Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Göteborg Majorna-Linné

Du har sökt efter lokaler i Göteborg Majorna-Linné. Mer info om lokaler i Göteborg Majorna-Linné .
Du har sökt efter lokaler i Göteborg Majorna-Linné. Mer info om lokaler i Göteborg Majorna-Linné .

Värt att veta när du söker lokal till salu i Göteborg Majorna-Linné

Majorna-Linné är ett stadsområde som börjar vid Järntorget och sträcker sig runt om Slottskogen och hela vägen mot Älvsborgsbron. Förurom många bostäder finns här mycket kultur och nöje. Framförallt i Linné är det sociala livet på gatorna ett viktigt inslag, där såväl barer, caféer och restauranger utgör mycket av stadsdelens charm. I Majorna är inte stadspulsen lika påtaglig och här finner man istället mer kvarterskänsla kring caféerna och många små mysiga parker och kvartersgårdar. Uppe vid Stigbergstorget, som är ett av många torg i Majorna-Linné, står den berömda statyn Sjömanshustrun och blickar ut över hamninloppet. Här ligger nämligen Sjöfartsmuséet som bär på många av stadens bärande minnen som hamnstad. Precis som Östra kyrkogården ligger i Örgryte-Härlanda ligger Västra Kyrkogården som ett stort grönområde och kontrasterar de många charmina lägenhetsgårdarna i Majorna-Linné. En av de största attraktionen i området är kanske Göteborgs mest välbesökta park och grönområde, nämligen Slottskogen. För den som är lite extra intresserad av vad naturen har att erbjuda är det dessutom bara att fortsätta några minuters promenad förbi Slottskogen tills man kommer till den Botaniska trädgården. Det som länge har varit många Göteborgares smultronställe och turisternas favorit är kullerstensområdet Haga. Här är husen gamla och området välbevarat. På vintern finner man här Hagas julmarknad som snabbt blivit en hit. 


Hitta lokal i Göteborg Majorna-Linné

Letar du efter lokal i Göteborg Majorna-Linné? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Göteborg Majorna-Linné som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Göteborg Majorna-Linné - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Göteborg Majorna-Linné,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Göteborg Majorna-Linné

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Göteborg Majorna-Linné. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Göteborg Majorna-Linné som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Göteborg Majorna-Linné?

I Göteborg Majorna-Linné hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Göteborg Majorna-Linné baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Göteborg Majorna-Linné kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Göteborg Majorna-Linné?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Göteborg Majorna-Linné.

Hur mycket kostar ett lokal i Göteborg Majorna-Linné?

Priset på ett lokal i Göteborg Majorna-Linné beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Göteborg Majorna-Linné.