Hyra fastighetsmark i Uppsala län

Se alla fastighetsmarker att hyra i Uppsala län nedan. Om du vill hyra fastighetsmark i Uppsala län har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla fastighetsmarker som uthyres i Uppsala län i vår databas. Hitta fastighetsmarker att hyra i Uppsala län här. Lycka till! Mer info om att hyra fastighetsmark i Uppsala län.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga fastighetsmarker att hyra i Uppsala län under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga fastighetsmarker att hyra i Uppsala län under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet fastighetsmarker att hyra i Uppsala län på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya fastighetsmarker i Uppsala län som lagts ut för uthyrning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal fastighetsmarker i Uppsala län som hyrts ut på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga fastighetsmarker i Uppsala län över tid, samlad statistik över nya fastighetsmarker i Uppsala län över tid, samlad statistik över uthyrda fastighetsmarker i Uppsala län över tid.

Datum Alla fastighetsmarker att hyra Nya fastighetsmarker att hyra Uthyrda fastighetsmarker
4. mars 2024 4 0 0
3. mars 2024 4 0 0
2. mars 2024 4 0 0
1. mars 2024 4 0 0
29. februari 2024 4 0 0
28. februari 2024 4 0 0
27. februari 2024 4 0 0
26. februari 2024 4 0 0
25. februari 2024 4 0 0
24. februari 2024 4 0 0
23. februari 2024 4 1 0
22. februari 2024 3 0 1
21. februari 2024 4 0 0
20. februari 2024 4 0 0
19. februari 2024 4 0 0
18. februari 2024 4 0 0
17. februari 2024 4 0 0
16. februari 2024 4 0 0
15. februari 2024 4 0 0
14. februari 2024 4 0 0
13. februari 2024 4 0 0
12. februari 2024 4 0 0
11. februari 2024 4 0 0
10. februari 2024 4 0 0
9. februari 2024 4 0 0
8. februari 2024 4 0 0
7. februari 2024 4 0 0
6. februari 2024 4 0 0
5. februari 2024 4 0 0
4. februari 2024 4 0 0
3. februari 2024 4 0 0

Statistik över lediga fastighetsmarker att hyra i Uppsala län

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av fastighetsmarker att hyra i Uppsala län. Se också samlad statistik över alla lediga fastighetsmarker i Uppsala län över tid, samlad statistik över nya fastighetsmarker i Uppsala län över tid, samlad statistik över uthyrda fastighetsmarker i Uppsala län över tid.

Fastighetsmarker
Antal lediga lokaler 4
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal uthyrda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 86 900
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 0
Högsta m2-pris 0
Lägsta m2-pris 0

Hyra fastighetsmark i Uppsala län

När du vill hyra fastighetsmark i Uppsala län är det viktigt att du har en bra uppfattning om vad du letar efter innan du sätter igång. Fundera över vilken storlek du behöver, hur mycket du är villig att betala och vilket område du vill vara i. Ska du hyra fastighetsmark i Uppsala län kommer det att hjälpa dig att hitta den perfekta lokalen för dina behov om du först definierar vilka dina önskemål är.

Guide: Så hittar du fastighetsmark i Uppsala län

Behöver du hjälp med att hitta fastighetsmark i Uppsala län? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av fastighetsmark i Uppsala län. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta lokalen i Uppsala län!

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för lokalen i Uppsala län. Vilken storlek och hur många m2 ska lokalen vara? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Uppsala län ska lokalen ligga – ska den ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en lokalsökning efter jakten på en lokal som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter fastighetsmark i Uppsala län

Det finns många bra hemsidor med lediga lokaler att hyra där du kan söka efter fastighetsmarker i Uppsala län. Kom ihåg att söka på fler olika lokalportaler för att hitta den bästa lediga lokalen till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av lokaler på vår lokalportal Verksamhetslokaler.se, som är en av de största svenska portalerna för lokaluthyrning och som ger en överblick över hela lokalmarknaden. Vi är lokalportalen för Uppsala län. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter fastighetsmarker att hyra här.

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat fastighetsmark i Uppsala län som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska skriva ett mail till hyresvärden där du berättar lite om ditt företag och varför du vill hyra lokalen. Du kan också be om en visning av lokalen, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat fastighetsmark i Uppsala län ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, inflyttningsdatum och avtalsperiod. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr lokalen är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut lokalen i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på lokalen eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du börja använda lokalen? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya lokal. Kom ihåg att adressändra.

Hyr fastighetsmark Uppsala län

Är du ett företag på jakt efter att hyra fastighetsmark i Uppsala län så har du kommit helt rätt! Verksamhetslokaler.se är en stor lokalportal och sökmotor. Vi samlar nämligen hela marknaden och alla lediga fastighetsmarker i Uppsala län. Hitta fastighetsmark att hyra genom att kolla listan med annonser ovan. Om du letar efter en bestämd typ av fastighetsmark att hyra i Uppsala län till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lokalerna, så du ser de mest relevanta lokalerna i Uppsala län först.

När du har bestämt vilken typ av fastighetsmark att hyra du är ute efter är det dags att börja leta. Det finns många olika sätt att hitta lediga fastighetsmarker när du vill hyra fastighetsmark i Uppsala län. Du kan till exempel leta på nätet.

Hitta fastighetsmarker att hyra i Uppsala län

Du kan använda vår sökmotor för att hitta fastighetsmark att hyra i Uppsala län som passar din verksamhet. Vi har ett brett utbud av fastighetsmarker att hyra i Uppsala län.

Oavsett vilken typ av fastighetsmark att hyra i Uppsala län som du letar efter, så hittar du det du söker hos oss. Vi har fastighetsmarker att hyra i Uppsala län för alla typer av verksamheter.

När du söker fastighetsmark att hyra i Uppsala län är det viktigt att veta vilken typ av fastighetsmark i Uppsala län som du är intresserad av. Om du söker fastighetsmarker med bestämda kriterier kan du söka utifrån storlek och pris via sökfunktionen.

Jakten efter lediga fastighetsmarker i Uppsala län

Om du letar efter en ledig fastighetsmark i Uppsala län finns det ett antal saker som du bör överväga. Först och främst måste du bestämma var den lediga lokalen i Uppsala län ska ligga. Det finns många olika områden att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilket område i Uppsala län som passar bäst för dina behov.

När du har bestämt var du vill att den lediga lokalen ska vara måste du också bestämma vilken typ av fastighetsmark du behöver. Det finns många olika typer av lediga fastighetsmarker i Uppsala län att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilken typ av ledig fastighetsmark i Uppsala län som passar dina behov bäst.

Fastighetsmark i Uppsala län

Att hitta fastighetsmark i Uppsala län kan i vissa tillfällen kännas som en utmaning. Följer du däremot guiden längre upp på sidan kommer jakten på fastighetsmark i Uppsala län förhoppningsvis kännas enklare. Det handlar om att gå strukturerat fram för att hitta fastighetsmark i Uppsala län, för att i slutändan hitta den lokal i Uppsala län som passar dig bäst.