Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Hyra fastighetsmark i Västra Götaland

Se alla fastighetsmarker att hyra i Västra Götaland nedan. Om du vill hyra fastighetsmark i Västra Götaland har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla fastighetsmarker som uthyres i Västra Götaland i vår databas. Hitta fastighetsmarker att hyra i Västra Götaland här. Lycka till! Mer info om att hyra fastighetsmark i Västra Götaland.

Få besked om nya fastighetsmarker att hyra i Västra Götaland

3 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Statistik över utvecklingen av lediga fastighetsmarker att hyra i Västra Götaland under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga fastighetsmarker att hyra i Västra Götaland under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet fastighetsmarker att hyra i Västra Götaland på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya fastighetsmarker i Västra Götaland som lagts ut för uthyrning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal fastighetsmarker i Västra Götaland som hyrts ut på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga fastighetsmarker i Västra Götaland över tid, samlad statistik över nya fastighetsmarker i Västra Götaland över tid, samlad statistik över uthyrda fastighetsmarker i Västra Götaland över tid.

Datum Alla fastighetsmarker att hyra Nya fastighetsmarker att hyra Uthyrda fastighetsmarker
28. september 2023 3 0 0
27. september 2023 3 0 0
26. september 2023 3 0 0
25. september 2023 3 0 0
24. september 2023 3 0 0
23. september 2023 3 0 0
22. september 2023 3 0 0
21. september 2023 3 0 0
20. september 2023 3 0 0
19. september 2023 3 0 0
18. september 2023 3 0 0
17. september 2023 3 0 0
16. september 2023 3 0 0
15. september 2023 3 0 0
14. september 2023 3 0 0
13. september 2023 3 0 0
12. september 2023 3 0 0
11. september 2023 3 0 0
10. september 2023 3 0 0
9. september 2023 3 0 0
8. september 2023 3 0 0
7. september 2023 3 0 0
6. september 2023 3 0 0
5. september 2023 3 0 0
4. september 2023 3 0 0
3. september 2023 3 0 0
2. september 2023 3 0 0
1. september 2023 3 0 0
31. augusti 2023 3 0 0
30. augusti 2023 3 0 0
29. augusti 2023 3 0 0

Statistik över lediga fastighetsmarker att hyra i Västra Götaland

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av fastighetsmarker att hyra i Västra Götaland. Se också samlad statistik över alla lediga fastighetsmarker i Västra Götaland över tid, samlad statistik över nya fastighetsmarker i Västra Götaland över tid, samlad statistik över uthyrda fastighetsmarker i Västra Götaland över tid.

Fastighetsmarker
Antal lediga lokaler 3
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal uthyrda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 56 705
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 2 500
Högsta m2-pris 2 500
Lägsta m2-pris 2 500

Vanliga frågor

Hyra fastighetsmark i Västra Götaland

När du vill hyra fastighetsmark i Västra Götaland är det viktigt att du har en bra uppfattning om vad du letar efter innan du sätter igång. Fundera över vilken storlek du behöver, hur mycket du är villig att betala och vilket område du vill vara i. Ska du hyra fastighetsmark i Västra Götaland kommer det att hjälpa dig att hitta den perfekta lokalen för dina behov om du först definierar vilka dina önskemål är.

Guide: Så hittar du fastighetsmark i Västra Götaland

Behöver du hjälp med att hitta fastighetsmark i Västra Götaland? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av fastighetsmark i Västra Götaland. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta lokalen i Västra Götaland!

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för lokalen i Västra Götaland. Vilken storlek och hur många m2 ska lokalen vara? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Västra Götaland ska lokalen ligga – ska den ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en lokalsökning efter jakten på en lokal som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter fastighetsmark i Västra Götaland

Det finns många bra hemsidor med lediga lokaler att hyra där du kan söka efter fastighetsmarker i Västra Götaland. Kom ihåg att söka på fler olika lokalportaler för att hitta den bästa lediga lokalen till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av lokaler på vår lokalportal Verksamhetslokaler.se, som är en av de största svenska portalerna för lokaluthyrning och som ger en överblick över hela lokalmarknaden. Vi är lokalportalen för Västra Götaland. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter fastighetsmarker att hyra här.

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat fastighetsmark i Västra Götaland som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska skriva ett mail till hyresvärden där du berättar lite om ditt företag och varför du vill hyra lokalen. Du kan också be om en visning av lokalen, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat fastighetsmark i Västra Götaland ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, inflyttningsdatum och avtalsperiod. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr lokalen är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut lokalen i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på lokalen eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du börja använda lokalen? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya lokal. Kom ihåg att adressändra.

Hyr fastighetsmark Västra Götaland

Är du ett företag på jakt efter att hyra fastighetsmark i Västra Götaland så har du kommit helt rätt! Verksamhetslokaler.se är en stor lokalportal och sökmotor. Vi samlar nämligen hela marknaden och alla lediga fastighetsmarker i Västra Götaland. Hitta fastighetsmark att hyra genom att kolla listan med annonser ovan. Om du letar efter en bestämd typ av fastighetsmark att hyra i Västra Götaland till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lokalerna, så du ser de mest relevanta lokalerna i Västra Götaland först.

När du har bestämt vilken typ av fastighetsmark att hyra du är ute efter är det dags att börja leta. Det finns många olika sätt att hitta lediga fastighetsmarker när du vill hyra fastighetsmark i Västra Götaland. Du kan till exempel leta på nätet.

Hitta fastighetsmarker att hyra i Västra Götaland

Du kan använda vår sökmotor för att hitta fastighetsmark att hyra i Västra Götaland som passar din verksamhet. Vi har ett brett utbud av fastighetsmarker att hyra i Västra Götaland.

Oavsett vilken typ av fastighetsmark att hyra i Västra Götaland som du letar efter, så hittar du det du söker hos oss. Vi har fastighetsmarker att hyra i Västra Götaland för alla typer av verksamheter.

När du söker fastighetsmark att hyra i Västra Götaland är det viktigt att veta vilken typ av fastighetsmark i Västra Götaland som du är intresserad av. Om du söker fastighetsmarker med bestämda kriterier kan du söka utifrån storlek och pris via sökfunktionen.

Jakten efter lediga fastighetsmarker i Västra Götaland

Om du letar efter en ledig fastighetsmark i Västra Götaland finns det ett antal saker som du bör överväga. Först och främst måste du bestämma var den lediga lokalen i Västra Götaland ska ligga. Det finns många olika områden att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilket område i Västra Götaland som passar bäst för dina behov.

När du har bestämt var du vill att den lediga lokalen ska vara måste du också bestämma vilken typ av fastighetsmark du behöver. Det finns många olika typer av lediga fastighetsmarker i Västra Götaland att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilken typ av ledig fastighetsmark i Västra Götaland som passar dina behov bäst.

Fastighetsmark i Västra Götaland

Att hitta fastighetsmark i Västra Götaland kan i vissa tillfällen kännas som en utmaning. Följer du däremot guiden längre upp på sidan kommer jakten på fastighetsmark i Västra Götaland förhoppningsvis kännas enklare. Det handlar om att gå strukturerat fram för att hitta fastighetsmark i Västra Götaland, för att i slutändan hitta den lokal i Västra Götaland som passar dig bäst.