningsvis kännas enklare. Det handlar om att gå strukturerat fram i jakten på ett kontorshotell i Uppsala, för att i slutändan hitta det kontorshotell i Uppsala som passar dig bäst.

Kontorsplats i Uppsala

Det finns flera sätt att hitta en kontorsplats i Uppsala. Du kan t.ex. söka på nätet efter kontorsplatser i Uppsala. Att hyra kontorsplats är ofta en flexibel lösning, då det många gånger finns möjlighet att hyra kontorsplats i Uppsala både för kortare och längre perioder.

Shared offices i Uppsala

Om du letar efter ett flexibelt och prisvärt kontorsalternativ i Uppsala, kan du överväga att att hyra shared office i Uppsala. Bestämmer du dig för att hyre ett shared office i Uppsala kan det hjälpa dig att hålla nere kostnaderna och samtidigt få tillgång till professionella kontorslösningar.

När du vill hyra shared offices i Uppsala är det viktigt att veta vilken typ av shared offices i Uppsala som du vill hyra. Om du söker shared offices med bestämda kriterier kan du söka utifrån storlek och pris via sökfunktionen.

Om du letar efter lediga shared offices i Uppsala så finns det många olika alternativ att välja mellan. Priserna på lediga shared offices i Uppsala varierar beroende på storlek, läge och andra faktorer. Det är viktigt att du gör en noggrann jämförelse innan du bestämmer dig för vilket av de lediga shared offices i Uppsala som passar bäst för dina behov. Det är bra att hålla koll på de shared offices i Uppsala som finns ute på marknaden. Du kan typiskt välja mellan många olika typer av shared offices i Uppsala, beroende på vad du behöver.

Business center i Uppsala

Kontor i business center är ett bra val för företag som behöver en flexibel och kostnadseffektiv lösning för att hålla verksamheten igång. Det finns många olika alternativ att välja mellan, beroende på dina behov. Du kan välja mellan att hyra ett kontor för en dag, en vecka, en månad eller längre. Det finns även olika typer av business center i Uppsala, som exempelvis virtuella kontor, flexibla kontor, coworking-kontor och business centers med egen reception.

Coworking i Uppsala

Coworking i Uppsala är ett bra alternativ för dig som söker ett flexibelt och prisvärt kontor. Kontorshotell som erbjuder coworking i Uppsala erbjuder ett bekvämt och kostnadseffektivt sätt att arbeta. Det är enkelt att hyra coworking i Uppsala med ett brett utbud av olika typer av kontor.

Företagshotell i Uppsala

Företagshotell i Uppsala är ett alternativ att överväga när du söker kontor. Denna typ av kontor är ofta lägre prissatta än traditionella kontorslösningar och erbjuder samma funktioner som ett helt kontor. Företagshotell i Uppsala erbjuder ofta flexibla lösningar som gör att du kan hyra ett kontor för en dag eller en vecka.

Värt att veta när du söker kontorshotell i Uppsala

Uppsala är för många förknippat med att vara en universitetsstad och ett kyrkligt centrum i Sverige. Men, utöver det finns här också en mycket stark tradition av företagande och en kommun med stort fokus på näringslivet. Uppsala kommun har idag 211 000 invånare vilket förväntas växa med 100 000 fler invånare till 2050, vilket gör Uppsala kommun till en av landets mest expansiva kommuner. Idag är 19 000 företag registrerade i staden varav de allra största och mest internationellt kända är företag som GE Healthcare Bio-Sciences, Clean-tech och Lifco.

Hitta lediga kontorshotell som uthyres i Uppsala. Söker du kontorshotell som uthyres i Uppsala, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av lokaler eller fastigheter i Uppsala än kontorshotell, använd då sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Uppsala är förknippad med innovation och nytänkande vilket kan härledas till dess anrika universitet. Universitetet grundades redan år 1477 och är därmed det äldsta sätet för högre utbildning i hela Skandinavien. Den ständiga utströmningen av examinerade studenter har fått många företag att vända blicken hit.

Sök efter lediga lokaler via väg- eller gatunamn i Uppsala
Information om kommunen