Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Hyra lokal i Gävle

Se alla lediga lokaler i Gävle nedan. Om du vill hyra lokaler i Gävle har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla lokaler att hyra i Gävle i vår databas. Hitta din nya lokal att hyra i Gävle här. Lycka till! Mer info om att hyra lokal i Gävle.

Upprätta en sökagent och få besked om nya lokaler

333 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Vad är en kommersiell lokal?

En kommersiell lokal är en lokal som används för affärsändamål. Det kan vara allt från kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler, lagerlokaler, industrilokaler hotell, konferensrum och mycket mer. Kommersiella lokaler är ofta hyrda eller köpta för längre perioder, men det finns också möjlighet att hyra dem för kortare perioder. Kommersiella lokaler är ofta utformade för att möta specifika krav och behov som krävs för att driva en verksamhet. Det är viktigt att välja rätt lokal för att säkerställa att den uppfyller dina specifika krav.

Hyra lokal i Gävle

Är du ett företag på jakt efter att hyra lokal i Gävle så har du kommit helt rätt! Verksamhetslokaler.se är en stor lokalportal och sökmotor. Vi samlar nämligen stortset hela marknaden och alla lediga lokaler i Gävle. Hitta din nya lokal att hyra genom att kolla listan med annonser ovan. Om du letar efter en bestämd typ av lokal att hyra i Gävle till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lokalerna, så du ser de mest relevanta lokalerna i Gävle först.

När du vill hyra lokal i Gävle är det viktigt att du har en bra uppfattning om vad du letar efter innan du sätter igång. Fundera över vilken storlek du behöver, hur mycket du är villig att betala och vilket område du vill vara i. Ska du hyra lokal i Gävle kommer det att hjälpa dig att hitta den perfekta lokalen för dina behov om du först definierar vilka dina önskemål är.

När du vill hyra en lokal i Gävle är det viktigt att veta vilken typ av lokal i Gävle som du vill hyra. Om du söker lokaler med bestämda kriterier kan du söka utifrån storlek och pris via sökfunktionen.

Det finns alla typer av lokaler i Gävle, och du kan med fördel använda oss oavsett om du vill hyra kontorshotell i Gävlehyra kontor i Gävle, hyra klinik i Gävle, hyra showroom i Gävlehyra butikslokal i Gävlehyra industrilokal i Gävle, hyra lager i Gävle eller hyra restaurang i Gävle.

Guide: Så hittar du en lokal i Gävle

Behöver du hjälp med att hitta en lokal i Gävle? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av lokal i Gävle. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta lokalen i Gävle!

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för en lokal i Gävle. Vilken storlek och hur många m2 ska lokalen vara? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Gävle ska lokalen ligga – ska den ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en lokalsökning efter jakten på en lokal som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter lokal i Gävle

Det finns många bra hemsidor med lediga lokaler att hyra där du kan söka efter lokaler i Gävle. Kom ihåg att söka på fler olika lokalportaler för att hitta den bästa lediga lokalen till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av lokaler på vår lokalportal Verksamhetslokaler.se, som är en av de största svenska portalerna för lokaluthyrning och som ger en överblick över hela lokalmarknaden. Vi är lokalportalen för Gävle. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter lokaler att hyra här.

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat en lokal i Gävle som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska skriva ett mail till hyresvärden där du berättar lite om ditt företag och varför du vill hyra lokalen. Du kan också be om en visning av lokalen, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat din nya lokal i Gävle ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, inflyttningsdatum och avtalsperiod. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr lokalen är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut lokalen i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på lokalen eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du börja använda lokalen? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya lokal. Kom ihåg att adressändra.

Hyr lokal Gävle

När du har bestämt vilken typ av lokal att hyra du är ute efter är det dags att börja leta. Det finns många olika sätt att hitta lediga lokaler när du vill hyra lokal i Gävle. Du kan till exempel leta på nätet.

När du har hittat några lokaler att hyra i Gävle som du är intresserad av är det dags att börja jämföra. Jämför priser, storlek, läge och andra faktorer som är viktiga för dig. Se till att du får all information som du behöver innan du bestämmer dig för en lokal.

Hitta lokaler att hyra i Gävle

Du kan använda vår sökmotor för att hitta en lokal att hyra i Gävle som passar din verksamhet. Vi har ett brett utbud av lokaler att hyra i Gävle.

Oavsett vilken typ av lokal att hyra i Gävle som du letar efter, så hittar du det du söker hos oss. Vi har lokaler att hyra i Gävle för alla typer av verksamheter.

När du söker en lokal att hyra i Gävle är det viktigt att veta vilken typ av lokal i Gävle som du vill hyra. Om du söker lokaler med bestämda kriterier kan du söka utifrån storlek och pris via sökfunktionen.

Lediga lokaler i Gävle

Om du letar efter en ledig lokal i Gävle finns det ett antal saker som du bör överväga. Först och främst måste du bestämma var den lediga lokalen i Gävle ska ligga. Det finns många olika områden att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilket område i Gävle som passar bäst för dina behov.

När du har bestämt var du vill att den lediga lokalen ska vara måste du bestämma vilken typ av lokal du behöver. Det finns många olika typer av lediga lokaler i Gävle att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilken ledig lokal i Gävle som passar dina behov bäst.

Om du letar efter lediga lokaler i Gävle så finns det många olika alternativ att välja mellan. Priserna på de lediga lokalerna i Gävle varierar beroende på storlek, läge och andra faktorer. Det är viktigt att du gör en noggrann jämförelse innan du bestämmer dig för vilken av de lediga lokalerna i Gävle som passar bäst för dina behov.

Lokaler till företag i Gävle

Om du letar efter lokaler för att starta ett företag, är det bra att hålla koll på de lokaler i Gävle som finns ute på marknaden. Du kan typiskt välja mellan många olika typer av lokaler i Gävle, beroende på vad du behöver.

När du vill hyra lokaler i Gävle är det viktigt att veta vilken typ av lokaler i Gävle som du vill hyra. Om du söker lokaler med bestämda kriterier kan du söka utifrån storlek och pris via sökfunktionen.

Jakten på lokaler i Gävle

Att hitta en lokal i Gävle kan i vissa tillfällen kännas som en utmaning. Följer du guiden längre upp på sidan kommer jakten på en lokal i Gävle förhoppningsvis kännas enklare. Det handlar om att gå strukturerat fram i jakten på en ny lokal i Gävle, för att i slutändan hitta den lokal i Gävle som passar dig bäst.

Värt att veta när du vill hyra lokal i Gävle

Gävle blev benämt som stad redan år 1413 men fick sina första stadsprivilegier först tre decennier senare. Som en tidig stapelstad (rätten att bedriva import och export) konkurrerade staden länge med Stockholm. Detta ledde till ett klagomål från huvudstaden vilket resulterade i att Gävle inte längre var beviljat utrikes sjöfart. Under det stora nordiska kriget (1700-1721) blev så när som på varenda norrländsk kuststad plundrad och nedbränd av ryssarna. Gävle lyckades unkomma detta öde då den svenska militären slog tillbaka det ryska anfallet mot staden. Detta bidrog till en ekonomisk utveckling i klar positiv riktigt för staden som blomstrade när handeln tog fart igen under 1700-talet. Det geografiska läget var optimalt för sjöfarten och innebar att utvecklingen fortsatte långt in på 1800-talet med anläggningen av flertalet stora industrier. Även om denna trend har avtagit de senaste 150 åren har Gävle som mål att vara bland Sveriges mest attraktiva städer för företag till 2025. Detta innebär en kommunal satsning på att ge service samt förenkla näringslivsklimatet för stadens företagare. Ett redan välkänt företag från staden är Mackmyra Svensk Whisky som är landets största whiskydestilleri. Kända personer från Gävle är bland annat hockeyspelaren Nicklas Bäckström, artisten Thomas Di Leva och skådespelaren Rolf Lassgård. Utöver det bodde Cat Stevens här i tidig ålder och gick på Solängsskolan.

Sök efter lediga lokaler via väg- eller gatunamn i Gävle
Information om kommunen